Nova KBM
 

Varni na počitnice | NKBM

Preden odpotujete, preverite naše namige za brezskrbne počitnice.

VARNI NA POČITNICE

Preden odpotujete, preverite naše storitve in namige za brezskrbne počitnice.
 

POMEMBNO OBVESTILO

Preden odpotujete v tujino, preverite, ali se država, v katero potujete, nahaja na seznamu držav, kjer je zaradi preprečevanja morebitnih zlorab omejeno poslovanje s plačilnimi karticami.  

Ne velja za predplačniško Visa kartico.
 
Obvestilo za imetnike debetnih kartic VISA*
Zaradi preprečevanja morebitnih zlorab je z debetnimi karticami Visa omejeno dvigovanje gotovine na bankomatih, ki niso skladni s standardi EMV. Če se odpravljate v katero izmed držav izven EU, vas prosimo, da:
  • svojo poslovalnico obvestite o datumu odhoda in vrnitve;
  • po vaši vrnitvi bo banka poskrbela, da bo ponovno onemogočeno poslovanje na bankomatih, ki niso skladni s standardi EMV;
V primeru zlorab gre namreč za uporabo ponaredkov kartic, izdelanih na osnovi prestreženih oziroma ukradenih podatkov o karticah glede na dejansko opravljene transakcije – zlorabe so posledica vdorov v sisteme trgovcev, bank ali celo procesnih centrov.
Obvestilo za imetnike MasterCard in Visa kartic
  • V primeru, da ste se nahajali in uporabljali svoje plačilne kartice v ZDA (kjer bankomati in POS terminali niso skladni s standardi EMV), vas prosimo, da v vašo poslovalnico sporočite datum vrnitve.  
  • Po vrnitvi je treba poslovanje z vašo plačilno kartico ponovno omejiti. V primeru zlorab gre namreč za uporabo ponaredkov kartic, izdelanih na osnovi prestreženih oziroma ukradenih podatkov o karticah na glede na dejansko opravljene transakcije. Zlorabe so posledica vdorov v sisteme trgovcev, bank ali celo procesnih centrov.
Nova KBM
 

 

PAKET KOMPLET

 
Za le 4,99 EUR na mesec vam omogoča brezskrbno vsakodnevno bančno poslovanje.

Vključeni so tudi brezplačni dvigi EUR na bankomatih v EU in Varnostno SMS sporočilo.