Nova KBM

Lounge Key | NKBM

Vstop v ekskluzivne letališke salone programa Lounge Key na več kot 1.100 svetovnih letališčih.

Začnite tipkati, kar iščete

LOUNGE KEY

Premium debetna kartica Visa Nove KBM ima značilnosti Platinum Visa kartice in vam tako omogoča vstop v ekskluzivne letališke salone programa Lounge Key na več kot 1.400 letališčih po celem svetu.

 

Lounge Key

Kot imetnik Premium debetne kartice Visa imate zagotovljen brezplačen vstop v letališke salone programa Lounge Key. Za brezplačen vstop za vas in enega vašega gosta potrebujete Premium debetno kartico Visa ali uporabite registracijsko kodo prek aplikacije Lounge Key, ki jo lahko namestite na svoj mobilni telefon.

Nova KBM

Za brezplačen vstop v letališke salone programa Lounge Key načeloma registracija ni potrebna, vendar predlagamo, da pred prvim vstopom v letališke salone tega programa registracijo brezplačno izvedete in nato ob vsaki izdaji nove kartice podatke posodobite. Tako vam registracija velja ves čas veljavnosti vaše Premium debetne kartice Visa.

Registracijo Premium debetne kartice prvič opravite prek spletne strani in nato namestite na svoj mobilni telefon še aplikacijo Lounge Key, kjer se registrirate in so vam tako na voljo tudi ostale ugodnosti posameznega letališkega salona programa Lounge Key.

Pri registraciji prek spletne strani Lounge Key se kreira rezervacija v znesku 3,25 USD, preračunano po tečaju kartičnega sistema Visa. Za potrditev registracije je potrebno znesek rezervacije potrditi prek mDenarnic@ kot varni spletni nakup, za kar prejmete potisno sporočilo. Po vaši potrditvi zneska v mDenarnic@ se bo le-ta samodejno sprostil, saj je za imetnike Premium debetne kartice Visa Nove KBM registracija brezplačna.

Nova KBM

Z vami lahko v letališke salone programa Lounge Key vstopa več gostov, samo en pa z vami vstopi brezplačno. Za ostale goste bo banka bremenila vaš osebni račun v skladu s cenikom nadomestil banke. Za bremenitev vam banka izstavi račun.

V primeru, da s seboj peljete tudi otroka, predlagamo, da pravočasno preverite, ali otrok šteje kot gost, ali so vstopi za otroke brezplačni in ali obstajajo kakšne starostne omejitve.

Priporočamo vam, da v aplikaciji Lounge Key ali na tej povezavi vedno predhodno preverite, ali je na letališču, s katerega letite, na voljo ekskluzivni letališki salon programa Lounge Key, kje se le-ta nahaja, ali je za vstop morebiti potrebna predhodna rezervacija, ali salon omogoča vstop z otroci in ali lahko otrok vstopa brezplačno, kakšni so odpiralni časi salonov, ali ima salon dodatne pogoje ali omejitve pri vstopu ipd. Prav tako bodite pozorni, da vstopate v letališki salon programa Lounge Key, saj letališča razpolagajo tudi z letališkimi saloni drugih ponudnikov oz. programov, kjer je vstop plačljiv na kraju samem.

REGISTRACIJA PREMIUM DEBETNE KARTICE     SEZNAM LETALIŠČ PROGRAMA LOUNGE KEY