Nova KBM
 

Lounge Key | NKBM

Vstop v ekskluzivne letališke salone programa Lounge Key na več kot 1.100 svetovnih letališčih.

LOUNGE KEY


Premium debetna kartica Visa Nove KBM ima značilnosti Platinum Visa kartice in vam tako omogoča vstop v ekskluzivne letališke salone programa Lounge Key na več kot 1.100 letališčih po celem svetu.

 

 

Nova KBM

 

Kot imetnik Premium debetne kartice Visa imate zagotovljen brezplačen vstop v katerikoli letališki salon programa Lounge Key. V salon lahko brezplačno pripeljete tudi enega gosta. Kot gost se šteje tudi otrok, zato predlagamo, da pred vstopom v letališki salon preverite možnosti morebitnega brezplačnega vstopa za otroke.

Kadar vstopa z vami v letališki salon več gostov (samo en z vami vstopa brezplačno), bo banka za ostale goste bremenila vaš osebni račun v skladu s tarifo banke. Za bremenitev vam banka izstavi račun.

Preverite tukaj, ali je na letališču, s katerega letite, na voljo ekskluzivni letališki salon programa Lounge Key.

Za brezplačen vstop v letališke salone programa Lounge Key registracija ni potrebna, vendar vam predlagamo, da pred prvim vstopom v kateregakoli od letaliških salonov tega programa registracijo vendarle izvedete in nato ob vsaki izdaji nove kartice podatke posodobite. Tako vam registracija velja ves čas veljavnosti vaše Premium debetne kartice Visa.

Pri registraciji oz. kreiranju računa Lounge Key (prek spleta ali aplikacije na vašem mobilnem telefonu) bo za potrebe avtorizacije na vaši kartici zadržana oz. rezervirana vsota 3,25 USD, preračunana v EUR po tečaju kartičnega sistema Visa. Ta vrednost bo samodejno sproščena na vaš osebni transakcijski račun v roku 14 delovnih dni. Tako je registracija prek spletne strani ali aplikacije Lounge Key za imetnike Premium debetne kartice Visa Nove KBM brezplačna.

Za dostop do dodatnih ugodnosti programa Lounge Key se je potrebno registrirati prek spletne strani ali aplikacije Lounge Key, ki jo lahko namestite na svoj mobilni telefon.