Nova KBM

Premium ugodnosti | NKBM

Kot Premium stranko vas čakajo prav posebne in izbrane ugodnosti.

Začnite tipkati, kar iščete

PREMIUM UGODNOSTI

Premium osebno bančništvo vam prinaša številne dodatne ugodnosti.

  ZANIMA ME
 

Izvrstne kulinarične izkušnje in izbrana darila v sodelovanju z združenjem JRE Slovenija

V okviru partnerskega sodelovanja Nove KBM in JRE Slovenija, združenja vrhunskih chefov in restavracij, med katerimi so tudi tiste z Michelinovimi zvezdicami, so vam na voljo številne dodatne ugodnosti, kot so darila* v JRE restavracijah ob plačilu s premium karticami Nove KBM nad določenim zneskom, možnost udeležbe na MasterClass kulinaričnih delavnicah, druženja na vrhunskih kulinaričnih dogodkih in osebna srečanja s chefi.

Video si lahko ogledate na našem YouTube kanalu.


* Premium darila se izključujejo z drugimi posebnimi ponudbami in ugodnostmi v JRE restavracijah, na primer ob izbiri oz. naročilu posebej za Teden restavracij kreiranih menijev.
 

Brezplačen vstop v izbrane letališke salone programa Lounge Key

S Premium debetno kartico Visa izkoristite brezplačen vstop v ekskluzivne letališke salone programa Lounge Key na več kot 1.400 svetovnih letališčih.
Kot imetnik Premium debetne kartice Visa imate zagotovljen brezplačen vstop v letališke salone programa Lounge Key. Za brezplačen vstop za vas in enega vašega gosta potrebujete Premium debetno kartico Visa ali uporabite registracijsko kodo prek aplikacije Lounge Key, ki jo lahko namestite na svoj mobilni telefon. Več lahko preberete tukaj.

 
Posebni tematski premium dogodki, ki omogočajo dodatne strokovne vsebine in sproščene trenutke

Ob vrhunskih bančnih storitvah so imetnikom Paketa Premium na voljo tudi ekskluzivna doživetja in tematsko raznoliki dogodki, ki so odlična priložnost za tkanje novih in poglabljanje obstoječih vezi.


Nova KBM  Nova KBM  Nova KBM 


 Nova KBM  Nova KBM  Nova KBM