Nova KBM
 

Medijsko središče | NKBM

Medijsko središče

MEDIJSKO SREDIŠČE

Aktualna sporočila in drugo gradivo za medije.

 

KONTAKT ZA MEDIJE

Jure Bračko
 
   02 229 2812
   051 630 840
   pr@nkbm.si
 

Sporočila za medije/

Več sporočil
1sep
Največja združitev bank pri nas: Nova KBM in Abanka skupaj do vrha
Po pridobitvi dovoljenja bančnih regulatorjev sta se Abanka d.d. in Nova KBM d.d. s 1. septembrom 2020 uradno združili. Doslej največja združitev v bančnem sektorju pri nas prinaša močno banko s trdnimi temelji in celovito ponudbo sodobnih in kakovostnih finančnih storitev po meri strank. Bilančna vsota združene banke bo znašala več kot 8,5 milijarde €, strankam pa bo na voljo prek 960 bančnih točk. To je še en korak, s katerim Nova KBM uresničuje strategijo biti najboljša banka in meri prav na vrh slovenskega bančnega trga.
6avg
Nova KBM ima poleg spletne tudi najboljšo mobilno banko v Sloveniji
Potem ko je bila v začetku julija v raziskavi spletnega bančništva v Sloveniji spletna banka Nove KBM Bank@Net ocenjena najbolje in je prejela naziv najboljša spletna banka 2020, se je tudi v raziskavi mobilnega bančništva v Sloveniji mobilna banka Nove KBM mBank@Net po vsebinskem in uporabniškem vidiku uvrstila prav na vrh. Prejela je naziv najboljša mobilna banka 2020.
7jul
Nova KBM ima najboljšo spletno banko v Sloveniji
V raziskavi spletnega bančništva v Sloveniji, v katero so bile zajete vse slovenske banke in hranilnice ter spletna banka fintech podjetja, je Nova KBM v skupni razvrstitvi dobila največ točk in s tem postala najboljša spletna banka v Sloveniji v 2020.