Nova KBM
 

Medijsko središče | NKBM

Medijsko središče

MEDIJSKO SREDIŠČE

Aktualna sporočila in drugo gradivo za medije.

 

KONTAKT ZA MEDIJE

PETRA HERCOG
 
   02 229 2636
   041 205 533
   pr@nkbm.si
 

Sporočila za medije/

Več sporočil
6apr
Letno poročilo 2021: Uspešno in trajnostno poslovanje Skupine Nove KBM
(Maribor, 6. aprila 2022) Nova KBM je objavila poročilo Skupine Nove KBM in banke za poslovno leto 2021. Kot izkazuje poročilo, je banka utrdila svoj položaj najdostopnejše banke v Sloveniji in odlično poslovala. Svojim strankam zagotavlja celovite finančne storitve v največji poslovni mreži, ki vključuje tudi strateško partnerstvo s Pošto Slovenije, ter prek odličnih, večkrat nagrajenih spletnih in digitalnih platform. Nova KBM je leto 2021 zaključila z dobičkom v višini 108,9 milijona evrov, Skupina Nove KBM pa 112,6 milijona evrov.
24mar
Fitch potrdil bonitetno oceno Nove KBM
23.3.2022 je Fitch Ratings potrdil bonitetne ocene Nove Kreditne banke Maribor d.d., in sicer dolgoročno oceno kreditnega tveganja pri BBB-, stabilno oceno prihodnjih izgledov in oceno vitalnosti banke bbb-.
17mar
Nova KBM ukrajinskim beguncem omogoča enostavno bančno poslovanje
V Novi KBM se zavedamo, kako pomembno je opravljanje vsakodnevnih bančnih opravkov, ne glede na situacijo, v kateri se je znašla stranka. Ker si prizadevamo za enostavne in strankam prijazne rešitve, smo se odločili, da bomo bančno poslovanje olajšali ukrajinskim državljanom, ki se zaradi razmer v njihovi državi trenutno nahajajo v Sloveniji.

UPORABA LOGOTIPA NOVE KBM

 
Logotip Nove KBM je sestavljen iz znaka in napisa, ki predstavljata celoto. Logotip se uporablja kot celovita enota, vsakršna koli drugačna uporaba pa mora biti usklajena in potrjena s strani Nove KBM. Logotip in fotografije banke se lahko uporabljajo za novinarske prispevke, pri sponzorskih projektih, ki jih podpira banka Nova KBM, ali po predhodnem dogovoru.
 
 
Nova KBM
 
   

     Navodila za uporabo logotipa 
 
  
 

Nova KBM

      Mapa z logotipi