Nova KBM
 

Medijsko središče | NKBM

Medijsko središče

MEDIJSKO SREDIŠČE

Aktualna sporočila in drugo gradivo za medije.

 

KONTAKT ZA MEDIJE

Jure Bračko
 
   02 229 2812
   051 630 840
   pr@nkbm.si
 

Sporočila za medije/

Več sporočil
1jun
Širimo nabor bančnih storitev, dostopnih brez obiska poslovalnice
Digitalizacija je prednostno razvojno področje v Novi KBM. V zadnjih dveh letih se je število uporabnikov digitalnih storitev povišalo za kar 60 odstotkov, število aktivnih uporabnikov, ki spletno banko uporabljajo vsaj enkrat na mesec, pa je zraslo za 78 odstotkov. Tudi to je dokaz, da se bančništvo spreminja, prav tako načini, kako ljudje opravljamo bančne storitve. Zato v Novi KBM širimo nabor sodobnih tehnoloških rešitev, s katerimi si nenehno prizadevamo omogočati čim boljšo uporabniško izkušnjo za naše stranke.
20maj
Nova KBM in Abanka skupaj v Verigi dobrih ljudi
Družbeno odgovornemu programu Veriga dobrih ljudi, ki poteka pod okriljem Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje, sta se pridružili Nova KBM in Abanka s skupno donacijo v višini 28.000 evrov. Banki, ki se bosta predvidoma letos združili, bosta z donacijo pomagali številnim družinam v Sloveniji, da se osvobodijo težkega primeža revščine in ponovno postanejo aktiven člen naše družbe.
1apr
Nova KBM in Abanka pomagali otrokom za pouk od doma
Nova KBM in Abanka sta Zavodu za šolstvo predali 172 tablic v vrednosti 40.000€, ki bodo otrokom omogočili učenje na daljavo. Donacijo je kot odličen primer družbene odgovornosti pred dnevi že izpostavila ministrica za izobraževanje Simona Kustec.