Posvetujte se z našimi svetovalci in izberite svojo dobro naložbo!
Na spodnjem seznamu izberite vam najljubšo poslovalnico Nove KBM in se dogovorite za termin srečanja. 

Veselimo se srečanja z vami in vas lepo pozdravljamo!
 
 
 
 
 
IZPOLNITE VLOGO IN JO ODDAJTE V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Na voljo smo vsak delovnik od 7:00 do 20:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet               

 
 
 
 
 
DomovVarčevanja in naložbe

VARČEVANJE IN NALOŽBE

 
Varčevanja

Varčevanja

 
Sredstva, ki jih trenutno ne potrebujete, lahko donosno naložite. Izbirate lahko med široko paleto varčevanj in depozitov po vaši meri. Lahko jih naložite tudi v vzajemne sklade in tako oplemenitite svoje prihranke.
 
 
 
Depoziti so primerna in varna oblika varčevanja za denar, ki ga določen čas ne boste potrebovali. Daljši kot je čas vezave, višje so obresti.
 
 
Zakaj ne bi združili obojega: klasičnega udobja varnosti depozita in dinamičnega potenciala naložb? Z Naložbenim duetom boste svoj denar naložili bolje: ponuja razpršenost naložb, kar posledično pomeni tudi večjo varnost naloženega denarja.
Ste kdaj pomislili, da bi lahko na račun ene kave na dan manj v nekaj mesecih privarčevali za krajši obisk evropske prestolnice? To vam sedaj omogoča Varčevalnik, v katerega vpišete cilj, za katerega varčujete, izberete kategorijo, znesek, ki ga želite privarčevati, ter želeno obdobje varčevanja, Varčevalnik pa vam bo ponudil koristne nasvete, kako cilj lažje dosežete.
 
ZA-TO! varčevanje je namenjeno vsem, ki želite krajši čas varno in donosno varčevati in tako uresničevati svoje vnaprej določene cilje.
 
 
Rentno varčevanje vam omogoča, da svoj denar varno in donosno naložite za svojo prihodnost ali prihodnost svojih najbližjih.
 
 
Za izpolnitev majhnih, velikih, tudi najbolj skritih želja smo v za najstnike pripravili posebno varčevalno akcijo z naj nagradnim žrebanjem.
 
 
 
Z Dindinovim varčevanjem za otroke do 10 let poskrbite, da bodo njihovi prvi prihranki na varnem.
 
 
Ponudba za novorojenčke je namenjena mladim družinam, ki pričakujete novorojenčka ali ste družino pravkar povečali z novim članom.
 
 
Pri nas se lahko odločite za evro ali devizno hranilno vlogo in pri poslovanju z banko uporabljate knjižico.
 
 
 
Naložbe

Naložbe

 
Izbirate lahko med storitvami posredovanja pri nakupu in prodaji vrednostnih papirjev, upravljanja premoženja ter aktivnega investicijskega svetovanja.
 
 
 
Posredujemo pri prodaji in nakupu vrednostnih papirjev na domačem trgu vrednostnih papirjev in na večini svetovnih kapitalskih trgov.
 
 
Vlagateljem ponujamo upravljanje premoženja, ki ga po dogovorjeni in usklajeni naložbeni politiki z vso skrbnostjo plemenitimo.
 
 
Ponujamo kvalitetno investicijsko svetovanje – na osnovi tržnih analiz vam svetujemo pri kratkoročnih in dolgoročnih finančnih naložbah.
 
 
 
 
 
Vzajemni skladi

Vzajemni skladi

 
Naložite svoje prihranke v sklade KBM Infonda in Raiffeisen Capital Management. Ne zamudite! Skladi KBM Infonda do konca februarja brez vstopnih stroškov!
 
 
 
V Novi KBM lahko pristopite k široki paleti skladov KBM Infond in Raiffeisen Capital Management. Naj vam na kratko predstavimo značilnosti vlaganja v sklade.
 
 
 
 
Z vlaganjem v vzajemne sklade KBM Infond lahko posredno varčujete v vrednostnih papirjih in s tem učinkovito razpršite svoje premoženje. Izbirate lahko med skladi z različnimi naložbenimi politikami ter različno tveganostjo in priporočenimi dobami vlaganja.
 
 
 
 
Sklade, ki jih ponujamo, odlikuje kakovost, strokovnost upravljavske ekipe, preglednost, preprostost in hitra unovčljivost. Za svoje kakovostno delo sta družbi Raiffeisen Capital Management in BNP Paribas Investment Partners v tujini prejela najvišja priznanja uveljavljenih mednarodnih organizacij.
 
 
 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja