POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiPravna obvestilaIzjava o varstvu osebnih podatkov

Izjava o varstvu osebnih podatkov

 
 
V Novi KBM ravnamo z osebnimi podatki skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Pravilnikom o zavarovanju osebnih podatkov Nove KBM d.d.
 
Z omenjenima dokumentoma se ureja obdelavo osebnih podatkov, postopke in ukrepe zavarovanja le-teh ter odgovornost in nadzor v procesih njihove obdelave. 

Uporabnik (fizična oseba) spletnega mesta banke, ki na slednjem opravi vnos (osebnih) podatkov, daje osebno privolitev za obdelavo njegovih osebnih podatkov in sicer dovoljuje banki, da zbira, pridobiva, vpisuje, ureja, vpogleduje, shranjuje ali na drug način obdeluje njegove osebne podatke, ki jih vodi v zbirkah osebnih podatkov.
Uporabnik spletnega mesta je seznanjen in se strinja, da bo banka njegove osebne podatke uporabila za namen vzpostavitve kontakta z uporabnikom, priprave ponudbe in da lahko banka njegove osebne podatke (vključno z elektronskim naslovom in/ali telefonsko številko) uporabi tudi za namene izvajanja aktivnosti vzorčenja, anketiranja strank in statistične obdelave podatkov o strankah, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga ter da ga do preklica oz. še 3 leta po prenehanju poslovnega razmerja obvešča o ponudbi, novostih in ugodnostih, posreduje revije, brošure in drugo reklamno gradivo o celotni ponudbi banke in z banko povezanih družb (Skupina Nove KBM) z uporabo različnih komunikacijskih kanalov, kot so npr. telefon, osebna pošta, elektronska pošta, SMS ipd. Uporabnik spletnega mesta je seznanjen, da lahko s posredovanjem odjave na elektronski naslov od banke kadarkoli zahteva prenehanje uporabe njegovih osebnih podatkov za namene neposrednega trženja določene v tej izjavi. 
 
Uporabnik spletnega mesta je seznanjen z dejstvom, da ima vsak posameznik v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj, razen če je ta pravica omejena z veljavno zakonodajo.
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja