Nova KBM
 

Visa ugodnosti | Nova KBM | NKBM

Uporaba Visa plačilnih kartic vam prinaša veliko ugodnosti. Preverite, kaj ponujajo ponudniki.

NOVA KBM VISA UGODNOSTI

Imetniki kartic Visa Nove KBM lahko izkoristite številne ugodnosti v različnih trgovinah, hotelih in restavracijah.

Preverite seznam ugodnosti, ki so vam na voljo, in prihranite z Viso Nove KBM.

UGODNOSTI ZA IMETNIKE KARTIC VISA NOVA KBM

 
Nova KBM

10 % popusta na male gospodinjske aparate Gorenje
 

V Gorenju verjamejo, da mora vsaka njihova inovacija poenostaviti življenje. Naj bodo aparati Gorenje tudi del vaše osebne podporne ekipe, ki vam bo omogočila, da manj časa posvetite dnevnim rutinam, več pa stvarem, ki jih imate najraje.

V spletni trgovini Gorenje ob plačilu s kartico Visa Nove KBM in uporabi kode NKBM10 prejmete 10 % popusta na male gospodinjske aparate. Popust lahko ob plačilu s kartico Visa Nove KBM uveljavite tudi v vseh studiih Gorenje po Sloveniji v Ljubljani, Mariboru, Kopru, Velenju in Murski Soboti. Ponudba velja do 31. 12. 2022 za izdelke na zalogi.

Popusti s promocijskimi kodami se ne seštevajo. Popust ne velja na stroške dostave.

 

 
visa ugodnost nove kbm festival LJ

10 % popusta na vstopnice Festivala Ljubljana

 


Vstopite v svet vrhunskih umetniških prireditev s kartico Visa Nove KBM in si baletne, operne in gledališke predstave, muzikale, komorne in simfonične koncerte ter še mnogo več oglejte z 10 % popustom.
 

Pri nakupu vstopnic na spletni strani Festivala Ljubljana izkoristite 10 % popusta pri plačilu s katerokoli Visa kartico Nove KBM in uporabi kode NKBM10.
 

10 % popusta lahko uveljavite tudi pri nakupu vstopnic na Blagajni Križank in plačilu s katerokoli Visa kartico Nove KBM.
 

Popust velja do 7. 9. 2022 in se ne sešteva z morebitnimi drugimi popusti in ugodnostmi. Popusta ni mogoče izkoristiti za nakup darilnih bonov in koprodukcijskih prireditev ter koncert Vlada Kreslina. Popusta ni mogoče izkoristiti na dan prireditve, za katero se kupuje vstopnice.

 
Nova KBM

Ponedeljkov 10 % popust v Steklarni Rogaška

 

V Steklarni Rogaška že od leta 1665 gojijo mojstrsko tradicijo ročno izdelanega kristalnega stekla, ki je s svojim neskončnim leskom in izjemno jasnostjo eden najkakovostnejših na svetu.

Izberite estetsko dovršena darila za vse priložnosti in vsak ponedeljek izkoristite 10 % popusta na izdelke Steklarne Rogaška. Popust lahko izkoristite do 30. 4. 2023 v spletni trgovini ob plačilu s kartico Visa Nove KBM in uporabi kode NKBM10. Popust lahko izkoristite tudi v fizičnih prodajalnah v Ljubljani in Rogaški Slatini.

Popust velja na izdelke po redni ceni. Popusti se ne seštevajo. Popust ne velja na stroške dostave.

 
Nova KBM

10 % vikend popust v Bio prodajalni Norma

 

V Bio prodajalni Norma boste našli široko izbiro ekološke hrane, prehranskih dopolnil, naravne kozmetike in ekoloških čistil.

Vsak petek, soboto in nedeljo ob plačilu spletnega nakupa s kartico Visa Nove KBM in uporabi kode NKBM10 v spletni trgovini Norma prejmete 10 % popusta na izdelke po redni ceni.

Popust lahko izkoristite do 31. 5. 2023 in velja na izdelke po redni ceni. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo na stroške dostave.
 

 
Nova KBM

10 % popusta pri nakupu sup deske v Wasup
 

Supanje je najhitreje rastoči vodni šport na svetu. V spletni trgovini Wasup imajo na voljo široko ponudbo kakovostnih supov – od tekmovalnih pa do ugodnejši družinskih supov za zabavo v zalivu.

Ob plačilu s kartico Visa Nove KBM in uporabi kode NKBM10 prejmete v spletni trgovini Wasup.si 10 % popusta pri nakupu sup deske. Popust lahko ob plačilu s kartico Visa Nove KBM izkoristite tudi v razstavnem salonu Wasup na Verovškovi ulici 60a v Ljubljani.

Popust velja na redne cene izdelkov do 30. 9. 2023. Popust velja le na supe, ne velja na ostale izdelke.

 
Nova KBM

7 % popusta na Hranazapse.si

 

V spletni trgovini Hranazapse.si vas čakajo kakovostna hrana in prigrizki za pse, mačke, male živali in glodavce. Izbirate lahko tudi med veliko izbiro igrač, izdelkov za nego in udobno bivanje vaših domačih živali.

 

Ob plačilu s kartico Visa Nove KBM in uporabi kode NKBM7 v spletni trgovini Hranazapse.si izkoristite 7 % popusta na izdelke po redni ceni.

 

Pri zaključku nakupa izberite možnost "plačilo s kartico", nato pa vnesite kodo NKBM7 v polje "kupon". Popust lahko izkoristite do 31. 5. 2023 in velja na izdelke po redni ceni. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo na stroške dostave.


 

 
visa ugodnost nove kbm bodifit

10 % popusta v BODIFIT in na BODIFIT Play

 

Poskrbite za svoje zdravje in dobro kondicijo v centrih BODIFIT ali pa vadite v udobju svojega doma s storitvijo BODIFIT Play, ki omogoča spletne vadbe na zahtevo. Pri plačilu s kartico Visa Nove KBM pa izkoristite še ekskluzivne ugodnosti:

10 % popusta na vadbene karte (fitnes, vodena vadba in pilates center) ter posamezne storitve po rednem ceniku (savne, masaže, programi in testiranja).

10 % popusta na BODIFIT pakete pri plačilu v enkratnem znesku na blagajni BODIFIT centrov ter za obdobje vezave enega ali dveh let. Popust ne velja na plačilo mesečnega obroka po sklenjeni pogodbi. Popust velja le za nove naročnike.

10 % popusta pri sklenitvi letne naročnine na spletno vadbo BODIFIT Play pri spletnem plačilu ter uporabi kode NKBM10BODIFIT. Popust velja le za nove naročnike.

Popust ne velja na letno članarino. Ugodnosti lahko izkoristite do 28. 2. 2023.
 
visa ugodnost nove kbm jezeršek

7 % popusta na jedi Jezeršek e-cateringa


Prepustite se pravemu gurmanskemu doživetju, Jezerškovim kuharskim mojstrom pa prepustite pripravo vrhunskih jedi in dostavo na izbrano lokacijo.


Do 31. 12. 2022 pri plačilu z osebno kartico Visa Nove KBM in uporabi kode NKBM-JEZ na nakup vseh jedi v spletni trgovini Jezeršek e-catering prejmete 7 % popusta. 

 
visa ugodnost nove kbm gajbica

Lokalna darila na Gajbica.si


Do dnevnega odmerka vitaminov kar na spletu! Imetniki katerekoli osebne kartice Visa Nove KBM pri nakupu nad 20 EUR v spletni trgovini Gajbica.si prejmete lokalno darilo – dobrote s slovenskih kmetij.
 

Ugodnost lahko izkoristite do 30. 9. 2022. Pri vsakem nakupu nad 20 EUR prejmete eno darilo.
 

 
visa ugodnost nove kbm afrodita

10 % popusta na izdelke Afrodita


Izberite popolno darilce zase ali za svoje najdražje in zasijte v svoji naravni lepoti. Pri nakupu v spletni trgovini Afrodita vnesite kodo VISA-AFRODITA10 in prejmite 10 % popusta.

Popust lahko do 31. 12. 2022 izkoristite pri plačilu s katerokoli Visa kartico Nove KBM.

Več informacij o ponudbi in pogoje uveljavljanja popusta najdete tukaj.

 
visa ugodnost nove kbm primož roglič

20 % popusta v spletni trgovini Primoža Rogliča

 

Skupaj z našim ambasadorjem Primožem Rogličem smo pripravili odlično ponudbo. Si želite navijati in kolesariti v njegovi kolekciji?

Izkoristite priložnost in si do 30. 9. 2022 v spletni trgovini Primoža Rogliča ob plačilu s katerokoli kartico Visa Nove KBM in uporabi kode NKBM20PR, zagotovite 20 % popusta na izbrane izdelke. Popust velja na redno ceno izdelka.

 
visa ugodnost nove kbm stow

10 % popusta na napitke v Stow2Go


Začnite svoj dan z najboljšo kavo v mestu. Butična kavarna na Prešernovem trgu v Ljubljani bo očarala vse, ki si želite vrhunsko pripravljeno kavo iz najzanimivejših plantaž sveta. Poleg tega vam bo prijazno osebje z veseljem postreglo tudi z odlično matcho, čaji in drugimi napitki za na pot.
 

Pri plačilu s katerokoli kartico Visa Nove KBM do 31. 12. 2022 na vse napitke Stow2Go prejmete 10 % popusta.

 
visa ugodnost nove kbm coincasa

10 % popusta v CoincasiVdahnite svojemu domu italijanski šarm in pri tem prihranite.

Ob plačilu z osebno ali poslovno kartico Visa Nove KBM lahko do vključno 30. 9. 2022 izkoristite 10 % popusta pri nakupu v trgovini Coincasa, ki se nahaja v 4. nadstropju veleblagovnice Nama na Tomšičevi 2 v Ljubljani, ali pri nakupu v spletni trgovini Coincasa ob uporabi kode VISA10.

Popusti se med seboj ne seštevajo in jih ni mogoče zamenjati za denar.

Več informacij o ponudbi in pogoje uveljavljanja popusta najdete tukaj.

 
visa ugodnost nove kbm eco hotel bohinj

10 % popusta v Bohinj ECO hotelu


Odpeljite družino na popoln dopust v Bohinj ECO hotel, ki vam ponuja bazene, tobogane, divjo reko, plezalno steno, bowling in kino dvorano. Ob direktni rezervaciji prek spletne strani vnesite kodo NKBM in prejmite 10 % popusta na nočitve.

Ugodnost lahko do 1. 7. 2023 izkoristite pri plačilu s katerekoli osebno Visa kartico Nove KBM. Popust se ne sešteva z drugimi popusti in ga ni mogoče uporabiti ob plačilu s turističnimi boni.


 

 
visa ugodnost nove kbm rimske terme

Do 30 % popusta v Rimskih termah


Potopite se v objem pomirjujoče narave in se v čudovitem okolju Rimskih term predajte užitkom v zdravilni termalni vodi iz globin Amalijinega in Rimskega vrelca. Privoščite si najboljše, kar vam ponuja stičišče tradicije in sodobnosti.

Imetniki plačilnih kartic Visa Nove KBM lahko na izbrane storitve izkoristite naslednje ugodnosti:

 

15 % popusta na:

* vse individualne storitve v Medicinskem centru Valetuda (ne velja na pakete),
* aktualne pakete namestitev v Rimskih termah (ponudba ne velja za morebitne pakete v akciji),
* naročilo tort.

20 % popusta na:

* masažne storitve, beauty storitve in kopeli v Wellness centru Amalija (vse dni v tednu),
* vstop v Deželo savn Varinia (velja za 3–urne vstopnice, od ponedeljka do četrtka, prazniki so izključeni; popust ne velja na večerno vstopnico po 18. uri),
* degustacijski ali romantični meni v A la carte Sofija.

30 % popusta na:

* redno ceno kopalne karte (velja za 3–urne vstopnice, od ponedeljka do četrtka, prazniki so izključeni; popust ne velja na 2-urno vstopnico in večerno vstopnico po 18. uri).

Za unovčenje ugodnosti nas obiščite na recepciji term ali pa rezervirajte svojo ugodnost preko 03 574 2000, 03 574 2011 ali na booking@rimske-terme.si. Ob rezervacijah nas opomnite in dopišite, da želite koristiti ugodnost Visa. Ob plačilu bomo preverili ali bo plačilo opravljeno z izbranimi Visa karticami in vam priznali izbrano Visa ugodnost.

Ugodnosti do vključno 30. 09. 2022 veljajo za vse Visa kartice Nove KBM. Več informacij o ponudbi in pogoje uveljavljanja popusta najdete tukaj.
 
visa ugodnost nove kbm intersport

Torkov 10 % popust v Intersportu
 

Vse za športne aktivnosti na enem mestu in to s popustom! Ob plačilu z Visa kartico Nove KBM v trgovinah Intersport vsak torek prejmete 10 % popusta na redne cene.

Popust lahko do 31. 12. 2022 izkoristite imetniki katerekoli Visa kartice Nove KBM pri plačilu na prodajnih mestih in pri plačilu spletnega naročila na prevzemnih mestih trgovin Intersport. Popust velja za izdelke po redni ceni in se obračuna od končnega zneska na računu. Popust se ne sešteva s kuponi, ne velja na znižane izdelke ali izdelke »Intersport priporoča«, ne velja za nakup darilnih kartic in ne velja za plačila spletnih nakupov z dostavo na dom.

Več informacij o ponudbi in pogoje uveljavljanja popusta najdete tukaj.

 
visa ugodnost nove kbm

Ostale Visa ugodnostiPlačujte s kartico Visa Nove KBM in uživajte v izjemnih popustih v spletnih trgovinah, pri hotelskih nastanitvah, najemu avtomobila, turističnih izletih ali ogledih znamenitosti.

Več ostalih ugodnosti najdete tukaj.