Nova KBM
 

Visa ugodnosti | Nova KBM | NKBM

Uporaba Visa plačilnih kartic vam prinaša veliko ugodnosti. Preverite, kaj ponujajo ponudniki.

PRIHRANITE Z VISO

Imetniki kartic Visa Nove KBM lahko izkoristite številne ugodnosti v različnih trgovinah, hotelih in restavracijah.

Preverite seznam ugodnosti, ki so vam na voljo, in prihranite z Viso.

UGODNOSTI ZA IMETNIKE KARTIC VISA NOVA KBM

 
Nova KBM

Torkov 10 % popust v Intersportu


Vse za športne aktivnosti na enem mestu in to s popustom! Ob plačilu z Visa kartico Nove KBM v trgovinah Intersport vsak torek prejmete 10 % popusta.

Popust lahko do 31. marca 2022 izkoristite imetniki katerekoli osebne Visa kartice Nove KBM pri plačilu na prodajnih mestih in pri plačilu spletnega naročila na prevzemnih mestih trgovin Intersport. Popust se obračuna od končnega zneska na računu, v katerem so že upoštevani morebitni drugi popusti. Popust se ne sešteva s kuponi, ne velja za nakup darilnih kartic in ne velja za plačila spletnih nakupov z dostavo na dom.
 

 
Nova KBM

Torkov 10 % popust v The Athlete's Foot


Dodajte piko na i svojemu športnemu stilu in privarčujte! Ob plačilu z Visa kartico Nove KBM v trgovinah The Athlete's Foot vsak torek prejmete 10 % popusta.

Popust lahko do 31. marca 2022 izkoristite imetniki katerekoli osebne Visa kartice Nove KBM pri plačilu na prodajnih mestih in pri plačilu spletnega naročila na prevzemnih mestih trgovin TAF.

Popust se obračuna od končnega zneska na računu, v katerem so že upoštevani morebitni drugi popusti. Popust se ne sešteva s kuponi, ne velja za nakup darilnih kartic in ne velja za plačila spletnih nakupov z dostavo na dom.

 
Nova KBM

Lokalna darila na Gajbica.si


Do dnevnega odmerka vitaminov kar na spletu! Imetniki katerekoli osebne kartice Visa Nove KBM pri nakupu nad 20 EUR v spletni trgovini Gajbica.si prejmete lokalno darilo – dobrote s slovenskih kmetij.
 

Ugodnost lahko izkoristite do 30. 9. 2022. Pri vsakem nakupu nad 20 EUR prejmete eno darilo.
 

 
Nova KBM

7 % popusta na jedi Jezeršek e-cateringa


Prepustite se pravemu gurmanskemu doživetju, Jezerškovim kuharskim mojstrom pa prepustite pripravo vrhunskih jedi in dostavo na izbrano lokacijo.


Do 31. 12. 2022 pri plačilu z osebno kartico Visa Nove KBM in uporabi kode NKBM-JEZ na nakup vseh jedi v spletni trgovini Jezeršek e-catering prejmete 7 % popusta.

 
Nova KBM

10 % popusta na napitke v Stow2Go


Začnite svoj dan z najboljšo kavo v mestu. Butična kavarna na Prešernovem trgu v Ljubljani bo očarala vse, ki si želite vrhunsko pripravljeno kavo iz najzanimivejših plantaž sveta. Poleg tega vam bo prijazno osebje z veseljem postreglo tudi z odlično matcho, čaji in drugimi napitki za na pot.
 

Pri plačilu s katerokoli kartico Visa Nove KBM do 31. 12. 2022 na vse napitke Stow2Go prejmete 10 % popusta.

 

 
Nova KBM

10 % popusta v Bohinj ECO hotelu


Odpeljite družino na popoln dopust v Bohinj ECO hotel, ki vam ponuja bazene, tobogane, divjo reko, plezalno steno, bowling in kino dvorano. Ob direktni rezervaciji prek spletne strani vnesite kodo NKBM in prejmite 10 % popusta na nočitve.

Ugodnost lahko do 1. 7. 2022 izkoristite pri plačilu s katerekoli osebno Visa kartico Nove KBM. Popust se ne sešteva z drugimi popusti in ga ni mogoče uporabiti ob plačilu s turističnimi boni. 

 
Nova KBM

5 EUR bonusa pri naslednjem nakupu na Mimovrste.com

 

Ob takojšnjem plačilu s kartico Visa Nove KBM na spletu lahko v spletni trgovini Mimovrste.com pri nakupu odprodajnih izdelkov nad 50 EUR prejmete 5 EUR bonusa, ki ga lahko porabite pri naslednjem nakupu nad 50 EUR.
 

Ponudba velja za registrirane člane do 23. 1. 2022 oziroma do preklica. Bonus prejmete na svoj e-mail naslov 10 dni od nakupa in ga lahko izkoristite za naslednji nakup nad 50 EUR do vključno 10. 2. 2022.


 

 
Nova KBM

10 % popusta v Coincasi
 


Vdahnite svojemu domu italijanski šarm in pri tem prihranite.

Ob plačilu z osebno ali poslovno kartico Visa Nove KBM lahko do vključno 30. 9. 2022 izkoristite 10 % popusta pri nakupu v trgovini Coincasa, ki se nahaja v 4. nadstropju veleblagovnice Nama na Tomšičevi 2 v Ljubljani, ali pri nakupu v spletni trgovini Coincasa ob uporabi kode VISA10.

Popusti se med seboj ne seštevajo in jih ni mogoče zamenjati za denar.

Več informacij o ponudbi in pogoje uveljavljanja popusta najdete tukaj.

 
Nova KBM

Darilo v draguljarni Malalan

 

Eden najbolje opremljenih urarskih servisnih centrov v Evropi, kjer za mehanske časomere skrbijo vrhunsko usposobljeni urarji ter ekipa oblikovalcev in zlatarskih mojstrov, ki bo vaše zgodbe vtkala v brezčasen nakit, zaokrožujejo ponudbo draguljarne Malalan.

 

Pri nakupu izdelkov katerekoli prestižne blagovne znamke v ponudbi Malalan v vrednosti nad 500 EUR in plačilu s kartico Visa Nove KBM, prejmete brezplačno čiščenje nakita ali brezplačno testiranje vodotesnosti ure v vrednosti 30 EUR.

 

Ugodnost lahko imetniki kartic Visa Nove KBM do 30. 11. 2022 izkoristite pri nakupu na spletu ali pri nakupu v butiku na Mestnem trgu 21 v Ljubljani.

 

Darila ni mogoče zamenjati za gotovino. Več informacij o ponudbi in pogoje uveljavljanja darila najdete tukaj.

 

 
Nova KBM

5 % popusta ob naslednjem nakupu v trgovini IKA
 

V Trgovini IKA je predstavljen pisan, kreativen in čudovit svet sodobnih slovenskih ustvarjalcev. Naj bo darilo za vas, vaše prijatelje, znance, poslovne partnerje, izdelek slovenskega sodobnega oblikovanja, ki bo ogrel srce in podprl majhna slovenska podjetja.

Ob plačilu s katerokoli osebno ali poslovno kartico Visa Nove KBM prejmete kupon, s katerim lahko ob naslednjem nakupu uveljavite 5 % popusta na celoten znesek nakupa.

Ponudba velja do 30. 06. 2022 in jo lahko izkoristite v fizični trgovini na Ciril-Metodovem trgu 13 v Ljubljani ter v spletni trgovini. Ob nakupu v fizični in spletni trgovini z osebno ali poslovno kartico Visa Nove KBM trgovca opozorite na izdajo kupona (v spletni trgovini vnesite opombo).

Več informacij o ponudbi in pogoje uveljavljanja popusta najdete tukaj.

 
Nova KBM

Do 30 % popusta v Rimskih termah


Potopite se v objem pomirjujoče narave in se v čudovitem okolju Rimskih term predajte užitkom v zdravilni termalni vodi iz globin Amalijinega in Rimskega vrelca. Privoščite si najboljše, kar vam ponuja stičišče tradicije in sodobnosti.

Imetniki plačilnih kartic Visa Nove KBM lahko na izbrane storitve izkoristite naslednje ugodnosti:

 

15 % popusta na:

* vse individualne storitve v Medicinskem centru Valetuda (ne velja na pakete),
* aktualne pakete namestitev v Rimskih termah (ponudba ne velja za morebitne pakete v akciji),
* naročilo tort.

20 % popusta na:

* masažne storitve, beauty storitve in kopeli v Wellness centru Amalija (vse dni v tednu),
* vstop v Deželo savn Varinia (velja za 3–urne vstopnice, od ponedeljka do četrtka, prazniki so izključeni; popust ne velja na večerno vstopnico po 18. uri),
* degustacijski ali romantični meni v A la carte Sofija.

30 % popusta na:

* redno ceno kopalne karte (velja za 3–urne vstopnice, od ponedeljka do četrtka, prazniki so izključeni; popust ne velja na 2-urno vstopnico in večerno vstopnico po 18. uri).

Za unovčenje ugodnosti nas obiščite na recepciji term ali pa rezervirajte svojo ugodnost preko 03 574 2000, 03 574 2011 ali na booking@rimske-terme.si. Ob rezervacijah nas opomnite in dopišite, da želite koristiti ugodnost Visa. Ob plačilu bomo preverili ali bo plačilo opravljeno z izbranimi Visa karticami in vam priznali izbrano Visa ugodnost.

Ugodnosti do vključno 30. 06. 2022 veljajo za vse Visa kartice Nove KBM. Več informacij o ponudbi in pogoje uveljavljanja popusta najdete tukaj.
 
Nova KBM

Ostale Visa ugodnostiPlačujte s kartico Visa Nove KBM in uživajte v izjemnih popustih v spletnih trgovinah, pri hotelskih nastanitvah, najemu avtomobila, turističnih izletih ali ogledih znamenitosti.

Več ostalih ugodnosti najdete tukaj.


 

 

RAZDELITE VELIKE NAKUPE NA MANJŠE OBROKE

 

Do 31. 3. 2022 se z vsakim obročnim nakupom s kartico Visa Nove KBM z odloženim plačilom uvrstite v žreb za glavno nagrado 1.000 EUR ter stranski nagradi 500 EUR in 300 EUR. Štejejo vsi nakupi v trgovinah, na spletu in v tujini. Več nakupov, ki jih razdelite na obroke, pomeni večjo možnost za osvojitev nagrade.
 

 VEČ O TEM    
 
 
Nova KBM