Nova KBM

Posebna ponudba | NKBM

Preverite katere novosti in posebne ponudbe smo pripravili za vas! Za vas zbrane na enem mestu.

Začnite tipkati, kar iščete

POSEBNA PONUDBA IN NOVOSTI


Vsak mesec za vas pripravimo pregled ponudbe bančnih storitev.
Preverite kaj smo za vas pripravili ta mesec.

Posebna ponudba in novosti

Nova KBM

Vse poti vodijo do Paketa Komplet in posebne ponudbe


Paket Komplet združuje vse kar potrebujete za pomembne trenutke v vašem življenju, kjerkoli in kadarkoli.  Nove stranke banke, ki sklenete paket do 31. 7. 2024 v poslovalnici, na pošti ali prek aplikacije mBank@Net, prejmete 9 mesecev brezplačnega vodenja paketa. Preverite še druge ugodnosti.
 

Posebna ponudba vzajemnih skladov
 

Izkoristite posebno ponudbo brez vstopnih stroškov za sklade OTP Fund Management, ki so novost v naši ponudbi. Akcijo lahko izkoristite do 12. 8. 2024.
Akcija ne velja za vplačila prek direktnih obremenitev in naložb v Naložbeni Duet.
Več o OTP Fund Management si lahko preberete na povezavi.
 

Več o tem
 
Nova KBM

Plačujte hitro in brezstično z Google PayUporabniki mobilnih naprav Android lahko svoje plačilne kartice Nove KBM enostavno dodate v aplikacijo Google Wallet in za brezstična plačila na POS-terminalih namesto fizičnih kartic uporabljate digitalizirane kartice znotraj svojih mobilnih naprav (pametnega telefona ali ure).


Več o tem
 

Brezplačni dvigi gotovine v 10 državah Evrope

 

Odslej lahko stranke Nove KBM z osebno debetno kartico Visa popolnoma brezplačno dvigujete gotovino na več kot 4700 bankomatih kar desetih članic Skupine OTP, in sicer na Madžarskem, Hrvaškem, v Srbiji, Črni gori, Romuniji, Bolgariji, Albaniji, Ukrajini in Moldaviji.
 

VEČ O TEM
 
Nova KBM

Odpotujte v Pariz na ogled Olimpijskih iger z uporabo kartice Visa


Za sodelovanje plačujte s karticami Visa Nove KBM in se prijavite v nagradno igro. Z obročnimi plačili si možnost za zmago še povečate.
 

Ugodna fiksna obrestna mera stanovanjskega kredita s hipoteko


Dobra novica za vse, ki gradite, prenavljate ali kupujete nepremičnino. V aprilu velja posebna, ugodnejša ponudba namenskega stanovanjskega kredita, zavarovanega s hipoteko. Do 30. 6. 2024 oziroma do preklica ga lahko najamete po ugodni fiksni obrestni meri. Do konca junija pa velja tudi akcijska ponudba za najem kredita brez stroškov odobritve. Izkoristite ugodnost in si ustvarite dom po svoji meri. Vabljeni v najbližjo poslovalnico, povpraševanje pa nam lahko pošljete tudi prek spleta.
 
pos teminali za podjetja

Izkoristite 9 mesecev brezplačne uporabe POS-terminalov


Novi uporabniki POS-terminalov lahko do 31. 08. 2024 izkoristite 9 mesecev brezplačnega najema in brezplačno priključnino do petih fizičnih ali digitalnih POS-terminalov na podjetje, spletni trgovci pa tudi 9 mesecev brezplačne uporabe in brezplačno aktivacijo spletnega POS-terminala za spletno trgovino. Ponudba velja tudi za nove uporabnike mobilne aplikacije Smart POS Nova KBM.
     


VEČ O TEM
 

Odprite brezplačen Net račun

 
Odprite Net račun z brezplačnim vodenjem prek mBank@Neta in preizkusite že 4. leto zapored najboljšo spletno in mobilno banko. S predplačniško kartico Visa izkoristite ugodnosti pri izbranih partnerjih banke in poskrbite za varno potrjevanje spletnih kartičnih plačil z mDenarnic@.


VEČ O TEM
 
Nova KBM

Aplikacija Smart POS Nova KBM

 
Enostavno spremenite svojo mobilno napravo z operacijskim sistemom Android v digitalni POS-terminal in sprejemajte brezstična plačila s karticami VISA in Mastercard kjerkoli in kadarkoli kar prek aplikacije na svoji mobilni napravi.

Novi uporabniki POS-terminalov lahko do 31. 08. 2024 izkoristite posebno ponudbo. Postanite eden izmed njih in si zagotovite 9 mesecev brezplačne uporabe aplikacije.


več o tem