Nova KBM
 

Posebna ponudba | NKBM

Preverite katere novosti in posebne ponudbe smo pripravili za vas! Za vas zbrane na enem mestu.

POSEBNA PONUDBA IN NOVOSTI

Vsak mesec za vas pripravimo pregled ponudbe bančnih storitev. Preverite kaj smo za vas pripravili ta mesec.

POSEBNA PONUDBA IN NOVOSTI ZA MESEC SEPTEMBER

Nova KBM
40 % popust na letno premijo turističnega zavarovanja

Od 15. julija 2020 vam je na voljo posebna ponudba letnega turističnega zavarovanja SAVA zavarovalnice.

Izkoristite 40 % popust na premijo letne police turističnega zavarovanja z asistenco v tujini. Popust velja pri obnovah obstoječih in ob sklenitvah novih letnih polic do 31. decembra 2020.

Popust se upošteva pri individualnem in družinskem zavarovanju za območje Svet, in sicer za pakete Osnovno, Osnovno +, Razširjeno in Razširjeno +.VEČ O TEM    SKLENITE ZAVAROVANJE
 
Nova KBM
NOVO V PONUDBI – Stanovanjski kredit odslej lahko zavarujete pri zavarovalnici

 
 Stanovanjski kredit z dobo odplačila do 15 let, katerega znesek ne presega 50.000 EUR, zdaj lahko zavarujete tudi pri Zavarovalnici Triglav.

Zavarovalnici plačate zavarovalno premijo, ta pa se zaveže, da bo v primeru vašega neplačila kredita poravnala vaše obveznosti do banke (vaša obveznost se bo v tem primeru prenesla na zavarovalnico). Če izberete to vrsto zavarovanja, se izognete stroškom, povezanim s cenitvijo in z vpisom hipoteke.


 VEČ O PONUDBI    INFORMATIVNI IZRAČUN
 
 
Nova KBM
Posebna ponudba kredita NAPREJ!

Preskočite skrita presenečenja. Do 30.000 EUR, za obdobje do 7 let, vam odobrimo v le nekaj minutah. Tudi strankam drugih bank.

Sedaj brez stroškov odobritve do 31. 12. 2020.

Preskočite k nam!VEČ O TEM              


 
 

Izkoristite pol leta brezplačne uporabe POS-terminalov


Brezgotovinska plačila so varna, v času covid-19 pa med strankami tudi vedno bolj priljubljena. Poslovni uporabniki izkoristite posebno ponudbo Nove KBM in omogočite svojim strankam udobno in varno plačevanje s plačilnimi karticami ali mobilno denarnico.

Novi uporabniki POS-terminalov lahko do 30. 9. 2020 izkoristite pol leta brezplačnega najema in brezplačno priključnino do petih POS-terminalov na podjetje.VEČ O TEM
 
Dobre priložnosti, dobri prijatelji

Priporočajte nas prijateljem in si skupaj prislužite izjemne nagrade!  

15 EUR na vaš račun, če se nova stranka odloči za Paket Komplet ali 40 EUR na vaš račun, če se nova stranka odloči za Paket Premium.

VEČ O TEM