Nova KBM

Posebna ponudba | NKBM

Preverite katere novosti in posebne ponudbe smo pripravili za vas! Za vas zbrane na enem mestu.

Začnite tipkati, kar iščete

POSEBNA PONUDBA IN NOVOSTI


Vsak mesec za vas pripravimo pregled ponudbe bančnih storitev.
Preverite kaj smo za vas pripravili ta mesec.

Posebna ponudba in novosti

Nova KBM

Darilo za nove stranke ob sklenitvi Paketa Komplet prek mBank@Neta


Z odličnimi bančnimi storitvami ste kompletni na vsaki poti. Paket Komplet združuje vse kar potrebujete za pomembne trenutke v vašem življenju, kjerkoli in kadarkoli. Prenesite aplikacijo mBank@Net in kot nova stranka prek nje sklenite Paket Komplet do 31. 3. 2024 ter prejmite 30 EUR.


VEČ O TEM
 

Posebna ponudba vzajemnih skladov
 

Za sklade Sava Infond, Triglav Skladi in Raiffeisen Capital Management velja posebna ponudba polovičnih vstopnih stroškov oz. distribucijske provizije do 31. 3. 2024.

Za sklade OTP Fund Management pa lahko do 12. 8. 2024 izkoristite vplačila brez vstopnih stroškov

Akcija ne velja za vplačila prek direktnih obremenitev, naložbe v Naložbeni Duet in vplačila v Triglav Sklade po varčevalnem načrtu.


Več o tem
 
Nova KBM

Plačujte hitro in brezstično z Google PayUporabniki mobilnih naprav Android lahko svoje plačilne kartice Nove KBM enostavno dodate v aplikacijo Google Wallet in za brezstična plačila na POS-terminalih namesto fizičnih kartic uporabljate digitalizirane kartice znotraj svojih mobilnih naprav (pametnega telefona ali ure).


Več o tem
 

Brezplačni dvigi gotovine v 10 državah Evrope

 

Odslej lahko stranke Nove KBM z osebno debetno kartico Visa popolnoma brezplačno dvigujete gotovino na več kot 4700 bankomatih kar desetih članic Skupine OTP, in sicer na Madžarskem, Hrvaškem, v Srbiji, Črni gori, Romuniji, Bolgariji, Albaniji, Ukrajini in Moldaviji.
 

VEČ O TEM
 
Nova KBM

Kupite takoj. Plačujte kasneje.

 
S kartico Visa z odloženim plačilom lahko velike nakupe razdelite na obroke - doma, v tujini in na spletu. Število obrokov določite sami v SMS-sporočilu oz. v mobilni banki mBank@Net ali spletni banki Bank@Net. Naročite kartico do 31. 3. 2024 in prejmite 1 leto brezplačne članarine za nove imetnike.
 

Stanovanjski kredit s hipoteko in ugodno fiksno obrestno mero

 
Gradite, prenavljate ali kupujete nepremičnino? Izberite najboljši stanovanjski kredit zase. Nove in obstoječe stranke lahko najamete kredit, zavarovan s hipoteko, po ugodni fiksni obrestni meri. Posebna ponudba velja do 31.03.2024. Do 30.06.2024 lahko kredit najamete brez stroškov odobritve.  Vabljeni v najbližjo poslovalnico, povpraševanje pa nam lahko pošljete tudi prek spleta.
 
pos teminali za podjetja

Izkoristite 9 mesecev brezplačne uporabe POS-terminalov - tudi na spletu


Novi uporabniki POS-terminalov lahko do 30. 03. 2024 izkoristite 9 mesecev brezplačnega najema in brezplačno priključnino do petih fizičnih ali digitalnih POS-terminalov na podjetje, spletni trgovci pa tudi 9 mesecev brezplačne uporabe in brezplačno aktivacijo spletnega POS-terminala za spletno trgovino. Ponudba velja tudi za nove uporabnike mobilne aplikacije Smart POS Nova KBM.
     


VEČ O TEM
 

Odprite brezplačen Net račun

 
Odprite Net račun z brezplačnim vodenjem prek mBank@Neta in preizkusite že 4. leto zapored najboljšo spletno in mobilno banko. S predplačniško kartico Visa izkoristite ugodnosti pri izbranih partnerjih banke in poskrbite za varno potrjevanje spletnih kartičnih plačil z mDenarnic@.


VEČ O TEM
 
Nova KBM

Aplikacija Smart POS Nova KBM

 
Enostavno spremenite svojo mobilno napravo z operacijskim sistemom Android v digitalni POS-terminal in sprejemajte brezstična plačila s karticami VISA in Mastercard kjerkoli in kadarkoli kar prek aplikacije na svoji mobilni napravi.

Novi uporabniki POS-terminalov lahko do 30. 03. 2024 izkoristite posebno ponudbo. Postanite eden izmed njih in si zagotovite 9 mesecev brezplačne uporabe aplikacije.


več o tem