Nova KBM
 

Posebna ponudba | NKBM

Preverite katere novosti in posebne ponudbe smo pripravili za vas! Za vas zbrane na enem mestu.

POSEBNA PONUDBA IN NOVOSTI


Vsak mesec za vas pripravimo pregled ponudbe bančnih storitev.
Preverite kaj smo za vas pripravili ta mesec.

POSEBNA PONUDBA IN NOVOSTI ZA MESEC DECEMBER

Nova KBM

Najboljši že drugo leto zapored 
 

Aktivirajte najboljšo spletno in mobilno banko v Sloveniji v letu 2020 in 2021!

Preklopite na digitalno poslovanje v le 1 minuti in prihranite čas in denar.

 

VEČ O TEM
 
Razdelite velike nakupe na manjše obroke
 Do 31. 12. 2021 izkoristite posebno ponudbo za nove imetnike – 1 leto brezplačne članarine za kartico Visa z odloženim plačilom Nove KBM.

Z njo boste večje nakupe doma, v tujini ali na spletu lahko razdelili na obroke, število obrokov pa določili sami v SMS-sporočilu oz. v mobilni banki mBank@Net ali spletni banki Bank@Net.

 

 VEČ O TEM    
 
 
Nova KBM

Ustvarite svoj sanjski dom z ugodnim stanovanjskim kreditom

 

Od 22. 09. 2021 lahko najamete stanovanjski kredit s še ugodnejšo spremenljivo obrestno mero. Če uporabljate Paket Komplet, lahko stanovanjski kredit za obdobje 10 let sklenete po obrestni meri 6M Euribor + 1,35 %. Še vedno lahko pri nas najamete tudi ugoden stanovanjski kredit s fiksno obrestno mero. Obe posebni ponudbi veljata do 31. 12. 2021 oziroma do preklica. Poleg tega lahko do konca leta kredit najamete brez stroškov odobritve.


*Pri kreditu s spremenljivo obrestno mero se v primeru dviga obrestne mere skupni znesek za odplačilo lahko poveča.

 
 VEČ O PONUDBI    INFORMATIVNI IZRAČUN
 

Odprite račun v 10 minutah kar s pametnim telefonom


Nove stranke lahko sedaj pri Novi KBM odprete račun ali sklenete Paket Komplet povsem digitalno kar prek mobilne banke mBank@Net.

Prenesite mobilno banko mBank@Net in v 10 minutah odprite račun ali sklenite Paket Komplet popolnoma digitalno.


Nova KBM     Nova KBM


VEČ O TEM
 
Nova KBM

Osvojite svoj cilj hitro in preprosto
 

Izberite Kredit Naprej in si zagotovite do 30.000 evrov v nekaj minutah. Brez stroškov odobritve do 31. 12. 2021. Tudi za stranke drugih bank.

Stranke Nove KBM ga lahko sklenete tudi preko spletne banke ali telefona.VEČ O TEM              


 
 

Ugodnosti za imetnike kartic Visa Nove KBM
 

Imetniki kartic Visa Nove KBM lahko izkoristite številne ugodnosti, ki vam jih prinaša nakupovanje s plačilno kartico Visa. Z Viso bo zdrav življenjski slog še dostopnejši, preživljanje prostega časa pa še prijetnejše. Preverite seznam ugodnosti, ki so vam na voljo, in prihranite z Viso.

 

Nadaljujte svojo podjetniško zgodbo

 

Vam je epidemija prekrižala poslovne načrte? Z novim kreditom Smart Business zNova za samostojne podjetnike in mikro podjetja, pri katerem se upoštevajo bilančni podatki za leto 2019, lahko nadaljujete svoje podjetniške sanje.


VEČ O TEM
 

Izkoristite pol leta brezplačne uporabe POS-terminalov - tudi na spletu

 

Brezgotovinska in spletna plačila so varna, v času covid-19 pa med strankami tudi vedno bolj priljubljena. Izkoristite posebno ponudbo Nove KBM in tudi vi omogočite svojim strankam udobno in varno plačevanje s plačilnimi karticami.

Novi uporabniki POS-terminalov lahko do 31. 12. 2021 izkoristite pol leta brezplačnega najema in brezplačno priključnino do petih POS-terminalov na podjetje, spletni trgovci pa tudi pol leta brezplačne uporabe in brezplačno priključnino spletnega POS-terminala za spletno trgovino.VEČ O TEM
 
Nova KBM

Prepoznajte prevare in poskrbite za varno poslovanje
 

Z vse večjo uporabo digitalnih kanalov se povečuje vaša izpostavljenost različnim vrstam prevar.

V Novi KBM je varno poslovanje ena ključnih prioritet, zato smo pripravili posebno spletno stran, na katerem predstavljamo najpogostejše prevare in nasvete, kako ravnati, če postanemo žrtev goljufov.

Kako vešči ste prepoznavanja spletnih prevar in kako dobro poznate pasti, ki jih nastavljajo spletni prevaranti? Rešite kratek kviz in preskusite svoje znanje!


VEČ O TEM          KVIZ