Nova KBM
 

Posebna ponudba | NKBM

Preverite katere novosti in posebne ponudbe smo pripravili za vas! Za vas zbrane na enem mestu.

POSEBNA PONUDBA IN NOVOSTI


Vsak mesec za vas pripravimo pregled ponudbe bančnih storitev.
Preverite kaj smo za vas pripravili ta mesec.

POSEBNA PONUDBA IN NOVOSTI

paket komplet nova kbm odpri digitalno

9 MESECEV BREZPLAČNO VODENJE PAKETA KOMPLET OB SKLENITVI PREK mBANK@NETA

 
Najboljše stvari pridejo v kompletu z odličnimi bančnimi storitvami. Paket Komplet združuje vse kar potrebujete za pomembne trenutke v vašem življenju, kjerkoli in kadarkoli. Sklenite ga prek mBank@Neta in kot novi stranki vam podarimo 9 mesecev brezplačno vodenje. Preverite še druge ugodnosti.


več o tem
 

UŽIVAJTE TAKOJ. PLAČUJTE KASNEJE.
 

S kartico Visa z odloženim plačilom lahko velike nakupe razdelite na obroke - doma, v tujini in na spletu. Število obrokov določite sami v SMS-sporočilu oz. v mobilni banki mBank@Net ali spletni banki Bank@Net.

Naročite kartico do 30. 4. 2023 in prejmite 1 leto brezplačne članarine za nove imetnike.

 

Več o tem
 
Nova KBM

PREVERITE NOVOST IN IZKORISTITE AKCIJSKO PONUDBO STANOVANJSKEGA KREDITA


V ponudbo smo dodali novost, ki vam bo prišla prav, če kupujete novogradnjo pri enem od naših partnerjev. To je dokumentarni akreditiv, ki vam omogoča, da ob podpisu pogodbe za nakup najamete stanovanjski kredit. Sredstva pa bodo nakazana izvajalcu šele, ko bodo izpolnjeni v akreditivu zapisani pogoji (ob prevzemu stanovanja).

Vsi, ki boste najeli stanovanjski kredit pri Novi KBM do 30. junija, pa lahko izkoristite akcijsko ponudbo: najem kredita brez stroškov odobritve. 

več o tem
 

SKUPAJ PROTI SPLETNIM PREVARAMSpletno bančništvo poenostavlja življenje in bančno poslovanje. A pogosto smo na spletu izpostavljeni različnim poskusom spletnih prevar. Previdnost je najboljša obramba, zato raje še enkrat preverite, preden odprete sumljive povezave ali posredujete svoje podatke.
 

VEČ O TEM
 
Nova KBM

ODPRITE BREZPLAČEN NET RAČUN

 
Odprite Net račun z brezplačnim vodenjem prek mBank@Neta in preizkusite že 3. leto zapored najboljšo spletno in mobilno banko. S predplačniško kartico Visa izkoristite ugodnosti pri izbranih partnerjih banke in poskrbite za varno potrjevanje spletnih kartičnih plačil z mDenarnic@.


VEČ O TEM