Nova KBM
 

Posebna ponudba | NKBM

Preverite katere novosti in posebne ponudbe smo pripravili za vas! Za vas zbrane na enem mestu.

POSEBNA PONUDBA IN NOVOSTI


Vsak mesec za vas pripravimo pregled ponudbe bančnih storitev.
Preverite kaj smo za vas pripravili ta mesec.

POSEBNA PONUDBA IN NOVOSTI ZA MESEC SEPTEMBER

Nova KBM

Ustvarite svoj sanjski dom z ugodnim stanovanjskim kreditom

 

Od 22. 09. 2021 lahko najamete stanovanjski kredit s še ugodnejšo spremenljivo obrestno mero. Če uporabljate Paket Komplet, lahko stanovanjski kredit za obdobje 10 let sklenete po obrestni meri 6M Euribor + 1,35 %. Še vedno lahko pri nas najamete tudi ugoden stanovanjski kredit s fiksno obrestno mero. Obe posebni ponudbi veljata do 31. 12. 2021 oziroma do preklica. Poleg tega lahko do konca leta kredit najamete brez stroškov odobritve.

Ob sklenitvi namenskega stanovanjskega kredita do konca oktobra pa vas čaka dodatna ugodnost: bon za arhitekturno svetovanje.

 

 VEČ O PONUDBI    INFORMATIVNI IZRAČUN
 

Osebni račun odprite v 10 minutah kar s pametnim telefonom


Nove stranke lahko sedaj pri Novi KBM odprete osebni račun ali sklenete Paket Komplet povsem digitalno kar prek mobilne banke mBank@Net.

Prenesite mobilno banko mBank@Net in v 10 minutah odprite osebni račun ali sklenite Paket Komplet popolnoma digitalno.


Nova KBM     Nova KBM


VEČ O TEM
 
Nova KBM

Osvojite svoj cilj hitro in preprosto
 

Izberite Kredit Naprej in si zagotovite do 30.000 evrov v nekaj minutah. Brez stroškov odobritve do 31. 12. 2021. Tudi za stranke drugih bank.

Stranke Nove KBM ga lahko sklenete tudi preko spletne banke ali telefona.VEČ O TEM              


 
 

Ugodnosti za imetnike kartic Visa Nove KBM
 

Imetniki kartic Visa Nove KBM lahko izkoristite številne ugodnosti, ki vam jih prinaša nakupovanje s plačilno kartico Visa. Z Viso bo zdrav življenjski slog še dostopnejši, preživljanje prostega časa pa še prijetnejše. Preverite seznam ugodnosti, ki so vam na voljo, in prihranite z Viso.

 

Nadaljujte svojo podjetniško zgodbo

 

Vam je epidemija prekrižala poslovne načrte? Z novim kreditom Smart Business zNova za samostojne podjetnike in mikro podjetja, pri katerem se upoštevajo bilančni podatki za leto 2019, lahko nadaljujete svoje podjetniške sanje.


VEČ O TEM
 

Uporabljajte Bank@Net ali mBank@Net

 

Prihranite čas in denar. Aktivirajte najboljšo spletno ali mobilno banko v Sloveniji v 2020 Nova KBM  in se pridružite več tisočim zadovoljnim uporabnikom!
 

 
Nova KBM

Prepoznajte prevare in poskrbite za varno poslovanje
 

Z vse večjo uporabo digitalnih kanalov se povečuje vaša izpostavljenost različnim vrstam prevar.

V Novi KBM je varno poslovanje ena ključnih prioritet, zato smo pripravili posebno spletno stran, na katerem predstavljamo najpogostejše prevare in nasvete, kako ravnati, če postanemo žrtev goljufov.

Kako vešči ste prepoznavanja spletnih prevar in kako dobro poznate pasti, ki jih nastavljajo spletni prevaranti? Rešite kratek kviz in preskusite svoje znanje!


VEČ O TEM          KVIZ
 

Vrhunsko pripravljeni na nove poslovne etape
 

Za pametno poslovanje potrebujete pametne nasvete najboljših strokovnjakov. Zato za kar najvišjo kakovost vsakdanjega poslovanja sklenite paket Smart Business, ki vključuje celovite poslovne bančne storitve in samodejno odobren osnovni limit na računu.

Vsem novim strankam omogočamo 6 mesecev brezplačno vodenje paketa.VEČ O TEM
 
Nova KBM v družbi najboljših

 
Nova KBM je letos potrdila naziv Superbrandskar pomeni, da je blagovna znamka dokazano edinstvena, jo potrošniki poznajo, ji zaupajo in se z njo poistovetijo.

Odličnost, za katero si na vseh področjih poslovanja prizadevamo v eni največjih slovenskih finančnih institucij, je bila prepoznana tako med strankami kot tudi v strokovnem svetu, ki vsako leto izbere tiste blagovne znamke na slovenskem trgu, ki izpolnjujejo stroge kriterije.

Vam, našim cenjenim strankam, pa se za izkazano zaupanje zahvaljujemo.