Nova KBM
 

Posebna ponudba | NKBM

Preverite katere novosti in posebne ponudbe smo pripravili za vas! Za vas zbrane na enem mestu.

POSEBNA PONUDBA IN NOVOSTI


Vsak mesec za vas pripravimo pregled ponudbe bančnih storitev.
Preverite kaj smo za vas pripravili ta mesec.

Nova KBM

Nova KBM v družbi najboljših

 
Nova KBM je letos potrdila naziv Superbrands, kar pomeni, da je blagovna znamka dokazano edinstvena, jo potrošniki poznajo, ji zaupajo in se z njo poistovetijo.

Odličnost, za katero si na vseh področjih poslovanja prizadevamo v eni največjih slovenskih finančnih institucij, je bila prepoznana tako med strankami kot tudi v strokovnem svetu, ki vsako leto izbere tiste blagovne znamke na slovenskem trgu, ki izpolnjujejo stroge kriterije. Smo dokazano zaupanja vredna banka. Smo dokazano zaupanja vredna znamka.

Vam, našim cenjenim strankam, pa se za izkazano zaupanje zahvaljujemo, tudi s posebno ponudbo, ki smo jo pripravil za vas.
 
 

POSEBNA PONUDBA IN NOVOSTI ZA MESEC APRIL

Zaupanje šteje dvojno

 
Združeni smo še močnejši.  Nova KBM in Abanka sta se združili v najdostopnejšo banko v Sloveniji, kjer zaupanje še naprej gradimo s prijazno, strokovno in enostavno bančno izkušnjo.
 

več o tem
 

 
 
Nova KBM
Ustvarite svoj sanjski dom z ugodnim stanovanjskim kreditom

 
Svojo željo po sanjskem domu lahko do 30. 6. 2021 uresničite še ugodneje. Stanovanjski kredit z obdobjem odplačila do 10 let je imetnikom Paketa Komplet na voljo po izjemno ugodni 1,65-odstotni fiksni obrestni meri, imetnikom Paketa Premium in udeležencem programa Banka na delu pa po še ugodnejši 1,60-odstotni obrestni meri. Kredit z obdobjem odplačila do 15 let lahko imetniki Paketa Komplet najamete po 1,75-odstotni fiksni obrestni meri, če se odločite za obdobje odplačila do 20 let, pa po 1,85-odstotni fiksni obrestni meri.

Preverite informativni izračun za različna obdobja odplačila, oddajte povpraševanje in pridobite sebi prilagojeno ponudbo.
 

 VEČ O PONUDBI    INFORMATIVNI IZRAČUN
 
 
Novost: HITRO IN DIGITALNO


Nove stranke lahko sedaj pri Novi KBM odprete osebni račun ali sklenete Paket Komplet povsem digitalno kar prek mobilne banke mBank@Net.

Do konca maja 2021 izkoristite posebne ugodnosti: 6 mesecev brezplačni osebni račun z uporabo najboljše spletne in mobilne banke ali 6 mesecev brezplačni Paket Komplet.

 

Prenesite mobilno banko mBank@Net in v 10 minutah odprite osebni račun ali sklenite Paket Komplet popolnoma digitalno.


Nova KBM     Nova KBM


več o tem
 
Nova KBM
Brezplačna letna članarina za kartico Visa 

 

Kartica Visa z odloženim plačilom vam omogoča, da se vam cel mesec nakupov na računu pozna le enkrat na mesec, plačila večjih nakupov pa lahko razdelite na 2 do 12 obrokov. Novi imetniki lahko do konca aprila izkoristite posebno ponudbo: brezplačno enoletno članarino za kartico Visa z odloženim plačilom.VEČ O PONUDBI    NAROČITE SVOJO
 

Ugodnosti za imetnike kartic Visa Nove KBM
 

Imetniki kartic Visa Nove KBM lahko izkoristite številne ugodnosti, ki vam jih prinaša nakupovanje s plačilno kartico Visa. Z Viso bo zdrav življenjski slog še dostopnejši, preživljanje prostega časa pa še prijetnejše. Preverite seznam ugodnosti, ki so vam na voljo, in prihranite z Viso.

 
Nova KBM

Osvojite svoj cilj hitro in preprosto
 

Izberite Kredit Naprej in si zagotovite do 30.000 evrov v nekaj minutah. Brez stroškov odobritve do 31. 12. 2021. Tudi za stranke drugih bank.

Stranke Nove KBM ga lahko sklenete tudi preko spletne banke ali telefona.VEČ O TEM              


 
 

Uporabljajte Bank@Net ali mBank@Net

 

Prihranite čas in denar. Aktivirajte najboljšo spletno ali mobilno banko v Sloveniji v 2020 Nova KBM  in se pridružite več tisočim zadovoljnim uporabnikom!
 

 
Nova KBM

MOBILNA DENARNICA mDenarnic@

mDenarnic@ je mobilna denarnica, s katero lahko:

  • potrjujete spletne nakupe plačane s plačilnimi karticami.
  • brezstično plačujete s plačilnimi karticami VISA,
  • nakazujete denar s Flikom,
  • dvigujete gotovino na brezkontaktnih bankomatih,
  • shranjujete svoje kartice zvestobe.

Prenesite mobilno denarnico mDenarnic@ že danes in uživajte v sodobnem bančništvu:         
Nova KBM         Nova KBM

VEČ O TEM    
 
 

Izkoristite pol leta brezplačne uporabe POS-terminalov


Brezgotovinska plačila so varna, v času covid-19 pa med strankami tudi vedno bolj priljubljena. Izkoristite posebno ponudbo Nove KBM in tudi vi omogočite svojim strankam udobno in varno plačevanje s plačilnimi karticami ali mobilno denarnico.

Novi uporabniki POS-terminalov lahko do 30. 6. 2021 izkoristite pol leta brezplačnega najema in brezplačno priključnino do petih POS-terminalov na podjetje.


VEČ O TEM