Nova KBM

Posebna ponudba | NKBM

Preverite katere novosti in posebne ponudbe smo pripravili za vas! Za vas zbrane na enem mestu.

Začnite tipkati, kar iščete

POSEBNA PONUDBA IN NOVOSTI


Vsak mesec za vas pripravimo pregled ponudbe bančnih storitev.
Preverite kaj smo za vas pripravili ta mesec.

Posebna ponudba in novosti

Nova KBM

Kupite takoj. Plačajte kasneje.


S kartico Visa z odloženim plačilom lahko velike nakupe razdelite na obroke - doma, v tujini in na spletu. Število obrokov določite sami v SMS-sporočilu oz. v mobilni banki mBank@Net ali spletni banki Bank@Net. Naročite kartico do 31. 10. 2023 in prejmite 1 leto brezplačne članarine za nove imetnike.


VEČ O TEM

 

Stanovanjski kredit s fiksno obrestno mero in ročnostjo do 25 let


Našo ponudbo smo prilagodili tudi za tiste, ki iščete stanovanjski kredit z daljšo ročnostjo, pri katerem ni tveganja zvišanja obrestne mere. Na voljo je omejena kvota stanovanjskih kreditov s fiksno obrestno mero in obdobjem vračila do 25 let. Vabljeni v najbližjo poslovalnico, povpraševanje pa nam lahko pošljete tudi prek spleta.
 
Nova KBM

Ob sklenitvi Paketa Komplet prek mBank@Neta prejmete 9 mesecev brezplačno vodenje


Najboljše stvari pridejo v kompletu z odličnimi bančnimi storitvami. Paket Komplet združuje vse kar potrebujete za pomembne trenutke v vašem življenju, kjerkoli in kadarkoli. Sklenite ga prek mBank@Neta in kot novi stranki vam podarimo 9 mesecev brezplačno vodenje. Preverite še druge ugodnosti v paketu.


več o tem
 

Odprite brezplačen Net račun

 
Odprite Net račun z brezplačnim vodenjem prek mBank@Neta in preizkusite že 3. leto zapored najboljšo spletno in mobilno banko. S predplačniško kartico Visa izkoristite ugodnosti pri izbranih partnerjih banke in poskrbite za varno potrjevanje spletnih kartičnih plačil z mDenarnic@.


VEČ O TEM
 
pos teminali za podjetja

Izkoristite 9 mesecev brezplačne uporabe POS-terminalov - tudi na spletu


Novi uporabniki POS-terminalov lahko do 31. 12. 2023 izkoristite 9 mesecev brezplačnega najema in brezplačno priključnino do petih POS-terminalov na podjetje, spletni trgovci pa tudi 9 mesecev brezplačne uporabe in brezplačno aktivacijo spletnega POS-terminala za spletno trgovino.
     


VEČ O TEM
 

Ekskluzivna ponudba za uporabnike A1

 
A1 uporabniki, ki boste kot nove stranke sklenili Paket Komplet prek mBank@Neta, prejemete izjemna darila dobrodošlice, in sicer 9 mesecev brezplačno vodenje paketa, 30 EUR na novi račun pri Novi KBM ter 100 EUR popusta v A1 Nakupovalnici pri nakupu nad 300 EUR.

Posebna ponudba velja le do 30. 9. 2023
.
 
VEČ O TEM
 
Nova KBM

Preverite novost in izkoristite akcijsko ponudbo stanovanjskega kredita


V ponudbo smo dodali novost, ki vam bo prišla prav, če kupujete novogradnjo pri enem od naših partnerjev. To je dokumentarni akreditiv, ki vam omogoča, da ob podpisu pogodbe za nakup najamete stanovanjski kredit. Sredstva pa bodo nakazana izvajalcu šele, ko bodo izpolnjeni v akreditivu zapisani pogoji (ob prevzemu stanovanja).

Vsi, ki boste najeli stanovanjski kredit pri Novi KBM do 31. 12. 2023, pa lahko izkoristite akcijsko ponudbo: najem kredita brez stroškov odobritve. 

več o tem