Nova KBM

Računi in paketi | NKBM

Izberite paket ali račun, ki vam najbolj ustreza in pridobite različne ugodnosti.

Začnite tipkati, kar iščete

RAČUNI IN PAKETI

PONASTAVI IN PRIKAŽI VSE PONASTAVI IN PRIKAŽI VSE
PAKET KOMPLET
PAKET KOMPLET
Najboljše stvari pridejo v kompletu z odličnimi bančnimi storitvami. Paket Komplet združuje vse kar potrebujete za pomembne trenutke v vašem življenju, kjerkoli in kadarkoli.
NET RAČUN
NET RAČUN
Odprite Net račun z brezplačnim vodenjem prek mBank@Neta in preizkusite že 4. leto zapored najboljšo spletno in mobilno banko.
OSEBNI PLUS RAČUN
Odprite ga v 10 minutah prek mobilne banke mBank@Net sedaj in kot nova stranka prejmite 9 mesecev brezplačno vodenje računa. V računu je uporaba spletne in mobilne banke že vključena.
RAČUNI ZA MLADE
Obiskuješ osnovno šolo? Si dijak? Želiš v poletno šolo tujih jezikov? Želiš potovati in odkrivati svet? Študirati v tujini? Preveri številne ugodnosti računov za mlade.
DOVOLJENA PREKORAČITEV STANJA (LIMIT)
Privoščite si več. Z dovoljeno prekoračitvijo na osebnem računu.
TAKOJŠNJA PLAČILA
Spoznajte storitev Flik - Takojšnja plačila. S Flikom lahko preprosto nakazujete, prejemate plačila ter plačujete nakupe na določenih prodajnih mestih trgovcev.
DOBRE PRILOŽNOSTI, DOBRI PRIJATELJI
Priporočajte nas prijateljem in si prislužite privlačne nagrade!
BANKA NA DELU
BANKA NA DELU
V programu Banka na delu so za zaposlene izbranih podjetij bančne storitve še bolj prilagojene,  prihranki pa še lažje dosegljivi.
OBVEŠČANJE O POSLOVANJU NA VAŠEM RAČUNU
Privzeto nastavljeno SMS obveščanje o stanju na vašem osebnem računu vsak ponedeljek po 9. uri ter SMS obveščanje o prilivih in odlivih na vašem osebnem računu.
URNIKI PLAČILNEGA PROMETA
Urniki domačega in čezmejnega plačilnega prometa za potrošnike, podjetnike in zasebnike.