Nova KBM
 

Varnostna SMS sporočila | NKBM

S storitvijo Varnostni SMS imate nadzor nad svojo porabo s plačilnimi karticami. Zagotovite si dodatni nivo varnosti pri poslovanju in nadzor nad porabo s plačilnimi karticami.

VARNOSTNA SMS SPOROČILA

Za vse, ki želite imeti nadzor nad svojo porabo s plačilnimi karticami in bi si radi zagotovili dodatni nivo varnosti pri poslovanju s svojimi karticami.

ZANIMA ME


NADZOR


Višji nivo varnosti poslovanja s plačilno kartico in nadzor nad porabo, saj prejmete sporočilo ob vsakem plačilu doma, v tujini, na spletu ali dvigu na bankomatu.*
Ob nepooblaščeni uporabi imate možnost takojšnjega ukrepanja.
 


INFORMIRANOST


V sporočilu so zapisane ključne informacije: opis transakcije, datum, zadnje štiri številke vaše kartice, znesek ter kraj in država ter telefonska številka, kamor pokličete v primeru suma zlorabe vaše kartice.
Seznanjeni ste tudi o prostem limitu na kartici.**
 


ENOSTAVNOST


Storitev lahko sklenete za eno ali več kartic.
Za imetnike paketa komplet je storitev za debetno Visa kartico brezplačna.
 
* t.i. offline plačila so izvzeta in varnostnega sms sporočila ne boste prejeli; npr. plačilo cestnine na določenih avtocestah; manjša brezstična plačila.

** Samo pri karticah z odloženim plačilom MasterCard ali Visa.
 

VARNO POSLOVANJE


Za vas smo na enem mestu zbrali najpogostejše prevare ter nasvete, kako se prevaram izogniti. Da boste še bolje pripravljeni na jutri.

VEČ O TEM
 
Nova KBM

KAKO DO VARNOSTNEGA SMS?


Pišite nam in kontaktirali vas bodo naši sodelavci.


Lahko pa nas obiščete tudi v najbližji poslovalnici ali poštni enoti*. (*Pogodbene pošte so izvzete.)

 
Nova KBM
KONTAKTNI CENTER

Naši strokovno usposobljeni sodelavci vam bodo pomagali kar preko telefona. Enostavno, varno in hitro – vse informacije brez obiska poslovalnice.

 
BREZPLAČNA ŠTEVILKA

080 17 70