Nova KBM
 

Stanovanjski projekti| NKBM

Za vse kupujete svoj dom.

PONUDBA NOVOGRADENJ

Ne zamudite odlične priložnosti stanovanjskih kreditov za nakup nepremičnine v sodelovanju z našimi partnerji.
 

ŽELIM PONUDBO   

  

Nova KBM
NOVOST!

 
Možnost dokumentarnega akreditiva, ki vam omogoča najem stanovanjskega kredita ob podpisu pogodbe za nakup, sredstva pa bodo nakazana izvajalcu, ko bodo izpolnjeni v akreditivu zapisani pogoji (ob prevzemu stanovanja).  

VEČ O TEM
 

IZBIRATE LAHKO MED PROJEKTI NOVOGRADENJ:

ZELENA SOSESKA

 
Skupina Novogradnje Maribor na obrobju Stražunskega gozda gradi stanovanjsko Zeleno sosesko. Na tem območju bo predstavljala najnovejšo, sodobno zasnovano ter arhitekturno dovršeno sosesko z visoko kvaliteto bivanja v urbanem okolju mesta na eni strani ter mestnega gozda na drugi strani.


VEČ O TEM     PONUDBA KREDITIRANJA
 
stanovanjski kredit stanovanjski projekti

STANOVANJSKI PROJEKT SONČNE TERASE

 
Lokacija v Košaškem dolu v Mariboru se nahaja v novi nastajajoči soseski, ki bo ena najlepših v tem predelu. Pričela se je z izgradnjo modernih samostojnih hiš na zahodnem delu, nadaljuje se z nizom treh vil na spodnjem delu in zaključuje s terasasto gradnjo na najboljšem in najvišjem predelu soseske tik pod vinogradi, ki so jo upravičeno poimenovali SONČNE TERASE.VEČ O TEM    PONUDBA KREDITIRANJA
 

LAGOM, NOVA SOSESKA OB ČRNUŠKEM BAJERJU

 
V neposredni bližini prenovljenega Črnuškega bajerja, projektna družba ZL Living pričenja z gradnjo novega stanovanjskega kompleksa. Lagom Črnuški bajer bo, s 150 stanovanji v šestih objektih, ponudil nov dom mladim parom, družinam in starejšim, po prijazni ceni.VEČ O TEM    PONUDBA KREDITIRANJA
 
stanovanjski kredit stanovanjski projekti

REZIDENCE 66

 

Nova stanovanja v Novem mestu, poimenovana REZIDENCE 66 bodo zgrajena na izjemno prijetni, mirni in zeleni lokaciji Jakčeve ulice, v objemu reke Krke, le streljaj od starega centra mesta, ki se ponaša z bogato zgodovino in tradicijo. Poleg tega je v njeni neposredni bližini vsa, za moderno življenje potrebna, infrastruktura, zato se nanjo lahko celo tako navežemo, da postane središče našega sveta.
 

VEČ O TEM     PONUDBA KREDITRIANJA
 

ŠUMIJEV KVART


Sodobno zasnovan Center Šumi obsega stanovanjski, trgovsko-gostinski ter hotelski del. Edinstvena lokacija v središču Ljubljane bo prebivalcem stanovanjskega dela Centra Šumi omogočala unikatno izkušnjo bivanja. Vsa stanovanja odlikujejo sodobni tlorisi, najsodobnejši sistemi za hlajenje, pametne instalacije ter prvovrstni varnostni sistem pa zagotavljajo nadstandardno izkušnjo bivanja.


VEČ O TEM      PONUDBA KREDITIRANJA
 
stanovanjski kredit stanovanjski projekti

SOSESKA KVARTET

 
Soseska Kvartet postavlja nove standarde bivanja v Ljubljani. Odlike stanovanj v štirih stolpičih bodo funkcionalna zasnova, estetska dovršenost in kakovostna izvedba. Večina stanovanj bo imela lože, v zgornjih petih etažah pa bo večji del stanovanj imel prostorne terase in povišane stropove. Sosesko odlikuje tudi lokacija v priljubljenem delu mesta, poleg najsodobnejšega nakupovalnega središča Aleja.


VEČ O TEM      PONUDBA KREDITIRANJA
 

NOVI VRTOVI

 
Projekt Novi Vrtovi se nahaja v mirnem in zelenem delu Maribora, na meji Tabora in Studencev. Skupno obsega 230 stanovanj v treh blokih. Stanovanja so raznovrstna od garsonjer do velikih stanovanj s terasami in lastnim dvigalom na vrhu. Vsa parkirna mesta za stanovalce so v kletni etaži, zato so v neposredni okolici enot samo zelene površine. 

VEČ O TEM  PONUDBA KREDITIRANJA
 
 

REZIDENCA PRULE

 

Na izjemni lokaciji v neposredni bližini mestnega središča Ljubljane in prenovljenega nabrežja Ljubljanice, ki je znano po imenu Špica, nastaja Rezidenca Prule. V Rezidenci Prule bo pet luksuznih stanovanj. Vsa stanovanja bodo izpolnila visoka pričakovanja glede bivanja in kvalitete življenja. Neposredna bližina mestnega jedra in hkrati stik z naravo, je tisto, kar objektu daje posebni pečat.


VEČ O TEM   PONUDBA KREDITIRANJA
 
 

DOLENČEVI VRTOVI

 

V Škofji Loki na najbolj atraktivni lokaciji Dolenčevi vrtovi nasproti šolskega centra se gradi stanovanjsko poslovni objekt. Stanovanja bodo zgrajena po vseh slovenskih in evropskih standardih.

Z gradnjo so že pričeli in predvidevajo, da bodo stanovanja na razpolago na začetku leta 2021.
 

VEČ O TEM  PONUDBA KREDITIRANJA
 
 

KONTAKTNE INFORMACIJE BANČNIH SVETOVALCEV

Maribor - Poslovalnica Centrala, Vita Kraigherja 4
Andrej Vršič 
02 229 21 64
avrsic@nkbm.si
Danijela Đurić
02 229 21 65
dduric@nkbm.si
Maribor - Poslovalnica Ljubljanska, Ljubljanska 1-3

Goran Ristić

02 229 21 49
gristic@nkbm.si
Maribor - Poslovalnica Premium, Razlagova 4
Darja Judar
02 229 23 99 
djudar@nkbm.si
Maribor- Poslovalnica Tabor, Kardeljeva cesta 61

Dušanka Lamot

02 229 17 26 
dlamot@nkbm.si

Vlasta Medved

02 320 74 85

vmedved@nkbm.si
Ljubljana - Poslovalnica Ljubljana Center, Stritarjeva 2
Špela Lipovšek
01 620 30 31 
slipkovsek@nkbm.si
Ljubljana - Poslovalnica Aleja, Rakuševa ulica 1
Damjan Lampič
01 620 30 19
dlampic@nkbm.si
Kranj - Poslovalnica Kranj, Nazorjeva ulica 1
Aleksandar Bodiroža
04 620 31 05
abodiroza@nkbm.si
Novo mesto - Poslovalnica Novo mesto, Rozmanova 1
Dušanka Luzar
07 371 90 41
dluzar@nkbm.si
 Mojca Ljubi
07 620 31 61
mljubi@nkbm.si
Izola - Poslovalnica Izola, Sončno nabrežje 6
Tilen Krtelj
05 611 68 88
tkrtelj@nkbm.si