Nova KBM

Stanovanjski projekti| NKBM

Za vse kupujete svoj dom.

Začnite tipkati, kar iščete

PONUDBA NOVOGRADENJ

Ne zamudite odlične priložnosti stanovanjskih kreditov za nakup nepremičnine v sodelovanju z našimi partnerji.
 

ŽELIM PONUDBO

Nova KBM
NOVOST!

 
Možnost dokumentarnega akreditiva, ki vam omogoča najem stanovanjskega kredita ob podpisu pogodbe za nakup, sredstva pa bodo nakazana izvajalcu, ko bodo izpolnjeni v akreditivu zapisani pogoji (ob prevzemu stanovanja).  

VEČ O TEM
 

IZBIRATE LAHKO MED PROJEKTI NOVOGRADENJ:

Nova KBM

LEVJI GRAD - REZIDENCA OBJETA S SONCEM IN MORJEM

 
Na robu koprskega starega mestnega jedra raste edinstven stanovanjski objekt Levji grad. Zaradi svoje enkratne lokacije, vrhunskih materialov in praktične zasnove so stanovanja v rezidenci Levji grad idealna izbira za tiste, ki si želijo bivati v središču mesta Koper in uživati v urbanih ugodnostih, obenem pa imeti na voljo tudi zeleno okolico za sprostitev in rekreacijo.
 


Več o tem   Ponudba kreditiranja
 

PROJEKT DRAVSKI KRISTALI
 

Dravski Kristali bo sodobna soseska, ki jo od ostalih stanovanjskih projektov razlikuje predvsem mirna okolica, zaprta zasnova z omejenim dostopom iz ene strani, ter skrbno umeščene stavbe z dobro infrastrukturo v okolici. Vsa stanovanja bodo nudila zunanje površine, atrije v pritličju, lože in terase v nadstropjih. Ves mirujoč promet bo odmaknjen v podzemno garažo, kjer bodo na voljo parkirna mesta, kolesarnice ter shrambe, neposreden dostop do stanovanjskega dela pa preko komunikacijske površine z dvigalom.


Več o tem    Ponudba kreditiranja
 
Nova KBM

SOČI PARK


Družba Soči Park d.o.o. gradi oskrbovana stanovanja za vse generacije za Bežigradom, ob Kranjčevi ulici v Ljubljani. Odlična lokacija novogradnje v bližini mestnega središča ponuja urbano in zeleno okolico z vso potrebno infrastrukturo v bližini. Objekt bo lastnikom ponudil svetel in prijeten nov dom, ki bo prilagojen tudi za gibalno ovirane osebe. Za več informacij glede ponudbe stanovanj se lahko obrnete na gospoda Tomaža Šifrarja, tel. 051 354 969, glede ponudbe financiranja pa na našo Poslovalnico Bežigrad.


PONUDBA KREDITIRANJA
 

ZELENA SOSESKA

 
Skupina Novogradnje Maribor na obrobju Stražunskega gozda gradi stanovanjsko Zeleno sosesko. Na tem območju bo predstavljala najnovejšo, sodobno zasnovano ter arhitekturno dovršeno sosesko z visoko kvaliteto bivanja v urbanem okolju mesta na eni strani ter mestnega gozda na drugi strani.


VEČ O TEM     PONUDBA KREDITIRANJA
 
stanovanjski kredit stanovanjski projekti

STANOVANJSKI PROJEKT SONČNE TERASE

 
Lokacija v Košaškem dolu v Mariboru se nahaja v novi nastajajoči soseski, ki bo ena najlepših v tem predelu. Pričela se je z izgradnjo modernih samostojnih hiš na zahodnem delu, nadaljuje se z nizom treh vil na spodnjem delu in zaključuje s terasasto gradnjo na najboljšem in najvišjem predelu soseske tik pod vinogradi, ki so jo upravičeno poimenovali SONČNE TERASE.VEČ O TEM    PONUDBA KREDITIRANJA
 

LAGOM, NOVA SOSESKA OB ČRNUŠKEM BAJERJU

 
V neposredni bližini prenovljenega Črnuškega bajerja, projektna družba ZL Living pričenja z gradnjo novega stanovanjskega kompleksa. Lagom Črnuški bajer bo, s 150 stanovanji v šestih objektih, ponudil nov dom mladim parom, družinam in starejšim, po prijazni ceni.VEČ O TEM    PONUDBA KREDITIRANJA
 
stanovanjski kredit stanovanjski projekti

NOVI VRTOVI

 
Projekt Novi Vrtovi se nahaja v mirnem in zelenem delu Maribora, na meji Tabora in Studencev. Stanovanja so raznovrstna od garsonjer do velikih stanovanj s terasami in lastnim dvigalom na vrhu. Vsa parkirna mesta za stanovalce so v kletni etaži, zato so v neposredni okolici enot samo zelene površine. 

VEČ O TEM  PONUDBA KREDITIRANJA

 
 

ŠUMIJEV KVART


Sodobno zasnovan Center Šumi obsega stanovanjski, trgovsko-gostinski ter hotelski del. Edinstvena lokacija v središču Ljubljane bo prebivalcem stanovanjskega dela Centra Šumi omogočala unikatno izkušnjo bivanja. Vsa stanovanja odlikujejo sodobni tlorisi, najsodobnejši sistemi za hlajenje, pametne instalacije ter prvovrstni varnostni sistem pa zagotavljajo nadstandardno izkušnjo bivanja.


VEČ O TEM      PONUDBA KREDITIRANJA
 

KONTAKTNE INFORMACIJE BANČNIH SVETOVALCEV

Maribor - Poslovalnica Centrala, Vita Kraigherja 4
Andrej Vršič 
02 229 21 64
avrsic@nkbm.si
Danijela Đurić
02 229 21 65
dduric@nkbm.si
Maribor - Poslovalnica Ljubljanska, Ljubljanska 1-3

Goran Ristić

02 229 21 49
gristic@nkbm.si
Maribor - Poslovalnica Premium, Razlagova 4
Darja Judar
02 229 23 99 
djudar@nkbm.si
Maribor- Poslovalnica Tabor, Kardeljeva cesta 61

Dušanka Lamot

02 229 17 26 
dlamot@nkbm.si

Vlasta Medved

02 320 74 85

vmedved@nkbm.si
Ljubljana - Poslovalnica Ljubljana Center, Stritarjeva 2
Špela Lipovšek
01 620 30 31 
slipkovsek@nkbm.si
Ljubljana - Poslovalnica Aleja, Rakuševa ulica 1
Damjan Lampič
01 620 30 19
dlampic@nkbm.si
Kranj - Poslovalnica Kranj, Nazorjeva ulica 1
Aleksandar Bodiroža
04 620 31 05
abodiroza@nkbm.si
Novo mesto - Poslovalnica Novo mesto, Rozmanova 1
Dušanka Luzar
07 371 90 41
dluzar@nkbm.si
 Mojca Ljubi
07 620 31 61
mljubi@nkbm.si
Izola - Poslovalnica Izola, Sončno nabrežje 6
Tilen Krtelj
05 611 68 88
tkrtelj@nkbm.si