Nova KBM
 

Najem POS terminala | NKBM

Če želite, da vaše prodajno mesto sprejema plačilne kartice, mora biti opremljeno s POS terminalom. V ta namen vam omogočamo sklenitev pogodb za sprejemanje plačilnih kartic na prodajnih mestih in najem POS terminala.

NAJEM POS-TERMINALA

Plačevanje s karticami je uveljavljen način plačila strank, v času covid-19 pa tudi vedno bolj priljubljen. Izkoristite posebno ponudbo in omogočite svojim strankam varno plačevanje s karticami, sebi pa prihranite čas in delo z dokumentacijo.


POSEBNA PONUDBA

 
Nova KBM
PRIHRANEK

Prihranite čas in denar. S posebno ponudbo si lahko novi uporabniki zagotovite pol leta brezplačnega najema in brezplačno priključnino do petih POS-terminalov na podjetje, spletni trgovci pa tudi pol leta brezplačne uporabe in brezplačno priključnino spletnega POS-terminala za spletno trgovino.
 
Nova KBM
ENOSTAVNOST

Ne ukvarjajte se več z dokumentacijo, saj se podatki o vaših transakcijah dnevno posredujejo neposredno preko terminala v banko.

 


 


 

 
Nova KBM
SODOBNOST 

Sledite trendom in svojim strankam omogočite varno brezstično plačevanje s plačilnimi karticami in mobilno denarnico, spletni trgovci pa strankam omogočite možnost sprejemanja kartic prek spleta z uporabo varnostnega standarda 3D Secure.

 
 
Nova KBM

Za sprejemanje plačil morate imeti sklenjeno pogodbo za sprejem plačilnih kartic na prodajnih mestih z Novo KBM.

 

IZKORISTITE POL LETA BREZPLAČNE UPORABE POS-TERMINALOV – TUDI NA SPLETU

 

Brezgotovinska in spletna plačila so varna, v času covid-19 pa med strankami tudi vedno bolj priljubljena. Izkoristite posebno ponudbo Nove KBM in tudi vi omogočite svojim strankam udobno in varno plačevanje s plačilnimi karticami.

Novi uporabniki POS-terminalov lahko do 31. 12. 2021 izkoristite pol leta brezplačnega najema in brezplačno priključnino do petih POS-terminalov na podjetje, spletni trgovci pa tudi pol leta brezplačne uporabe in brezplačno priključnino spletnega POS-terminala za spletno trgovino.


ZANIMA ME
 

Nova KBM
OMOGOČITE STRANKAM PLAČILO S KARTICAMI TUDI NA SPLETU

 

Naš spletni POS-terminal za podporo plačevanja spletnih nakupov s plačilnimi karticami vam ponuja:

  • Varno sprejemanje kartic Visa, Mastercard in BA Maestro prek spleta 24/7 z uporabo varnostnega standarda 3D Secure.
  • Enostavno integracijo v najpogosteje uporabljene platforme spletnih trgovin (WooCommerce, PrestaShop, OpenCart in Magento 2) in tudi vzorčne implementacije za lastne rešitve (PHP, Java in NET).
  • Komunikacijo z vašo spletno stranjo, ki se veže neposredno v naš procesni center.
  • Varnost občutljivih podatkov, saj skladnost z zahtevami kartičnih plačilnih shem in regulative prevzame banka. Vsi podatki o karticah se hranijo na strani procesnega centra in ne v bazah trgovca.
  • Nižjo stopnjo zapustitve košarice s funkcijo predhodno shranjene kartice, saj se, če kupec tako želi, podatki o kartici samodejno napolnijo v spletni plačilni obrazec.
  • Funkcijo ponavljajočih se plačil, ki poenostavi ponavljajoče se nakupe z enakimi zneski, saj lahko po strankini odobritvi plačilo opravite sami in po vnaprej dogovorjenih pogojih.
 

KAKO DO POS TERMINALA?

Nova KBM
 

POSVETUJTE SE Z NAMI


Potrebujete več informacij?
Kontaktirajte naše skrbnike, ki vam bodo z veseljem pomagali pri vaši končni odločitvi.


 
 
Nova KBM
 

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE


Smo vas prepričali z našo ponudbo?
Pošljite nam vaše povpraševanje.
ZANIMA ME