Nova KBM
 

Najem POS terminala | NKBM

Če želite, da vaše prodajno mesto sprejema plačilne kartice, mora biti opremljeno s POS terminalom. V ta namen vam omogočamo sklenitev pogodb za sprejemanje plačilnih kartic na prodajnih mestih in najem POS terminala.

NAJEM POS-TERMINALA

Plačevanje s karticami je uveljavljen način plačila strank, v času covid-19 pa tudi vedno bolj priljubljen. Izkoristite posebno ponudbo in omogočite svojim strankam varno brezstično plačevanje, sebi pa prihranite čas in delo z dokumentacijo.

POSEBNA PONUDBA

 

 
Nova KBM

PRIHRANEK


Prihranite čas in denar.
S posebno ponudbo si lahko novi uporabniki zagotovite tudi pol leta brezplačnega najema in brezplačno priključnino do petih POS-terminalov na podjetje.
 
Nova KBM

ENOSTAVNOST

 
Ne ukvarjajte se več z dokumentacijo, saj se podatki o vaših transakcijah dnevno posredujejo neposredno preko terminala v banko.
 
 
Nova KBM

SODOBNOST

 
Sledite trendom in svojim strankam omogočite varno brezstično plačevanje s plačilnimi karticami in mobilno denarnico.
 
 
Nova KBM

Za sprejemanje plačilnih kartic mora biti vaše prodajno mesto opremljeno s POS-terminalom. POS-terminal si zagotovite z najemno pogodbo, za sprejemanje plačil pa morate imeti sklenjeno pogodbo za sprejem plačilnih kartic na prodajnih mestih z Novo KBM.
 

Izkoristite pol leta brezplačne uporabe POS-terminalov

 

Brezgotovinska plačila so varna, v času covid-19 pa med strankami tudi vedno bolj priljubljena. Izkoristite posebno ponudbo Nove KBM in tudi vi omogočite svojim strankam udobno in varno plačevanje s plačilnimi karticami ali mobilno denarnico.

Novi uporabniki POS-terminalov lahko do 30. 6. 2021 izkoristite pol leta brezplačnega najema in brezplačno priključnino do petih POS-terminalov na podjetje.ZANIMA ME
 
Nova KBM

Portal za trgovce


Najem POS-teminala vam omogoča tudi uporabo Portala za trgovce, na katerem lahko dostopate do svojih izpiskov in vseh obvestil v povezavi s poslovanjem pri sprejemanju bančnih plačilnih kartic ter navodil za sprejemanje bančnih plačilnih kartic.


VEČ O TEM
 

KAKO DO POS TERMINALA?

 

POSVETUJTE SE Z NAMI


Potrebujete več informacij?
Kontaktirajte naše skrbnike, ki vam bodo z veseljem pomagali pri vaši končni odločitvi.


 
 
 

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE


Smo vas prepričali z našo ponudbo?
Pošljite nam vaše povpraševanje.
ZANIMA ME