Nova KBM

Najem POS terminala | NKBM

Če želite, da vaše prodajno mesto sprejema plačilne kartice, mora biti opremljeno s POS terminalom. Izkoristite posebno ponudbo ter omogočite svojim strankam hitro, enostavno in varno plačevanje s karticami ali Flikom, sebi pa prihranite čas in delo.

Začnite tipkati, kar iščete

Sprejem plačil na POS-terminalu

Strankam omogočite hitro, enostavno in varno plačevanje s karticami ali Flikom,

Novi uporabniki POS-terminalov do 30. 6. 2023 izkoristite posebno ponudbo: 9 mesecev brezplačnega najema do petih POS-terminalov na podjetje ter 9 mesecev brezplačne uporabe spletnega POS-terminala za spletno trgovino.

zanima me

 
Nova KBM
Sodobnost

Omogočite svojim strankam sodobno plačevanje s karticami, mobilnimi denarnicami in Flikom na fizičnih POS-terminalih ali v svoji spletni trgovini.
 
Nova KBM
Enostavnost

Zmanjšajte rokovanje z gotovino in odvečno dokumentacijo. S takojšnjimi plačili Flik je denar na vašem računu takoj, banka pa vam bo izpiske pošiljala digitalno.
 
Nova KBM
Povečanje prodaje


Povečajte svojo prodajo s fizičnimi in spletnimi POS-terminali, saj je zaradi njihove priročnosti verjetnost nakupa večja.

 
pos teminali za podjetja

Izkoristite 9 mesecev brezplačne uporabe POS-terminalov - tudi na spletu


Novi uporabniki POS-terminalov lahko do 30. 6. 2023 izkoristite 9 mesecev brezplačnega najema in brezplačno priključnino do petih POS-terminalov na podjetje, spletni trgovci pa tudi 9 mesecev brezplačne uporabe in brezplačno aktivacijo spletnega POS-terminala za spletno trgovino.

zanima me

 
 
 
Nova KBM

Za sprejemanje plačil morate imeti z Novo KBM sklenjeno pogodbo za sprejem plačilnih kartic in Flika na prodajnih mestih, za takojšnja nakazila plačil s Flikom na vaš poslovni račun pa tudi odprt račun v Novi KBM.

 
ŽELITE TAKOJŠNJO LIKVIDNOST?

Nova KBM

Odslej lahko izbirate med različnimi načini sprejemanja plačil na svojem fizičnem ali spletnem prodajnem mestu: s plačilnimi karticami ali s Flikom.

Najnovejša rešitev Flik – takojšnja plačila na prodajnih mestih vam omogoča takojšnjo likvidnost, saj se plačilo in nakazilo na vaš račun izvršita v trenutku.

Plačila s karticami in s Flikom lahko sprejemate na mobilnih ali stacionarnih POS-terminalih, na spletnih POS-terminalih ter na aplikaciji Flik POS za mobilne telefone.

IMATE SPLETNO TRGOVINO?

Nova KBM

Naš spletni POS-terminal podpira spletna plačila s karticami in Flikom – takojšnjimi plačili ter vam zagotavlja:

  • Enostavno integracijo v najpogosteje uporabljene platforme spletnih trgovin in tudi vzorčne implementacije za lastne rešitve.
  • Komunikacijo z vašo spletno stranjo, ki se veže neposredno v naš procesni center.
  • Nižjo stopnjo zapustitve košarice in višjo stopnjo zaključka plačila nakupa s funkcijo predhodno shranjene kartice.
  • Funkcijo ponavljajočih se plačil, ki poenostavi ponavljajoče se nakupe z enakimi zneski, saj lahko po strankini odobritvi plačilo opravite sami in po vnaprej dogovorjenih pogojih.
IŠČETE POSEBNE POS-TERMINALE?

Nova KBM

Lahko se prilagodimo vašemu poslovnemu modelu, saj ponujamo širok nabor POS-terminalov: mobilne, stacionarne, spletne ter mobilno aplikacijo Flik POS za sprejem Flik – takojšnjih plačil.

ŽELITE POVEČATI SVOJO PRODAJO?

Nova KBM

Stopite v stik s svojim poslovnim skrbnikom in pomagali vam bomo poiskati najboljšo rešitev za najem POS-terminalov ter optimizacijo poslovanja na vaših prodajnih mestih. 

Že imate POS-terminal?


Stranke izdelke in storitve vse raje plačujejo s karticami ter Flikom, in ne z gotovino. To ne velja le za večje trgovine. Več o prednostih fizičnih in spletnih POS-terminalov preberite v pogovoru z Grego Klaićem, ki je v Novi KBM zadolžen za področje poslovanja s prodajnimi mesti.


VEČ O TEM
 
Nova KBM

Pridružite se programu Slovenija plačuje digitalno


V Novi KBM se zavedamo kako pomembno je, da trgovec svojim kupcem ponudi različne možnosti plačil, zato smo kot eden izmed prvih partnerjev pristopili k projektu Slovenija plačuje digitalno.

Programu se lahko pridružite podjetja, ki v zadnjih 12 mesecih niste sprejemala kartičnih plačil ter izkoristite posebne ugodnosti.

 
 

Kako do POS-terminala?

Nova KBM
 

Posvetujte se z nami


Potrebujete več informacij?
Kontaktirajte naše poslovne skrbnike, ki vam bodo z veseljem pomagali pri vaši končni odločitvi.


 
 
Nova KBM
 

Pošljite povpraševanje


Smo vas prepričali z našo ponudbo?
Pošljite nam povpraševanje.
ZANIMA ME