Nova KBM

Za stranke Nove KBM in SKB banke brezplačni dvigi gotovine na več kot 4700 OTP bankomatih v kar desetih državah | NKBM

Za stranke Nove KBM in SKB banke brezplačni dvigi gotovine na več kot 4700 OTP bankomatih v kar desetih državah

Začnite tipkati, kar iščete

Za stranke Nove KBM in SKB banke brezplačni dvigi gotovine na več kot 4700 OTP bankomatih v kar desetih državah

29 januar 2024
OBVESTILA
Odslej lahko stranke Nove KBM in SKB banke, obe članici Skupine OTP, z osebno debetno kartico Visa popolnoma brezplačno dvigujete gotovino na bankomatih večine članic Skupine OTP, in sicer na Madžarskem, Hrvaškem, v Srbiji, Črni gori, Romuniji, Bolgariji, Albaniji, Ukrajini in Moldaviji.
 
Potem ko je Nova KBM februarja lani postala članica Skupine OTP, se je začel postopek združevanja Nove KBM in SKB banke. Cilj njunega povezovanja je oblikovanje vodilne finančne institucije, ki vam bo zagotavljala visokokakovostne bančne storitve in produkte s še večjo dodano vrednostjo.
 
Že od marca 2023 lahko stranke Nove KBM in SKB banke z debetno in poslovno debetno kartico Visa brezplačno dvigujete gotovino in preverjate stanje na računih na okoli 450 bankomatih obeh bank v Sloveniji. Od 1. julija 2023 lahko z osebno debetno kartico Visa popolnoma brezplačno dvigujete gotovino tudi na več kot 430 bankomatih OTP banke na Hrvaškem.
 
Odslej je to mogoče še pri bankomatih večine bank, ki so članice Skupine OTP. Več o posameznih bankah, članicah Skupine OTP, je na voljo na povezavi OTP Group - Home