Nova KBM

Uporabne informacije glede salonov Lounge Key | NKBM

Začnite tipkati, kar iščete

Uporabne informacije glede salonov Lounge Key

24 oktober 2023
PREMIUM NOVOSTI
Kot imetnik Premium debetne kartice Visa imate zagotovljen brezplačen vstop v letališke salone programa Lounge Key. Da bodo zadeve tekle še bolj gladko, vam tokrat posredujemo še nekaj dodatnih uporabnih informacij.
 

Za brezplačen vstop za vas in enega dodatnega gosta potrebujete Premium debetno kartico Visa ali uporabite registracijsko kodo prek aplikacije Lounge Key, ki jo lahko namestite na svoj mobilni telefon.

Bodite pozorni, da pred koriščenjem vstopa v letališke salone preverite veljavnost vaše debetne kartice v aplikaciji Lounge Key. V primeru, da ste že prejeli novo debetno kartico, je treba v aplikaciji Lounge Key posodobiti podatke o kartici. Spremembo opravite pod vašim profilom, kjer se nahajajo podatki o kartici »Account Details«, in izberete opcijo »Edit«. Po uspešnem vnosu podatkov o novi kartici boste v mDenarnic@ prejeli zahtevo za potrditev spletnega plačila v višini 1 EUR. Za ta znesek transakcije ne boste bremenjeni.

Glede na najpogostejša vprašanja strank predlagamo, da pri koriščenju ugodnosti Lounge Key v prihodnje preverite in upoštevajte še naslednje:

  • Pred potovanjem preverite, ali na vašem izbranem letališču obstaja letališki salon programa Lounge Key.
  • Pred potovanjem preverite pogoje vstopa izbranega letališkega salona, saj ima vsak salon lastne pogoje in omejitve.
  • Zavedajte se, da v letališke salone lahko vstopate z več gosti, za katere bomo bremenili vaš račun po prejemu podatkov o vstopih s strani izvajalca programa. Letališki saloni programa Lounge Key namreč ne razpolagajo s pogoji vstopov posameznih bank in v salone Lounge Key spustijo vse goste, ki jih beležijo na vaše ime.
  • Premium debetna kartica Visa ni prenosljiva, zato smete v letališki salon Lounge Key vstopiti vi kot imetnik Premium kartice, s čimer načeloma en gost z vami vstopa brezplačno, razen kadar je to v izbranem letališkem salonu opredeljeno drugače.
  • Bodite pazljivi pri vstopih v salone Lounge Key, da izbrani letališki saloni upoštevajo dejanske goste, ki vstopajo z vami, saj boste za vse dodatne goste bremenjeni z vašega transakcijskega računa.
  • Ne glede na ponudbo letališkega salona Lounge Key vas za dodatne goste banka bremeni v skladu s cenikom za vstope v Lounge Key.

Radi bi vas še posebej spomnili, da ste bili v mesecu avgustu obveščeni o spremembi cenika banke, kjer je opredeljena tudi sprememba za storitve Lounge Key. Tako vas bo banka za dodatne goste, ki bodo z vami vstopali v salone Lounge Key, od 1. novembra 2023 dalje za posamezni vstop bremenila v višini 31,72 EUR za vsakega dodatnega gosta.

 
 
Fotogalerija