Nova KBM

Na naslednji let udobno počakajte kar v salonu Lounge Key | NKBM

Začnite tipkati, kar iščete

Na naslednji let udobno počakajte kar v salonu Lounge Key

13 junij 2024
PREMIUM NOVOSTI
Če se v kratkem odpravljate na potovanje z letalom, ne pozabite, da lahko s Premium debetno kartico izkoristite brezplačen vstop v ekskluzivne letališke salone programa Lounge Key na več kot 1.400 svetovnih letališčih.
 

Kot imetnik Premium debetne kartice Visa imate skozi vse leto zagotovljen brezplačen vstop v letališke salone programa Lounge Key. Za brezplačen vstop za vas in enega vašega gosta potrebujete Premium debetno kartico Visa ali uporabite registracijsko kodo prek aplikacije Lounge Key, ki jo lahko namestite na svoj mobilni telefon. Več lahko preberete tukaj.

Da bo vaše potovanje kar se da udobno in vstop v letališke salone programa Lounge Key nemoten, vam podajamo nekaj predlogov in usmeritev.

Registracijo vaše Premium debetne kartice prvič opravite na spletni strani, nato pa na svoj mobilni telefon namestite še aplikacijo Lounge Key, kjer najdete vašo kodo za vstop v Lounge Key. Koda ni prenosljiva in jo sme uporabljati le imetnik kartice. Prav tako je treba ob prejemu nove/obnovljene kartice posodobiti podatke o kartici v aplikaciji Lounge Key.

Preden se odpravite na potovanje, preverite, če je na letališču, s katerega boste leteli, letališki salon programa Lounge Key in ali je za vstop v dotični salon treba opraviti tudi rezervacijo, ali salon omogoča vstop z otroki, kakšni so odpiralni časi salonov, kakšna je njihova ponudba ipd.

Kot omenjeno zgoraj, lahko v salon skupaj z vami brezplačno vstopi še en gost (kot imetnik kartice niste gost, ampak član programa Lounge Key). Prosimo, da upoštevate, da ste vi imetnik Premium kartice in da pri vstopu navedete le enega gosta, če potujete z enim sopotnikom, ali navedete število gostov, ki jih peljete s seboj. Pri vstopu namreč v večini primerov podpišete dokument, kjer je navedeno tudi število vaših gostov. Hkrati vas opozarjamo, da boste za vse dodatne goste, ki vstopajo v salon z vami, bremenjeni z vašega transakcijskega računa, ko banka prejme podatke o vstopih za vašo Premium debetno kartico Visa.

Pa še dobronameren nasvet: Osebje v letaliških salonih ne pozna in ne vidi pogojev in ugodnosti posamezne banke oz. kartice. Zato je pomembno, da vi kot imetnik Premium debetne kartice, ki vam zagotavlja Lounge Key ugodnost, razpolagate z vsemi relevantnimi informacijami.
 

 
 
Fotogalerija