Nova KBM

Tradicionalni Premium dogodki | NKBM

Kot smo pot začrtali že lani in ker želimo, da Premium srečanja postanejo tradicionalna, smo konec marca in v aprilu ponovno organizirali posebne dogodke samo za Premium stranke.

Začnite tipkati, kar iščete

Tradicionalni Premium dogodki

18 april 2018
PREMIUM NOVOSTI
Z željo, da Premium srečanja postanejo tradicionalna, smo marca in aprila organizirali manjše tematske dogodke za Premium stranke. Z organizacijo dogodkov bomo predvidoma nadaljevali vse leto, saj našim Premium strankam želimo vsaj enkrat na leto ponuditi tudi nekoliko drugačno Premium izkušnjo.
 

V marcu smo strankam v Mariboru in Ajdovščini predstavili zanimivosti in koristi zdravega prehranjevanja, kjer je priznana nutricionistka Mojca Cepuš predstavila dejavnike in spremembe, ki vplivajo na izbor naše prehrane, predstavnica Zavarovalnice Sava Nevenka Rijavec pa je prikazala vpliv nezdrave prehrane in posledično obolevnost.

Aprila pa smo pripravili Naložbene večere, kjer so stranke iz Ljubljane, Nove Gorice in Slovenske Bistrice prisluhnile aktualnim naložbenim priložnostim, ki so jih na okrogli mizi pod vodstvom Daniela Medveda, direktorja Sektorja investicijskega bančništva, predstavili upravljavci iz družb Raiffeisen Capital Management in KBM Infond.  
 

Fotografije: Mediaspeed in Nenad Vučić 
 
Fotogalerija