Nova KBM

S finančnim načrtovanjem preudarno v prihodnost | NKBM

Začnite tipkati, kar iščete

S finančnim načrtovanjem preudarno v prihodnost

13 marec 2024
PREMIUM NOVOSTI
Finančno načrtovanje, ki predstavlja pomemben del Premium storitev, vam pomaga do najprimernejših finančnih odločitev, s katerimi lahko zagotovite varen finančni položaj tako vam kot vašim bližnjim.
 

Finančno načrtovanje je pomembna veščina, ki pomaga do finančno brezskrbne prihodnosti. Učinkovito ravnanje z denarjem pa predstavlja temelj za uspešno upravljanje osebnega oz. družinskega proračuna.

Finančna pismenost kot taka je še posebej pomembna v času, ko je na trgu pestra izbira finančnih produktov – bolj ali manj primernih, pa tudi takšnih »vprašljive« ustreznosti. Odgovornost za ustrezno finančno ravnanje je tako v celoti prepuščena posameznikom.

V izogib nepremišljenim ali prehitrim odločitvam so vam na voljo vsebine na naši spletni strani, kjer lahko spoznate Bogatajeve, družino, ki ima v različnih obdobjih različne želje in potrebe. Na tak način se še dodatno podučite o učinkovitem ravnanju z denarjem.

Premium strankam seveda v okviru Paketa Premium pripada storitev finančnega načrtovanja, s pomočjo katere skupaj z osebnim bančnikom preudarno in skrbno upravljate s svojimi financami. V prvi fazi si skupaj z osebnim bančnikom postavite cilje in določite obdobje, v katerem jih želite doseči, nato pa skupaj poiščete nabor najprimernejših rešitev za dosego le-teh.

S finančnim načrtovanjem si lahko v okviru Paketa Premium zagotovite, da bodo vaše finance oz. premoženje skrbno pod nadzorom ter oplemenitene v skladu z vašimi cilji in pričakovanji.

Skupaj z vašim osebnim bančnikom oz. bančnico že danes izdelajte svoj finančni načrt.

 
 
Fotogalerija