Nova KBM

Prva Premium poslovalnica v Sloveniji | NKBM

V Maistrovem dvoru v Razlagovi ulici 4 v Mariboru deluje naša prva poslovalnica v Sloveniji, namenjeno samo Premium strankam Nove KBM.

Začnite tipkati, kar iščete

Prva Premium poslovalnica v Sloveniji

18 april 2018
PREMIUM NOVOSTI
V Maistrovem dvoru v Razlagovi ulici 4 v Mariboru deluje naša prva poslovalnica namenjena samo Premium strankam Nove KBM.
 

Konec lanskega leta smo v Maistrovem dvoru na Razlagovi ulici 4 v Mariboru odprli našo prvo poslovalnico v Sloveniji, namenjeno samo Premium strankam Nove KBM.


Predsednik uprave Nove KBM John Denhof je ob tem povedal: »Zelo sem vesel, da smo odprli poslovalnico, ki je zelo posebna, saj je bila zasnovana tako, da bomo v njej lahko sprejemali in zagotavljali kakovostno podporo našim najbolj pomembnim strankam. Urejenost in zasnova podružnice nam omogočata, da se še bolj osredotočimo na segment Premium, ki ima veliko potenciala. Hkrati je to priložnost, da uveljavljamo našo filozofijo odličnosti storitev za stranke, saj nam bo to pomagalo okrepiti poslovanje v tem zahtevnem segmentu in prispevalo k pozicioniranju banke kot ponudnika kakovostnih bančnih storitev in celovitega svetovanja.«

Primož Kovačič, direktor Sektorja privatnega bančništva, je dodal: "Poslovalnica je namenjena našim najbolj dragocenim strankam: obstoječim in bodočim članom Premium kluba naše banke. Želimo jim nuditi najboljše svetovanje, bodisi v zvezi z njihovimi finančnimi potrebami, naložbami, zavarovanjem ali dolgoročnim finančnim načrtovanjem, ob tem pa jim zagotoviti še izjemno bančno izkušnjo.
To lepo urejeno poslovalnico želimo uporabljati tudi kot prostor za srečevanje z našimi strankami, za izmenjavo idej in seznanjanje z zanimivimi temami. Zato bomo sem vabili naše stranke, pa tudi partnerje in kolege iz družb za upravljanje, zavarovalnic in drugih bančnih oddelkov, za katere upamo, da bodo z nami in našimi strankami delili svoje znanje in izkušnje.
 
Fotogalerija