Nova KBM

Zaupanje šteje dvojno | NKBM

Zaupanje šteje dvojno

Začnite tipkati, kar iščete

Predstavljamo prenovljeni logotip banke

27 februar 2021
OBVESTILA
Od 1. marca bo posodobljeno celostno grafično podobo in osveženi logotip postopoma mogoče opaziti na kontaktnih točkah banke po vsej Sloveniji. Banka bo v prihodnjih tednih v skladu z novo podobo opremljala napisne table poslovalnic in poslovnih stavb, spletne strani, digitalne kanale, plačilne kartice in tiskovine.
 

Te spremembe bo pospremila nova oglaševalska kampanja, ki se začenja danes, in katere protagonista sta slovenski kolesarski šampion in dvakratni športnik leta Primož Roglič in njegova partnerica, pisateljica Lora Klinc.
 

ZAUPANJE ŠTEJE DVOJNO
 

Ime banke ostaja isto (Nova KBM), logotip banke pa je spremenjen tako, da ga sestavljata posodobljeni znak Nove KBM v svetlejši rdeči barvi in osvežen grafični element (smernik) v turkizni barvi nekdanje Abanke. Kot kompas je usmerjen k imenu Nove KBM in ji daje dodatno moč ter pozitivno energijo. Tako združeni vizualni elementi obeh bank so simbolično sporočilo, da smo skupaj resnično močnejši.

 

Nova KBM zdaj povezuje najboljše iz obeh bank: ne le prijazne in strokovne zaposlene, ampak tudi sodobno bančno izkušnjo, kar po ugotovitvah raziskav stranke Nove KBM najbolj cenijo, ter največjo fizično mrežo kontaktnih točk po vsej državi.