Nova KBM
 

ZAUPANJE ŠTEJE DVOJNO | NKBM

Nova KBM in Abanka sta se združili v najdostopnejšo banko v Sloveniji, kjer zaupanje še naprej gradimo s prijazno in enostavno bančno izkušnjo.

ZAUPANJE ŠTEJE DVOJNO

Združeni smo še močnejši.  

Nova KBM


DOBRODOŠLI V MOČNEJŠI BANKI.Nova KBM in Abanka sta se združili v najdostopnejšo banko v Sloveniji, kjer zaupanje še naprej gradimo s prijazno, strokovno in enostavno bančno izkušnjo.


 
 

Nova KBM


PRIDRUŽITE SE NAM NA NAŠI SKUPNI POTI.

 

Še niste naša stranka? Pridružite se najdostopnejši banki prijaznih ljudi kar iz udobja lastnega doma.


 

 

ZDRUŽENI NA POTI K NAJBOLJŠEMU

 
    Nova KBM

Več kot 900 bančnih točk vam bo omogočilo enostavno opravljanje vseh vrst bančnih storitev na skoraj vsakem koraku.

Nova KBM
Dokazano najboljša spletna in mobilna banka vam bosta omogočili napredno poslovanje – tudi iz udobja domačega naslonjača.
Nova KBM
Skupaj z našimi prijaznimi strokovnjaki lahko uspešno uresničite svoje finančne cilje.
   
 

V družbi najboljših

 

Ponosni smo, da sta se nam ob tem pomembnem mejniku pridružila kolesarski prvak Primož Roglič in njegova partnerica Lora Klinc, ki sta ambasadorja naše skupne poti, sodelovala pa bosta tudi pri promociji zdravega načina življenja in dobrodelnosti. Primož Roglič nas navdihuje z mnogimi mednarodno odmevnimi dosežki, zmagovalnim pristopom, profesionalnim odnosom do dela in kot izjemno topla oseba. To sodelovanje je le najnovejši primer v vrsti partnerstev z vrhunskimi športnimi ekipami, posamezniki in prireditvami, ki jih Nova KBM podpira na poti do uspehov.


VIDEO
 

POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

Ali bom zaradi spremembe celostne grafične podobe moral zamenjati svoje kartice?

Ne. Vse obstoječe bančne kartice so veljavne in delujejo nemoteno. Nov logotip banke ne bo vplival na veljavne debetne kartice, medtem ko bomo nekdanje Abančne plačilne kartice z odloženim plačilom in plačilne kartice Mastercard z odloženim plačilom Nove KBM postopno zamenjali z novimi plačilnimi karticami Visa, o čemer vas bomo pravočasno obvestili.

Ali si moram zaradi spremembe znaka banke na novo aktivirati katero koli spletno aplikacijo (spletna banka, mobilna banka, mDenarnic@)?
Ne. Ob vstopu v spletno in mobilno banko, ob uporabi mobilne denarnice mDenarnic@, ob obisku spletne strani banke boste opazili samo spremembo logotipa in celostne podobe banke.
Kako bo spremenjen znak vplival na moje poslovanje?

Vaše poslovanje bo potekalo kot doslej. Proces repozicioniranja blagovne znamke oz. sprememba logotipa banke na poslovanje strank nima nobenega vpliva.

Zakaj sta se banki združili?

Potem ko je februarja 2020 Abanka postala članica Skupine Nove KBM, sta se banki združili 1. septembra 2020. Združena banka se imenuje Nova KBM d.d., Abanka je z dnem pripojitve prenehala obstajati kot samostojna pravna oseba, vse obveznosti in pravice banke pa je kot njena naslednica prevzela Nova KBM.

Kaj pomeni poenotenje storitev in produktov?

To pomeni, da smo združili najboljše produkte in storitve obeh bank v enotno ponudbo, ki jo podpira enotna, zmogljiva tehnološka platforma.

Kje najdem podrobnejše informacije o posameznih spremembah po produktih?

Vse informacije, ki so povezane s spremembami zaradi združitve bank, najdete tukaj