Nova KBM

Ponovno smo kolesarili za dober namen | NKBM

Začnite tipkati, kar iščete

Ponovno smo kolesarili za dober namen

24 oktober 2023
PREMIUM NOVOSTI
Za naše stranke, poslovne partnerje in zaposlene smo v nedeljo, 24. septembra, skupaj s Fundacijo Primoža Rogliča že drugo leto zapored organizirali dobrodelni dogodek Zlati krog s Primožem Rogličem. Kljub slabemu vremenu smo zbrali cca. 26.000 EUR.
 

V Novi KBM se zavedamo svoje odgovornosti do okolja, v katerem živimo in ustvarjamo, zato si z uresničevanjem strategije družbene odgovornosti prizadevamo za prispevek k razvoju tako lokalnega kot širšega okolja. Za naše stranke, poslovne partnerje banke in zaposlene smo v nedeljo, 24. septembra, skupaj s Fundacijo Primoža Rogliča že drugo leto zapored organizirali edinstven dogodek Zlati krog s Primožem Rogličem. Kljub slabemu vremenu se je na pot od Maribora do Ptuja in nazaj podalo 200 dobrodelnih kolesarjev. S skupnimi močmi smo zbrali cca. 26.000 EUR.

Po prihodu v cilj je v poslovalnici Nove KBM sledila še dobrodelna dražba, kjer so se dražitelji med drugim potegovali tudi za zmagovalni Rogličev dres, ki ga je nosil na letošnji Dirki po Italiji.

Zbrana sredstva bodo namenjena razvoju mladih športnikov in kolesarjev. Z lanskim izkupičkom Zlatega kroga je Fundacija Primoža Rogliča kupila več kot 60 koles in 150 kolesarskih čelad za otroke iz ekonomsko šibkejših družin.

Dogodka so se udeležili številni rekreativni športniki in podporniki Primoža Rogliča. Za dober namen so kolesarili tudi ekipni kolega Primoža Rogliča Jan Tratnik, nogometaš Marcos Tavares in skakalec Robert Kranjec. Start dobrodelnega Zlatega kroga je naznanil nekdanji predsednik Republike Slovenije Borut Pahor.
 

 
 
Fotogalerija