Nova KBM

Podporne storitve ekipe strokovnjakov v okviru finančnega načrtovanja | NKBM

V okviru Premium osebnega bančništva si prizadevamo doseči odličnost v vseh vidikih odnosa z našimi Premium strankami. Medtem ko je osebni bančnik prva linija, glavni kontakt in podpora, za njim stoji ekipa strokovnjakov različnih področij.

Začnite tipkati, kar iščete

Podporne storitve ekipe strokovnjakov v okviru finančnega načrtovanja

15 december 2022
PREMIUM NOVOSTI
V okviru Premium osebnega bančništva si prizadevamo doseči odličnost v vseh vidikih odnosa z našimi Premium strankami. Medtem ko je osebni bančnik prva linija, glavni kontakt in podpora, za njim stoji ekipa strokovnjakov različnih področij, ki ocenjujejo informacije, jih povežejo s cilji stranke in pomagajo poiskati njej najprimernejše rešitve.
 

Paket Premium zajema tudi storitev finančnega načrtovanja, ki se začne s poznavanjem in usklajevanjem finančnih ciljev stranke. Osebni bančnik nato v okviru tega z ekipo strokovnjakov za naložbe v vzajemne sklade, borzno posredništvo in zavarovanja redno opravlja analizo finančnega trga, ki temelji na ciljih in potrebah stranke.

Strokovnjak za naložbe v vzajemne sklade skupaj s stranko redno pregleduje njen portfelj, tako da zagotovi, da so naložbeni deleži v skladu z njenimi naložbenimi cilji in trenutnim borznim okoljem. Strokovnjak za zavarovanja pomaga pri razumevanju potreb stranke na področju zavarovanj in jo usmerja, da lahko zaščiti tisto, kar ji največ pomeni. Specialist za borzno posredništvo pa je strankam na voljo pri prepoznavanju priložnosti na delniških trgih v skladu z njihovim profilom vlagatelja.

Če želite izkoristiti dodatno strokovno podporo pri načrtovanju vaše prihodnosti, kontaktirajte vašega osebnega bančnika ter se dogovorite za sestanek z njim in strokovnjaki, ki vam bodo pomagali pri vzpostavitvi celovitega pogleda na vaš finančni portfelj.

 

 
 
Fotogalerija