Nova KBM

Odslej na voljo tudi skladi OTP Fund Management | NKBM

Začnite tipkati, kar iščete

Odslej na voljo tudi skladi OTP Fund Management

13 marec 2024
PREMIUM NOVOSTI
Z veseljem vam sporočamo, da smo v našo ponudbo vzajemnih skladov v mesecu februarju dodali sklade OTP Fund Management. Dodatni skladi v naši ponudbi vam omogočajo, da boste lahko še bolj optimalno sestavili vaš naložbeni portfelj.
 

V okviru Premium osebnega bančništva vam enkrat letno pripada pogovor z naložbenim strokovnjakom glede morebitnih najprimernejših naložb za vas. Vaš osebni bančnik vam bo v sodelovanju z naložbenim strokovnjakom izdelal naložbeno idejo na podlagi vaših želja, potreb in ciljev.

Kontaktirajte svojega osebnega bančnika in se že danes dogovorite za sestanek skupaj z naložbenim strokovnjakom.

Tečajnico in podrobnosti o posameznem skladu lahko preverite na tej spletni strani.

POSEBNA PONUDBA: Ob vstopu OTP Fund Management na slovenski trg izkoristite posebno ponudbo brez vstopnih stroškov, ki velja do 12. avgusta 2024.
___________

Več o družbi

Zaradi nihanj tečajev vrednostnih papirjev in valut je mogoče, da vlagatelj v obdobju investiranja ne dobi povrnjenih vseh sredstev, ki jih je vložil v vzajemni sklad.
To je tržno sporočilo in ni priporočilo za sprejem kakršnekoli investicijske odločitve. Pred sprejemom katerekoli končne naložbene odločitve se seznanite z relevantnim prospektom in Dokumentom s ključnimi informacijami. Dokumenti so dostopni na spletnih straneh www.nkbm.si in www.otpmultiasset.com.

 

 
 
Fotogalerija