Nova KBM

Združujemo Poslovalnico Citycenter s Poslovalnico Tuš Celje | NKBM

Združujemo Poslovalnico Citycenter s Poslovalnico Tuš Celje

Začnite tipkati, kar iščete

Združujemo Poslovalnico Citycenter s Poslovalnico Tuš Celje

13 december 2021
OBVESTILA
Možnostim opravljanja bančnih poslov prek spletnega bančništva in spremenjenim navadam naših strank prilagajamo tudi naše poslovanje.
 

V Novi KBM za naše stranke nenehno nadgrajujemo naše produkte in storitve. Po preučitvi vseh okoliščin, ki vključujejo predvsem več storitev prek spletnega bančništva in spremenjene navade naših strank, smo sprejeli odločitev, da bližnje enote združimo. Hkrati gradimo tudi priložnosti, da smo našim strankam dostopni prek najrazličnejših klasičnih in sodobnih prodajnih poti.

 

V četrtek, 30. decembra 2021, bomo združili Poslovalnico Citycenter s Poslovalnico Tuš Celje na Mariborski cesti 128 v Celju.

 

Naj ob tem še spomnimo, da lahko naše stranke vse najpogostejše bančne storitve opravljajo tudi v poslovalnicah Pošte Slovenija.

 

Svoje bančne storitve lahko stranke opravijo tudi prek spletne banke Bank@Net in mobilne banke mBank@Net, ki sta pred kratkim že drugo leto zapored prejeli naziv najboljša spletna in mobilna banka v Sloveniji in s katerima lahko poslujejo od koderkoli 24 ur na dan, ne glede na delovni čas poslovalnic banke ali pošt.

 

Strankam Poslovalnice Citycenter bomo poslovanje na dan združitve poslovalnic brezplačno prenesli v Poslovalnico Tuš Celje, ki bo strankam na voljo od ponedeljka do petka med 9. in 13. uro ter 15. in 17. uro, prav tako pa v soboto med 8.30 in 12.uro.

 

Ob združitvi poslovalnic bomo bankomat, ki se nahaja ob vhodu v poslovalnico, odstranili, medtem ko bodo strankam drugi bankomati v nakupovalnem središču Citycenter ostali na voljo.

 

Tudi v prihodnje si bomo prizadevali, da bodo naše cenjene stranke z opravljanjem bančnih storitev zadovoljne.