Nova KBM

Združitev bank | NKBM

Nova KBM in SKB sta se združili.

Začnite tipkati, kar iščete

Združevanje Nove KBM in SKB banke – pomembne informacije

Nova KBM je februarja 2023 postala članica Skupine OTP, katere del je tudi SKB banka, zato se v obeh bankah intenzivno pripravljamo na združitev, ki je predvidena za letošnjo jesen (odvisno od pridobitve soglasij regulatornih organov).
Prizadevali si bomo, da bo postopek združitve tekel čim bolj nemoteno. Naš cilj je, da vam bo bodoča združena banka omogočala še lažji dostop do vrhunskih bančnih storitev in produktov prek najbolj dostopne mreže bančnih točk v Sloveniji in večkrat nagrajene spletne in mobilne banke.

Nova KBM
Osebni podatki

Da bomo lahko strankam Nove KBM in SKB banke zagotovili nemoteno poslovanje ter uporabo bančnih produktov in storitev od dneva združitve dalje ter izpolnjevali regulatorne obveznosti, bosta banki pred združitvijo izvedli prenos osebnih in drugih podatkov iz obeh bank v skupni informacijski sistem in njihovo obdelavo, pri čemer bosta upoštevali vse potrebne tehnične in organizacijske ukrepe za varnost osebnih podatkov.

V zvezi z obdelavo osebnih podatkov vam ni treba ničesar narediti.

O nadaljnjih korakih združevanja bank in morebitnem vplivu na produkte in storitve, ki jih uporabljate, vas bomo pravočasno obveščali v prihodnjih mesecih.
 
 

Nova KBM


Za vas smo pripravili Splošne informacije o obdelavi osebnih podatkov strank v postopku združitve SKB banke in Nove KBM, ki jih najdete tukaj:

Splošne informacije
 

Nova KBM


Več informacij o združevanju Nove KBM in SKB banke pa najdete tukaj: