Nova KBM

Združujemo nekatere bližnje poslovalnice | NKBM

Združujemo nekatere bližnje poslovalnice

Začnite tipkati, kar iščete

Združujemo nekatere bližnje poslovalnice

16 februar 2021
OBVESTILA
Možnostim opravljanja bančnih poslov prek spletnega bančništva in spremenjenim navadam naših strank prilagajamo tudi naše poslovanje.
 

V Novi KBM za naše stranke nenehno nadgrajujemo naše produkte in storitve. Po preučitvi vseh okoliščin, ki vključujejo predvsem več storitev prek spletnega bančništva in spremenjene navade naših strank, smo sprejeli odločitev, da bližnje enote združimo. Hkrati gradimo tudi priložnosti, da smo našim strankam dostopni prek najrazličnejših klasičnih in sodobnih prodajnih poti.

 

V ponedeljek, 1. marca 2021, bomo združili poslovalnice:

  • Ljubljana 2 in Bežigrad,
  • Tezno 1 in Tezno,
  • Murska Sobota 1 in Murska Sobota,
  • Šoštanj in Velenje,
  • Koper 1 in Koper,
  • Kidričeva in Erjavčeva ter
  • SBO Slovenske Konjice in Poslovalnico Slovenske Konjice.

 

Naj ob tem še spomnimo, da lahko naše stranke vse najpogostejše bančne storitve opravljajo tudi na poštah Pošte Slovenija.

 

Svoje bančne storitve lahko stranke opravijo tudi prek spletne banke Bank@Net in mobilne banke mBank@Net, ki sta pred kratkim prejeli naziv najboljša spletna in mobilna banka v Sloveniji in s katerima lahko poslujejo od koderkoli 24 ur na dan, ne glede na delovni čas poslovalnic banke ali pošt.

 

Strankam poslovalnic, ki se združujejo, bomo poslovanje na dan združitve poslovalnic brezplačno prenesli v poslovalnice Bežigrad, Tezno, Murska Sobota, Velenje, Koper, Erjavčeva in Slovenske Konjice, o čemer smo stranke tudi obvestili. Poslovalnice bodo strankam na voljo od ponedeljka do petka, aktualne delovne čase vseh naših poslovalnic pa lahko spremljate tukaj.

 

Krajanom Šoštanja ob poslovalnici, ki jo združujemo, ostaja na voljobankomat, na katerem je mogoče brezplačno dvigovati gotovino, plačevati položnice in preverjati stanje na transakcijskih računih.

 

Tudi v prihodnje si bomo prizadevali, da bodo naše cenjene stranke z opravljanjem bančnih storitev zadovoljne.