Nova KBM
 

Visa ugodnosti | NKBM

Uporaba Visa plačilnih kartic vam prinaša veliko ugodnosti. Preverite, kaj ponujajo ponudniki.

NOVA KBM VISA UGODNOSTI

Imetniki kartic Visa Nove KBM lahko izkoristite številne ugodnosti v različnih trgovinah, hotelih in restavracijah.

Preverite seznam ugodnosti, ki so vam na voljo, in prihranite z Viso Nove KBM.

UGODNOSTI ZA IMETNIKE KARTIC VISA NOVA KBM

 
visa ugodnost nove kbm comma

Torkov 10 % popust v trgovinah Comma
 

Oblačila Comma sestavljajo ženstveni kroji in visokokakovostni materiali. Njihova široka ponudba obsega tudi odličen izbor poslovne mode in elegantnih oblek za večerne priložnosti.

Ob plačilu s kartico Visa Nove KBM v trgovinah Comma vsak torek prejmete 10 % popusta na novo kolekcijo. Ponudba velja na redne cene do 28. 2. 2023. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo v spletni trgovini.

 
visa ugodnost nove kbm s.oliver

Torkov 10 % popust v trgovinah s. Oliver
 

V trgovinah s. Oliver in s. Oliver Black Label vas čakajo trendovski kosi za vsak dan in klasična oblačila za posebne priložnosti.

Ob plačilu s kartico Visa Nove KBM v trgovinah s. Oliver vsak torek prejmete 10 % popusta na novo kolekcijo. Ponudba velja na redne cene do 28. 2. 2023. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo v spletni trgovini.
 

 
Nova KBM

20 % popusta na Spleticna.si

Na Spleticna.si boste našli široko paleto daril za najbližje. Na voljo je več kot 400 blagovnih znamk, med katerimi lahko poiščete svoje najljubše dišave, ličila ter kozmetiko za lase, obraz in telo.

Pri spletnem nakupu nad 65 EUR ter plačilu s kartico Visa Nove KBM in uporabi kode VISA20 vam do vključno 31. 12. 2022 podarimo 20 % popusta na celotno vrednost vašega nakupa. 

Popust velja tudi na že znižane izdelke, razen na e-darilne bone in izdelke FOREO. Kode s popusti se med seboj ne seštevajo. Ostale pogoje in več podrobnosti o ponudbi preberite tukaj.

 
visa ugodnost nove kbm afrodita

10 % popusta na izdelke Afrodita


Izberite popolno darilce zase ali za svoje najdražje in zasijte v svoji naravni lepoti. Pri nakupu v spletni trgovini Afrodita vnesite kodo VISA-AFRODITA10 in prejmite 10 % popusta.

Popust lahko do 31. 12. 2022 izkoristite pri plačilu s katerokoli Visa kartico Nove KBM.

Več informacij o ponudbi in pogoje uveljavljanja popusta najdete tukaj.

 
Nova KBM

Brezplačna poštnina na Emka.si


Knjiga je najlepše darilo! Odličen izbor literature za družino in prijatelje boste našli v spletni knjigarni Emka.si. Za najmlajše pa so pripravili tudi čudovit izbor daril s pravljičnimi junaki. 

Ob plačilu spletnega nakupa s kartico Visa Nove KBM in uporabi kode NKBM boste izdelke do 31. 12. 2022 naročali z brezplačno poštnino. 


 

 
visa ugodnost nove kbm intersport

Torkov 10 % popust v Intersportu
 

Vse za športne aktivnosti na enem mestu in to s popustom! Ob plačilu z Visa kartico Nove KBM v trgovinah Intersport vsak torek prejmete 10 % popusta na redne cene.

Popust lahko do 31. 12. 2022 izkoristite imetniki katerekoli Visa kartice Nove KBM pri plačilu na prodajnih mestih in pri plačilu spletnega naročila na prevzemnih mestih trgovin Intersport. Popust velja za izdelke po redni ceni in se obračuna od končnega zneska na računu. Popust se ne sešteva s kuponi, ne velja na znižane izdelke ali izdelke »Intersport priporoča«, ne velja za nakup darilnih kartic in ne velja za plačila spletnih nakupov z dostavo na dom.

Več informacij o ponudbi in pogoje uveljavljanja popusta najdete tukaj.

 
visa ugodnost nove kbm

10 % popusta na male gospodinjske aparate Gorenje


V Gorenju verjamejo, da mora vsaka njihova inovacija poenostaviti življenje. Naj bodo aparati Gorenje tudi del vaše osebne podporne ekipe, ki vam bo omogočila, da manj časa posvetite dnevnim rutinam, več pa stvarem, ki jih imate najraje.

V spletni trgovini Gorenje ob plačilu s kartico Visa Nove KBM in uporabi kode NKBM10 prejmete 10 % popusta na male gospodinjske aparate. Popust lahko ob plačilu s kartico Visa Nove KBM uveljavite tudi v vseh studiih Gorenje po Sloveniji v Ljubljani, Mariboru, Kopru, Velenju in Murski Soboti. Ponudba velja do 31. 12. 2022 za izdelke na zalogi.

Popusti s promocijskimi kodami se ne seštevajo. Popust ne velja na stroške dostave.

 
visa ugodnost nove kbm

10 % vikend popust v Bio prodajalni Norma

 

V Bio prodajalni Norma boste našli široko izbiro ekološke hrane, prehranskih dopolnil, naravne kozmetike in ekoloških čistil.

Vsak petek, soboto in nedeljo ob plačilu spletnega nakupa s kartico Visa Nove KBM in uporabi kode NKBM10 v spletni trgovini Norma prejmete 10 % popusta na izdelke po redni ceni.

Popust lahko izkoristite do 31. 5. 2023 in velja na izdelke po redni ceni. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo na stroške dostave.

 
visa ugodnost nove kbm

7 % popusta na Hranazapse.si

 

V spletni trgovini Hranazapse.si vas čakajo kakovostna hrana in prigrizki za pse, mačke, male živali in glodavce. Izbirate lahko tudi med veliko izbiro igrač, izdelkov za nego in udobno bivanje vaših domačih živali.

Ob plačilu s kartico Visa Nove KBM in uporabi kode NKBM7 v spletni trgovini Hranazapse.si izkoristite 7 % popusta na izdelke po redni ceni.

Pri zaključku nakupa izberite možnost "plačilo s kartico", nato pa vnesite kodo NKBM7 v polje "kupon".
 Popust lahko izkoristite do 31. 5. 2023 in velja na izdelke po redni ceni. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo na stroške dostave.

 
visa ugodnost nove kbm stow

10 % popusta na napitke v Stow2Go


Začnite svoj dan z najboljšo kavo v mestu. Butična kavarna na Prešernovem trgu v Ljubljani bo očarala vse, ki si želite vrhunsko pripravljeno kavo iz najzanimivejših plantaž sveta. Poleg tega vam bo prijazno osebje z veseljem postreglo tudi z odlično matcho, čaji in drugimi napitki za na pot.
 

Pri plačilu s katerokoli kartico Visa Nove KBM do 31. 12. 2022 na vse napitke Stow2Go prejmete 10 % popusta.

 

 
visa ugodnost nove kbm jezeršek

7 % popusta na jedi Jezeršek e-cateringa


Prepustite se pravemu gurmanskemu doživetju, Jezerškovim kuharskim mojstrom pa prepustite pripravo vrhunskih jedi in dostavo na izbrano lokacijo.

Do 31. 12. 2022 pri plačilu z osebno kartico Visa Nove KBM in uporabi kode NKBM-JEZ na nakup vseh jedi v spletni trgovini Jezeršek e-catering prejmete 7 % popusta.

 

 
visa ugodnost nove kbm

Ponedeljkov 10 % popust v Steklarni Rogaška

 

V Steklarni Rogaška že od leta 1665 gojijo mojstrsko tradicijo ročno izdelanega kristalnega stekla, ki je s svojim neskončnim leskom in izjemno jasnostjo eden najkakovostnejših na svetu.

Izberite estetsko dovršena darila za vse priložnosti in vsak ponedeljek izkoristite 10 % popusta na izdelke Steklarne Rogaška. Popust lahko izkoristite do 30. 4. 2023 v spletni trgovini ob plačilu s kartico Visa Nove KBM in uporabi kode NKBM10. Popust lahko izkoristite tudi v fizičnih prodajalnah v Ljubljani in Rogaški Slatini.

Popust velja na izdelke po redni ceni. Popusti se ne seštevajo. Popust ne velja na stroške dostave.

 

 
Nova KBM

12 % popusta na Villeroy & Boch v Coincasi

Villeroy & Boch je med najstarejšimi priznanimi evropskimi blagovnimi znamkami za namizni servis in je sinonim za kakovost in tradicijo. V prazničnih dneh izberite kaj iz njihove praznične ponudbe ter vdahnite svojemu domu pridih klasične prefinjenosti. 

Ob plačilu s kartico Visa Nove KBM lahko do vključno 31. 12. 2022 izkoristite 12 % popusta pri nakupu izdelkov blagovne znamke Villeroy & Boch v trgovini Coincasa, ki se nahaja v 4. nadstropju veleblagovnice Nama na Tomšičevi 2 v Ljubljani, ali pri nakupu v spletni trgovini Coincasa ob uporabi kode VISA12.

Popusti se med seboj ne seštevajo in jih ni mogoče zamenjati za denar. Več informacij o ponudbi in pogoje uveljavljanja popusta najdete tukaj.

 
visa ugodnost nove kbm

Storitev Air Refund
 

Storitev Air Refund (vračilo sredstev v primeru letalskih zamud) vam pri odhodu iz Evrope s katerim koli letalskim prevoznikom ali pri prihodu evropskega letalskega prevoznika v Evropo pomaga do kompenzacije v naslednjih primerih:

- Zamuda leta: če let zamuja tri ure ali več.
- Odpoved: če je let odpovedan manj kot 14 dni pred odhodom.
- Zavrnjeno vkrcanje: zavrnitev vkrcanja s strani letalskega prevoznika.

Imetniki kartic Visa Nove KBM, ki so nakup letalske karte opravili s svojo kartico Visa Nove KBM, so v primeru uporabe storitve Air Refund upravičeni do nižje provizije za storitev.

Postopek za pridobitev kompenzacije izvedete v samo nekaj korakih na spletnem mestu. Ugodnost velja do vključno 31. 12. 2022 za imetnike kartic Visa Nove KBM.

Air Refund je sistem za vračilo sredstev v primeru letalskih zamud (angl. air-claim), ki uporabnikom pomaga do kompenzacije na podlagi uredbe EU o določitvi minimalnih pravic letalskih potnikov. Ostale pogoje in več podrobnosti o ponudbi preberite tukaj in tukaj.

 
visa ugodnost nove kbm

15 - 20 % popusta v InterContinental Hotels & Resorts

IHG - InterContinental Hotels & Resorts je eno vodilnih globalnih hotelskih podjetij.

Kot imetnik kartice Visa Nove KBM lahko uživate v 15 % prihranku pri bivanju v izbranih namestitvah IHG v Singapurju, na Tajskem, v Vietnamu, Koreji, Indoneziji, Maleziji, na Filipinih in Maldivih, v Laosu, na Japonskem, v Avstraliji, na Novi Zelandiji in na otokih južnega Pacifika. Za pridobitev popusta rezervacijo namestitve opravite tukaj in plačajte s kartico Visa Nove KBM. Popust velja za rezervacije, ki so opravljene do vključno 30. 12. 2022 in vključujejo bivanje do najkasneje 3. 1. 2023.

S kartico Visa Nove KBM lahko izkoristite tudi 20 % popusta na hrano in pijačo v hotelih IHG Hotels &Resorts v Singapurju, na Tajskem, v Vietnamu, Koreji, Indoneziji, Maleziji, na Filipinih in Maldivih ter v Laosu. Za pridobitev popusta se brezplačno včlanite v IHG One Rewards program nagrajevanja ter račun za hrano in pijačo plačajte s kartico Visa Nove KBM. Ugodnost velja do vključno 30. 12. 2022.

Ostale pogoje in več podrobnosti o ponudbi preberite tukaj in tukaj.

 
visa ugodnost nove kbm HERTZ

Ugodnosti pri najemu vozila na Hertz
 


Odpeljite se s popusti in ugodnostmi, ki vam jih pri najemu avtomobilov prinašata kartica Visa z odloženim plačilom in zlata kartica Visa Nove KBM!

Hertz, ena največjih svetovnih znamk na področju najema avtomobilov za splošno rabo, deluje na približno 10.000 lokacijah v 150 državah po svetu.

Rezervacijo in plačilo vozila opravite s kartico Visa z odloženim plačilom ali zlato kartico Visa Nove KBM na spletni strani Hertz, uporabite kodo CDP# 83181 in izkoristite:

  • 10 % popusta pri najemu avtomobila v Avstraliji, Novi Zelandiji, Evropi, Aziji, ZDA in Kanadi (ob najmanj enodnevnem najemu).
  • 10 % popusta in brezplačno nadgradnjo v višji razred vozila pri najemu avtomobila v Evropi, Aziji, ZDA in Kanadi (ob najemu avtomobila za najmanj 5 dni).
  • 10 % popusta in dodatni dan brezplačnega najema pri najemu avtomobila v Evropi in Aziji (ob najemu avtomobila za najmanj 6 dni) ter v ZDA in Kanadi (ob najemu avtomobila za najmanj 8 dni).
  • 10 % popusta in še dodatnih 10 % popusta pri najemu avtomobila v Avstraliji in na Novi Zelandiji (ob najemu avtomobila za najmanj 6 dni).

Ugodnost velja do vključno 31. 12. 2022 ob rezervaciji in plačilu s katerokoli osebno ali poslovno kartico Visa z odloženim plačilom Nove KBM. Rezervacija mora biti opravljena vsaj 24 ur pred odhodom (48 ur za najem v Aziji). Ponudba ni zagotovljena in temelji na razpoložljivosti ob najemu. Ostale pogoje in več podrobnosti o ponudbi preberite tukaj in tukaj.

 
visa ugodnost nove kbm eco hotel bohinj

10 % popusta v Bohinj ECO hotelu


Odpeljite družino na popoln dopust v Bohinj ECO hotel, ki vam ponuja bazene, tobogane, divjo reko, plezalno steno, bowling in kino dvorano. Ob direktni rezervaciji prek spletne strani vnesite kodo NKBM in prejmite 10 % popusta na nočitve.

Ugodnost lahko do 1. 7. 2023 izkoristite pri plačilu s katerekoli osebno Visa kartico Nove KBM. Popust se ne sešteva z drugimi popusti in ga ni mogoče uporabiti ob plačilu s turističnimi boni.


 

 
visa ugodnost nove kbm

10 % popusta pri nakupu sup deske v Wasup
 

Supanje je najhitreje rastoči vodni šport na svetu. V spletni trgovini Wasup imajo na voljo široko ponudbo kakovostnih supov – od tekmovalnih pa do ugodnejši družinskih supov za zabavo v zalivu.

Ob plačilu s kartico Visa Nove KBM in uporabi kode NKBM10 prejmete v spletni trgovini Wasup.si 10 % popusta pri nakupu sup deske. Popust lahko ob plačilu s kartico Visa Nove KBM izkoristite tudi v razstavnem salonu Wasup na Verovškovi ulici 60a v Ljubljani.

Popust velja na redne cene izdelkov do 30. 9. 2023. Popust velja le na supe, ne velja na ostale izdelke.

 
Nova KBM

20 % popusta v Grajski trgovini Friderik

Ideje za simpatična praznična darila poiščite v Grajski trgovini Friderik. Kakovostno in unikatno oblikovani izdelki so delo slovenskih proizvajalcev in ponujajo priložnost za zabaven in izviren novoletni nakup.

Ob plačilu s kartico Visa Nove KBM lahko do vključno 31. 12. 2022 izkoristite 20 % popusta pri nakupu izdelkov v vrednosti nad 50 EUR v Grajski trgovini Friderik na Ljubljanskem gradu ali v spletni trgovini Friderik ob uporabi kode VISA20.

Popusti se med seboj ne seštevajo in jih ni mogoče zamenjati za denar. Več informacij o ponudbi in pogoje uveljavljanja popusta najdete tukaj.

 
Nova KBM

Bon v vrednosti 100 EUR za nakup poročnih prstanov

V Draguljarni Malalan ponujajo bogat izbor zaročnih prstanov. Izdelani so iz 18-karatnega zlata različnih barv, v prstane pa vgrajujejo le diamante najvišje kakovosti.

Ob nakupu zaročnega prstana v vrednosti nad 1.000 EUR vam podarimo vrednostni bon v višini 100 EUR za nakup poročnih prstanov. Ugodnost vam podarimo ob nakupu s kartico Visa Nove KBM do vključno 31. 12. 2022 pri nakupu v prodajalni na Mestnem trgu v Ljubljani oziroma v spletni trgovini.

Popusti se med seboj ne seštevajo in jih ni mogoče zamenjati za denar ter izdelek ali storitev, ki nista del te ponudbe. Več informacij o ponudbi in pogoje uveljavljanja popusta najdete tukaj.

 
visa ugodnost nove kbm bodifit

10 % popusta v BODIFIT in na BODIFIT Play

 


Poskrbite za svoje zdravje in dobro kondicijo v centrih BODIFIT ali pa vadite v udobju svojega doma s storitvijo BODIFIT Play, ki omogoča spletne vadbe na zahtevo. Pri plačilu s kartico Visa Nove KBM pa izkoristite še ekskluzivne ugodnosti:

10 % popusta na vadbene karte (fitnes, vodena vadba in pilates center) ter posamezne storitve po rednem ceniku (savne, masaže, programi in testiranja).

10 % popusta na BODIFIT pakete pri plačilu v enkratnem znesku na blagajni BODIFIT centrov ter za obdobje vezave enega ali dveh let. Popust ne velja na plačilo mesečnega obroka po sklenjeni pogodbi. Popust velja le za nove naročnike.

10 % popusta pri sklenitvi letne naročnine na spletno vadbo BODIFIT Play pri spletnem plačilu ter uporabi kode NKBM10BODIFIT. Popust velja le za nove naročnike.

Popust ne velja na letno članarino. Ugodnosti lahko izkoristite do 28. 2. 2023.
 
visa ugodnost nove kbm rimske terme

Do 30 % popusta v Rimskih termah


Potopite se v objem pomirjujoče narave in se v čudovitem okolju Rimskih term predajte užitkom v zdravilni termalni vodi iz globin Amalijinega in Rimskega vrelca. Privoščite si najboljše, kar vam ponuja stičišče tradicije in sodobnosti.

Imetniki plačilnih kartic Visa Nove KBM lahko na izbrane storitve izkoristite naslednje ugodnosti:

 

15 % popusta na:

- vse individualne storitve v Medicinskem centru Valetuda (ne velja na pakete),
- aktualne pakete namestitev v Rimskih termah (ponudba ne velja za morebitne pakete v akciji),
- naročilo tort.

20 % popusta na:

- masažne storitve, beauty storitve in kopeli v Wellness centru Amalija (vse dni v tednu),
- vstop v Deželo savn Varinia (velja za 3–urne vstopnice, od ponedeljka do četrtka, prazniki so izključeni; popust ne velja na večerno vstopnico po 18. uri),
- degustacijski ali romantični meni v A la carte Sofija.

30 % popusta na:

- redno ceno kopalne karte (velja za 3–urne vstopnice, od ponedeljka do četrtka, prazniki so izključeni; popust ne velja na 2-urno vstopnico in večerno vstopnico po 18. uri).

Za unovčenje ugodnosti nas obiščite na recepciji term ali pa rezervirajte svojo ugodnost preko 03 574 2000, 03 574 2011 ali na booking@rimske-terme.si. Ob rezervacijah nas opomnite in dopišite, da želite koristiti ugodnost Visa. Ob plačilu bomo preverili ali bo plačilo opravljeno z izbranimi Visa karticami in vam priznali izbrano Visa ugodnost.

Ugodnosti do vključno 23. 12. 2022 veljajo za vse Visa kartice Nove KBM. Več informacij o ponudbi in pogoje uveljavljanja popusta najdete tukaj.
 
visa ugodnost nove kbm

Ostale Visa ugodnostiPlačujte s kartico Visa Nove KBM in uživajte v izjemnih popustih v spletnih trgovinah, pri hotelskih nastanitvah, najemu avtomobila, turističnih izletih ali ogledih znamenitosti.

Več ostalih ugodnosti najdete tukaj.


 

 
Nova KBM

RAZDELITE VELIKE NAKUPE NA MANJŠE OBROKE


Z vsakim obročnim nakupom se uvrstite v žreb za glavno nagrado 1.000 EUR ter stranski nagradi 500 EUR in 300 EUR. Štejejo vsi nakupi v trgovinah, na spletu in v tujini. Več nakupov, ki jih razdelite na obroke, pomeni večjo možnost za osvojitev nagrade.


VEČ O TEM

 

PLAČUJTE Z VISO IN OSVOJITE OSEBNI AVTOMOBIL KIA RIO


Do 18. 12. 2022 sodelujte v Visa Qatar nagradni igri in se potegujte za osebni avtomobil Kia Rio ter enega od štirih televizorjev Hisense 55U7HQ. Sodelujete tako, da potrdilo o plačilu s kartico Visa registrirate na obrazcu ter se tako uvrstite v žreb za nagrade. Štejejo vsi nakupi v trgovinah, na spletu in v tujini. Več transakcij in registracij kot opravite, večje so vaše možnosti za zmago.

VEČ O TEM
 
Nova KBM