Nova KBM

Slovenija plačuje digitalno| NKBM

Programu se lahko pridružite podjetja, ki v zadnjih 12 mesecih niso sprejemala kartičnih plačil ter si zagotovite 9 mesecev brezplačnega najema fizičnih POS-terminalov ali spletnega POS-terminala.

Začnite tipkati, kar iščete

PRIDRUŽITE SE PROGRAMU SLOVENIJA PLAČUJE DIGITALNO

Programu se lahko pridružite podjetja, ki v zadnjih 12 mesecih niste sprejemala kartičnih plačil ter si tako zagotovite 9 mesecev brezplačnega najema do petih fizičnih ali digitalnih POS-terminalov, spletni trgovci pa tudi 9 mesecev brezplačne uporabe in aktivacije spletnega POS-terminala.


zanima me

 
Nova KBM
SODOBNOST 

Omogočite svojim strankam sodobno plačevanje s karticami, mobilnimi denarnicami in Flikom na fizičnih POS-terminalih ali v svoji spletni trgovini.
 
Nova KBM
ENOSTAVNOST

Izognite se rokovanju z gotovino in vzpostavite sodobno brezpapirno poslovanje z najsodobnejšo POS opremo.
 
 
Nova KBM
POVEČANJE PRODAJE


Povečajte svojo prodajo s fizičnimi in spletnimi POS-terminali, saj je zaradi njihove priročnosti verjetnost nakupa večja.

 
Nova KBM

V Novi KBM se zavedamo kako pomembno je, da trgovec svojim kupcem ponudi različne možnosti plačil, zato smo kot eden izmed prvih partnerjev pristopili k projektu Slovenija plačuje digitalno. Gre za nacionalni projekt mednarodne kartične sheme VISA, s katerim želimo skupaj z vsemi deležniki omogočiti bolj digitalno družbo in pospešiti razvoj omrežja, ki omogoča brezgotovinsko poslovanje. Preberite več o projektu.
 
VPELJITE KARTIČNO POSLOVANJE TER UŽIVAJTE V UGODNOSTIH PROGRAMA
 
Podjetja izkoristite posebno ponudbo: 9 mesecev brezplačnega najema in brezplačne priključnine do petih fizičnih ali digitalnih POS-terminalov na podjetje, spletni trgovci pa tudi 9 mesecev brezplačne uporabe in brezplačno aktivacijo spletnega POS-terminala za spletno trgovino

zanima me
 
Nova KBM

Za sprejemanje plačil morate imeti z Novo KBM sklenjeno pogodbo o poslovanju s plačilnimi karticami in Flikom na prodajnih mestih, za takojšnja nakazila plačil s Flikom na vaš poslovni račun pa tudi odprt račun v Novi KBM.

Za uporabo digitalnega POS terminala Smart POS Nova KBM je dodatni pogoj sklenitev Pogodbe  o najemu POS opreme z Novo KBM.

 


Nova KBM
 

KAKO DO POS TERMINALA?

Nova KBM
 

POSVETUJTE SE Z NAMI


Potrebujete več informacij?
Kontaktirajte naše poslovne skrbnike, ki vam bodo z veseljem pomagali pri vaši končni odločitvi.


 
 
Nova KBM
 

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE


Smo vas prepričali z našo ponudbo?
Pošljite nam povpraševanje.
ZANIMA ME