Nova KBM

Selitev poslovalnice Ljubljana | NKBM

Selitev poslovalnice Ljubljana

Začnite tipkati, kar iščete

Poslovalnico Ljubljana združujemo s poslovalnico nekdanje Abanke na Slovenski cesti v Ljubljani

21 oktober 2020
OBVESTILA
V Novi KBM za naše stranke nenehno nadgrajujemo naše produkte in storitve.
 

Z veseljem vam sporočamo, da bomo z 2. novembrom 2020 Poslovalnico Ljubljana na Tivolski cesti 48 preselili v prostore bližnje poslovalnice nekdanje Abanke na Slovenski cesti 50, kjer boste v prihodnje lahko opravljali svoje bančne posle. S preselitvijo poslovalnice vam bodo na voljo večji prostori za poslovanje, ki vam omogočajo več zasebnosti pri opravljanju storitev, prav tako vam je poslovalnica po novem na voljo brez prekinitve delovnega časa.

Nov delovni čas poslovalnice je od ponedeljka do petka: 8.30-17.00.

Stranke Nove KBM, tako fizične kot pravne osebe, ki lahko vse bančne storitve do operativne združitve obeh bank, ki je predvidena v začetku leta 2021, opravljajo kot doslej, torej v poslovalnicah Nove KBM, bodo v združeni poslovalnici svoje bančne storitve opravljale na bančnih okencih, označenimi z napisom Nova KBM.

Ob selitvi Poslovalnice Ljubljana v prostore poslovalnice nekdanje Abanke bomo odstranili oba bankomata Nove KBM, dnevno-nočni trezor pa bomo preselili skupaj s poslovalnico. Kartice za dostop do DNT-ja ostajajo iste.

Stranke, ki imajo v poslovalnici Ljubljana v najemu sef, vljudno prosimo, da ga izpraznijo najkasneje do 19. novembra 2020. Nadaljnji najem sefov bo mogoč v Poslovalnici Ljubljana Center na Stritarjevi ulici 2, pri čemer bomo strankam, ki bodo sef prenesle na omenjeno lokacijo, podarili najemnino za sef za leto 2021. V primeru, da stranka sefa ne bo prenesla, ji bomo vrnili sorazmeren delež že plačane najemnine. Za dostop do sefa po selitvi, torej po 30. oktobru, se lahko stranke obrnejo na Karmen Kurmanšek (030 709 208).

Z 2. novembrom 2020 lahko stranke, ki so pravne osebe, dnevne pologe gotovine in druge bančne posle opravljajo v prostorih združene poslovalnice. Skrbniki bančnih poslov ostajajo tudi v združeni poslovalnici isti.

Veselimo se vašega obiska.