Nova KBM

Združujemo SBO Črnuče s Poslovalnico Smelt | NKBM

Združujemo SBO Črnuče s Poslovalnico Smelt

Začnite tipkati, kar iščete

Združujemo SBO Črnuče s Poslovalnico Smelt

8 oktober 2021
OBVESTILA
Možnostim opravljanja bančnih poslov prek spletnega bančništva in spremenjenim navadam naših strank prilagajamo tudi naše poslovanje.
 

V Novi KBM za naše stranke nenehno nadgrajujemo naše produkte in storitve. Po preučitvi vseh okoliščin, ki vključujejo predvsem več storitev prek spletnega bančništva in spremenjene navade naših strank, smo sprejeli odločitev, da bližnje enote združimo. Hkrati gradimo tudi priložnosti, da smo našim strankam dostopni prek najrazličnejših klasičnih in sodobnih prodajnih poti.

 

V ponedeljek, 18. oktobra 2021, bomo združili SBO Črnuče s Poslovalnico Smelt na Dunajski cesti 160 v Ljubljani.

 

Naj ob tem še spomnimo, da lahko naše stranke vse najpogostejše bančne storitve opravljajo tudi v poslovalnicah Pošte Slovenija.

 

Svoje bančne storitve lahko stranke opravijo tudi prek spletne banke Bank@Net in mobilne banke mBank@Net, ki sta pred kratkim že drugo leto zapored prejeli naziv najboljša spletna in mobilna banka v Sloveniji in s katerima lahko poslujejo od koderkoli 24 ur na dan, ne glede na delovni čas poslovalnic banke ali pošt.

 

Strankam SBO Črnuče bomo poslovanje na dan združitve poslovalnic brezplačno prenesli v Poslovalnico Smelt, ki bo strankam na voljo od ponedeljka do petka med 8.30 in 12.00 ter 13.30 in 17.00.

 

Ob združitvi poslovalnic strankam na Črnučah ostaja na voljo bankomat, na katerem je mogoče brezplačno dvigovati in polagati gotovino, plačevati položnice ter preverjati stanje na transakcijskih računih.

 

Tudi v prihodnje si bomo prizadevali, da bodo naše cenjene stranke z opravljanjem bančnih storitev zadovoljne.