Nova KBM
 

Bančni račun študenta (BRŠ) | NKBM

Študentom, ki služijo denar z delom preko študentskega servisa, prejemajo štipendijo, žepnino ali kak drugi priliv in lahko na ta način svobodno uporabljajo kartico, spletno banko ter plačujejo z mobilnikom. Hitro in udobno!

BANČNI RAČUN ŠTUDENTA (BRŠ)

Delaš preko študentskega servisa? Prejemaš štipendijo, žepnino ali si si iznajdljivo zagotovil kakšen drug vir prihodkov?
Potem potrebuješ primeren bančni račun, s katerim boš lahko svobodno uporabljal kartico, spletno banko in plačeval z mobilnikom - hitro, preprosto ter udobno.


ZANIMA ME

 


ENOSTAVNO


Da bodo žepnina, štipendija, darila ter ostali prilivi na enem mestu.
 


BREZPLAČNO


Ker vemo, da so vsi začetki težki, ti za spodbudo odpremo in vodimo račun brezplačno, prav tako lahko s svojo kartico dviguješ gotovino povsod po svetu brezplačno.
 


VARNO


Da bodo tvoja sredstva na varnem imaš na voljo PIN številko za kartico, ki jo poznaš samo ti - da si jo lažje zapomniš, jo lahko tudi spremeniš na najbližjem bankomatu.
 
Nova KBM

S svojim računom dobiš tudi brezstično kartico, ki ti poleg enostavnega plačevanja omogoča še brezplačne dvige na vseh bankomatih po svetu. In še oblikuješ jo lahko po svoje.
 
 
student-trans.png


ČE ŽELIŠ VEČ IMET' VZAMEŠ PAKET


Zavladaj norim študentskim letom z Indeks paketom in naj ti bo tako varčevanje kot nakupovanje vedno pri roki - tudi prek interneta in mobilnika, doma ali v tujini.


VEČ O TEM  
 
 
student-trans.png

KAKO DO RAČUNA ŠTUDENTA?


Pišite nam in kontaktirali vas bodo naši sodelavci.


 

Lahko pa nas obiščete tudi v najbližji poslovalnici ali poštni enoti*. (*Pogodbene pošte so izvzete.)

 
Si izgubil ali so ti ukradli kartico?
 
Nemudoma pokliči klicni center in prijavi izgubo ali krajo kartice.
Klicni center izdajatelja kartice ti je na voljo 24 ur na dan!

VARNO POSLOVANJE S KARTICAMI

 
 

Klicni center
 
+386 1 583 41 83