Nova KBM

Prenovljena poslovalnica Breg na Ptuju odpira svoja vrata | NKBM

V Novi KBM si prizadevamo za poslovanje v prijetnih in modernih prostorih, zaradi česar smo prenovili Poslovalnico Breg. Prenovljena poslovalnica strankam omogoča udobje in predvsem veliko mero zasebnosti.

Začnite tipkati, kar iščete

Prenovljena poslovalnica Breg na Ptuju odpira svoja vrata

17 april 2020
OBVESTILA
V Novi KBM si prizadevamo za poslovanje v prijetnih in modernih prostorih, zaradi česar smo prenovili Poslovalnico Breg. Prenovljena poslovalnica strankam omogoča udobje in predvsem veliko mero zasebnosti. Zagotovljena je individualna obravnava, ki je ločena od opravljanja hitrih gotovinskih transakcij, strankam pa so na voljo usposobljeni in izkušeni bančni svetovalci.
 

 

Nova KBM

 

 

Poslovalnica Breg ponovno odpira svoja vrata v ponedeljek, 20. aprila, vendar bo zaradi ukrepov preprečevanja širjenja koronavirusa do nadaljnjega poslovala po spremenjenem delovnem času, in sicer od ponedeljka do petka od 8.30 do 13. ure. Aktualne delovne čase poslovalnic lahko preverite tukaj.

Kljub prijetnemu ambientu prenovljene poslovalnice Breg, ki se nahaja na Zagrebški cesti 4 a na Ptuju, vse nenujne obiske poslovalnic še zmeraj odsvetujemo. Veliko bančnih storitev lahko opravite iz udobja svojega doma z uporabo spletne in mobilne banke, prek elektronske pošte na naslovu info@nkbm.si, vsak delovnik med 8. in 19. uro pa smo vam na voljo tudi v Kontaktnem centru na telefonski številki 080 1770.