Nova KBM

Prenova poslovalnice Breg | NKBM

Poslovalnica Breg zaradi popolne prenove ne bo poslovala do petka, 20. marca 2020. V času obnove vam bo pred poslovalnico na voljo začasni premični bankomat, na katerem boste lahko opravili dvige gotovine.

Začnite tipkati, kar iščete

Prenova poslovalnice Breg

20 december 2019
OBVESTILA
V Novi KBM si nenehno prizadevamo za še učinkovitejše in sodobnejše poslovanje, zato smo se odločili prenoviti poslovalnico Breg na Ptuju.
 

Bančne storitve v poslovalnici vam bomo nudili do torka, 31. decembra 2019, do 12. ure, nato pa Poslovalnica Breg zaradi popolne prenove ne bo poslovala do petka, 20. marca 2020. V času obnove vam bo pred poslovalnico na voljo začasni premični bankomat, na katerem boste lahko opravili dvige gotovine.

Bančne posle lahko opravljate v kateri koli drugi naši poslovalnici (na primer v poslovalnicah Novi trg In rogoznica) in na poštah. Vse naše poslovalnice in pošte najdete tukaj.

Določene bančne storitve lahko opravljate tudi na naših bankomatih ali preko naše spletne in mobilne banke Bank@Net. Aktivirajte si jo v eni minuti - tukajSedaj lahko osvojite tudi lepo nagrado!

Prizadevamo si, da boste z našimi storitvami zadovoljni tudi v prihodnje. Zahvaljujemo se vam za dosedanje zaupanje in se ponovno vidimo v prenovljeni Poslovalnici Breg v ponedeljek, 23. marca 2020.

Za vsa vaša morebitna vprašanja smo vam na voljo na brezplačni telefonski številki 080 17 70 ali na info@nkbm.si.