Nova KBM

Poslovalnice in bankomati | NKBM

Na enem mestu preverite kje se nahajamo.

Začnite tipkati, kar iščete

POSLOVALNICE IN BANKOMATI

Pomembna obvestila

Nova KBM
Sprememba poslovnega časa Poslovalnice Šmartinska

Obveščamo vas, da bo Poslovalnica Šmartinska od 1. aprila 2024 dalje poslovala s spremenjenim delovnim časom.

Ukinja se poslovni čas v soboto. Poslovalnica bo od 1. aprila 2024 dalje nespremenjeno poslovala od ponedeljka do petka od 8.00 do 18.00 ure.

Vaše bančne opravke lahko opravite tudi prek svoje spletne banke Bank@Net in mobilne banke mBank@Net, s katerima lahko poslujete od koderkoli 24 ur na dan.

Za morebitna vprašanja smo vam na voljo na brezplačni telefonski številki 080 17 70.Brezplačni dvigi gotovine v 10 državah Evrope


Odslej lahko stranke naše banke z osebno debetno kartico Visa Nove KBM popolnoma brezplačno dvigujete gotovino na več kot 4700 bankomatih kar desetih članic Skupine OTP, in sicer na Madžarskem, Hrvaškem, v Srbiji, Črni gori, Romuniji, Bolgariji, Albaniji, Ukrajini in Moldaviji.

VEČ O TEM
 

Priporočila za preprečevanje širjenja okužb za stranke poslovalnic

Vlada Republike Slovenije s sklepom epidemiološke stroke Covid-19 obravnava enako kot druge okužbe dihal. Ker želimo še naprej vzpodbujati k ravnanju, s katerim lahko preprečimo širjenje okužb z nalezljivimi boleznimi, priporočamo, da v prostore poslovalnic vstopate samo zdravi, upoštevate higieno kašlja in kihanja ter vzdržujete varnostno razdaljo.

Nova KBM

Stranke lahko veliko bančnih poslov opravijo tudi prek spletne ali mobilne banke in bankomatov. Tisti, ki še ne uporabljajo Bank@Neta in mBank@Neta, si ju lahko aktivirajo v samo minuti kar od doma. Ste pozabili geslo? Ponastavite si ga lahko tukaj.  

 

 
Če želite poiskati najbližjo poslovalnico, v iskalnik vpišite naslov, kraj ali poštno številko.
Vpišite mesto, kraj ali poštno številko
Izberite, kaj iščete:
Poslovalnice
Bankomati
Pošte
Bančne poslovalnice
Poštne enote
Bankomati
Plačilo UPN
Brezstični dvig
Avtomatski polog gotovine v EUR
BANKOMATI SKB – OTP
BANKOMATI ABANKE
Seznam
Zemljevid