Nova KBM

Ohranjamo položaj med najuspešnejšimi blagovnimi znamkami | NKBM

Ohranjamo položaj med najuspešnejšimi blagovnimi znamkami

Začnite tipkati, kar iščete

Ohranjamo položaj med najuspešnejšimi blagovnimi znamkami

13 januar 2023
OBVESTILA
Odličnost, ki je pomemben steber naše poslovne strategije, je prepoznana in cenjena širše. Potrjujejo jo tudi številne raziskave, ki postavljajo Novo KBM v vrh prepoznavnosti med blagovnimi znamkami na slovenskem trgu.
 
Ponosni smo, da smo tudi v letu 2023 potrdili naziv Superbrands, ki smo ga prejeli že četrtič zapored in tako ohranjamo svoj položaj med najuspešnejšimi blagovnimi znamkami na slovenskem trgu. 

»Naziv Superbrands potrjuje, da je blagovna znamka Nova KBM dokazano edinstvena, jo potrošniki poznajo, ji zaupajo in se z njo poistovetijo. Naše mesto med najboljšimi je zasluga vseh naših cenjenih strank in zaposlenih, ki nam na temelju svojega zaupanja omogočajo nadaljnjo rast,« je povedala vodja Oddelka tržnega komuniciranja Nataša Sernc.
 

Nova KBM


Naziv Superbrands nosi v Sloveniji manj kot 1 % blagovnih znamk, ki obstajajo na trgu, zraven potrošnikov pa blagovne znamke, ki si zaslužijo ta prestižen naziv, ocenjuje tudi strokovni svet. Naziv pomeni dodatno potrditev uspešnega uresničevanja naše vizije biti najboljša banka v državi in ker najboljši rastemo skupaj, verjamemo, da bomo skupaj gradili uspešne in prepoznavne zgodbe tudi v prihodnje.