Nova KBM

Novo specializirano bančno okence na pošti Ljubljana Črnuče | NKBM

Novo specializirano bančno okence na pošti Ljubljana Črnuče

Začnite tipkati, kar iščete

Novo specializirano bančno okence na pošti Ljubljana Črnuče

15 september 2020
NOVOSTI
Na specializiranem bančnem okencu lahko stranke opravljajo vse negotovinske bančne posle, do 30. oktobra pa nove stranke pričakujemo s posebno ponudbo.
 

Danes smo na pošti v Črnučah, na Dunajski cesti 361 v Ljubljani odprli specializirano bančno okence. To je že dvanajsto specializirano bančno okence na izbranih poštah po državi, kjer strankam, enako kot v bančnih poslovalnicah, omogočamo opravljanje vseh negotovinskih bančnih storitev.

Na specializiranih bančnih okencih, ki zagotavljajo večjo mero zasebnosti pri opravljanju bančnih poslov, usposobljen bančni strokovnjak pa poskrbi za celovito obravnavo stranke, omogočamo najem kreditov, odpiranje računov, sklenitev paketa Komplet ali Premium, odobritev limitov, vezavo depozitov in sklepanje varčevanj.

Specializirano bančno okence na pošti v Črnučah bo strankam na voljo od ponedeljka do petka med 8.30 in 12. uro ter med 13. in 17. uro.

Nove stranke bomo pričakali s posebno ponudbo, ki jo lahko izkoristijo do 30. oktobra. Če bo stranka odprla nov osebni račun s Paketom Komplet, bo vodenje računa zanjo pol leta brezplačno, pridružila pa se bo več kot 100.000 zadovoljnim posameznikom, ki uporabljajo ta sodobno zasnovani paket. Nove stranke bodo lahko izkoristile tudi enoletno brezplačno članarino za kartico z odloženim plačilom.

 

 
 
Fotogalerija