Nova KBM

Nova KBM odprla prenovljeno Poslovalnico Lenart | NKBM

Članica uprave Nove KBM mag. Sabina Župec Kranjc je včeraj skupaj z županom Občine Lenart mag. Janezom Krambergerjem slavnostno prerezala trak ob otvoritvi prenovljene bančne poslovalnice v središču Lenarta v Slovenskih goricah. Dogodek so zaznamovali tudi z donacijo O.Š. Lenart - ček v vrednosti 2000 evrov je prevzel ravnatelj šole Marjan Zadravec.

Začnite tipkati, kar iščete

Nova KBM odprla prenovljeno Poslovalnico Lenart

18 september 2015
OBVESTILA
Članica uprave Nove KBM mag. Sabina Župec Kranjc je včeraj skupaj z županom Občine Lenart mag. Janezom Krambergerjem slavnostno prerezala trak ob otvoritvi prenovljene bančne poslovalnice v središču Lenarta v Slovenskih goricah. Dogodek so zaznamovali tudi z donacijo O.Š. Lenart - ček v vrednosti 2000 evrov je prevzel ravnatelj šole Marjan Zadravec.
 
Včeraj so tudi uradno predali namenu prostore lenarške poslovalnice Nove KBM. Kot je povedala članica uprave Nove KBM mag. Sabina Župec Kranjc, so jih obnovili z namenom, da bi zagotovili čim višje standarde sodobnega bančnega poslovanja tako strankam banke kot zaposlenim. »V Novi KBM in v njeni Skupini smo ob letošnjem polletju ponovno poslovali dobičkonosno, banka tudi krepi vlogo kakovostnega ponudnika finančnih storitev za prebivalstvo in gospodarske družbe. S kar 33 poslovalnicami v Podružnici Vzhodna Slovenija smo na štajerskem koncu tradicionalno zelo prisotni. Nova KBM je tudi na območju Slovenskih goric pomemben dejavnik tako gospodarskega razvoja kot širšega družbenega življenja,« je poudarila članica uprave Nove KBM.
 
    
Nova KBM
Prerez traku: Alenka Lukavečki, mag.Sabina Župec Kranjc, mag.Janez Kramberger
Nova KBM
Donacija Nove KBM OŠ Lenart:mag.Sabina Župec Kranjc, Marjan Zadravec, Brigita Walland
 


 
Nova KBMŽupan Občine Lenart mag. Janez Kramberger je na včerajšnji slovesnosti dejal: "Prenovljeni prostori lenarške poslovalnice Nove KBM so nedvomno pomembna pridobitev za Lenart. Uporabnikom pomenijo bolj prijazno okolje, bančnim uslužbencem pa omogočajo sodobnejše delovne razmere. Vesel sem, da Nova KBM, ki je v našem okolju prisotna že vrsto desetletij, tako prispeva k urejenosti mesta Lenarta. Želim si, da bi banka kljub spremembi lastništva tudi v prihodnje omogočala opravljanje kakovostnih finančnih storitev tako našim občanom kot gospodarskim subjektom, ki delujejo na območju Lenarta oz. Slovenskih goric." 
 


Nova KBM
 
 
Zgodovina bančništva v Lenartu sega že v leto 1872, ko je bila ustanovljena Okrajna hranilnica Sveti Lenart v Slov. goricah. Prenovljena lenarška poslovalnica Nove KBM, ki zaposluje 10 oseb in dve skrbnici v poslovne centru, je po obsegu poslovanja danes peta največja v Podružnici Vzhodna Slovenija in je bila ves čas prenove v poletnih mesecih odprta. V obnovljenih in sodobno opremljenih prostorih, ki obsegajo skoraj 300 m2, strankam zagotavljajo udobno, varno in enostavno poslovanje. Za poslovanje s prebivalstvom so poleg blagajniškega mesta zdaj na voljo tudi štiri mesta za osebno prodajo in štiri med seboj ločena mesta za svetovanje, ki omogočajo bolj diskretno opravljanje storitev. Strankam je na voljo tudi 75 sefov in avtomat za štetje denarja. 
 
Nova KBM


 »Osrednja pridobitev je ta, da lahko zdaj stranke na enem mestu opravijo vse storitve, več pa je tudi blagajniških mest za gotovinsko poslovanje,« je ob otvoritvi povedala vodja poslovalnice, Brigita Walland. »Z našo poslovalnico smo vpeti v lokalno okolje, saj poslovno sodelujemo z večino pomembnejših ustanov in organizacij v Lenartu in okolici, imamo pa tudi redne stike z lokalno šolo in vrtcem. Organiziramo obiske skupin otrok v poslovalnici, spoznavamo jih z bančnimi storitvami in jih učimo, kako ravnati z denarjem, s čimer prispevamo k finančnemu opismenjevanju,« je dodala Brigita Walland.
 
​Ob prenovi poslovalnice ponovno deluje tretji izmed bankomatov Nove KBM v Lenartu (ostala dva sta pri trgovinah Klasek in Mercator). Poskrbeli so še za stranke s posebnimi potrebami: za tiste z gibalnimi ovirami je urejen dostop z invalidskimi vozički, posameznikom, ki potrebujejo pri vstopu v poslovalnico pomoč bančnega uslužbenca, pa je na voljo poseben zvonec.
 
Delovni čas prenovljene poslovalnice je: ponedeljek, torek, četrtek: 8.30 - 12.00 in 13.00 - 16.30, sreda 8.30 - 12.00 in 13.00 - 17.30; petek: 8.30 - 12.00 in 13.00 - 15.30

Oglejte si video posnetek otvoritve poslovalnice Lenart TUKAJ