Nova KBM

Nova KBM ima poleg spletne tudi najboljšo mobilno banko v Sloveniji | NKBM

Nova KBM ima poleg spletne tudi najboljšo mobilno banko v Sloveniji

Začnite tipkati, kar iščete

Nova KBM ima poleg spletne tudi najboljšo mobilno banko v Sloveniji

6 avgust 2020
OBVESTILA
 

V raziskavi mobilnega bančništva v Sloveniji se je mobilna banka Nove KBM mBank@Net po vsebinskem in uporabniškem vidiku uvrstila prav na vrh in prejela naziv najboljša mobilna banka 2020.

Nova KBM


V raziskavo je podjetje E-laborat zajelo mobilne banke vseh slovenskih bank in hranilnic, že drugo leto pa presojajo tudi mobilne banke štirih fintech ponudnikov. Pri ocenjevanju je bil pomemben tako vsebinski kot uporabnostni vidik, rezultati pa kažejo, da največ vsebin in funkcionalnosti ponuja prav mobilna banka Nove KBM.


V Novi KBM širimo nabor storitev, ki jih lahko stranke opravijo brez obiska poslovalnic. Stranke si lahko najboljšo mobilno banko v državi aktivirajo kar na daljavo, s prenosom brezplačne aplikacije na svoj pametni telefon. Enostavna je tudi prijava v mobilno banko mBank@Net,  saj je možna s prstnim odtisom ali prepoznavo obraza.


Za nove uporabnike mBank@Neta in Bank@Neta pa so v banki pripravili dodatno ugodnost, saj ponujajo uporabo mobilne banke eno leto brezplačno, torej brez plačila mesečnega nadomestila za uporabo.

 

 

Nova KBM

 

 

Nova KBM z nazivom najboljše spletne in mobilne banke v Sloveniji uspešno uresničuje svojo ambiciozno vizijo postati najboljša banka. Potem ko je po neodvisnem in strokovnem izboru uredništva revije Moje fi­nance v letu 2019 postala najugodnejša banka, ki strankam ponuja najugodnejšo  košarico desetih najpogosteje uporabljanih bančnih storitev, je bila letos prepoznana kot blagovna znamka, ki je edinstvena, jo potrošniki poznajo, ji zaupajo in se z njo poistovetijo. Uvrstila se je namreč med 1 % slovenskih podjetij, ki so ponosni dobitniki naziva Superbrands Slovenia 2020.


Prenesite aplikacijo in jo aktivirajte v 1 minuti.

 

Nova KBM

Nova KBM

huawei