Nova KBM
 

Širimo nabor bančnih storitev, dostopnih brez obiska poslovalnice | NKBM

Digitalizacija je prednostno razvojno področje v Novi KBM. V zadnjih dveh letih se je število uporabnikov digitalnih storitev povišalo za kar 60 odstotkov, število aktivnih uporabnikov, ki spletno banko uporabljajo vsaj enkrat na mesec, pa je zraslo za 78

Širimo nabor bančnih storitev, dostopnih brez obiska poslovalnice

1 junij 2020
OBVESTILA
Digitalizacija je prednostno razvojno področje v Novi KBM. V zadnjih dveh letih se je število uporabnikov digitalnih storitev povišalo za kar 60 odstotkov, število aktivnih uporabnikov, ki spletno banko uporabljajo vsaj enkrat na mesec, pa je zraslo za 78 odstotkov. Tudi to je dokaz, da se bančništvo spreminja, prav tako načini, kako ljudje opravljamo bančne storitve. Zato v Novi KBM širimo nabor sodobnih tehnoloških rešitev, s katerimi si nenehno prizadevamo omogočati čim boljšo uporabniško izkušnjo za naše stranke.
 

Lani smo v kontaktnem centru uvedli sodobno tehnološko platformo, ki strankam Nove KBM na brezplačni telefonski številki 080 1770 zagotavlja stalen (24 ur/dan), avtomatiziran, hiter, preprost in varen dostop do izbranih storitev brez sodelovanja agenta oziroma obiska bančne poslovalnice. Strankam smo tudi omogočili aktivacijo spletne in mobilne banke iz udobja lastnega doma, zdaj nabor storitev, ki jih lahko opravijo brez obiska poslovalnice, še širimo. Odslej lahko stranka Nove KBM za sklenitev Paketa Komplet, naročilo kartice z odloženim plačilom, ureditev limita na osebnem računu ali sklenitev potrošniškega kredita Naprej prek spletne strani banke odda svoje podatke, naši bančni strokovnjaki jo pokličejo v najkrajšem možnem času in s stranko zaključijo sklenitev storitve kar prek telefona.

To so produkti in storitve, po katerih stranke tudi sicer najpogosteje povprašujejo, saj združujejo uporabne in cenovno ugodne bančne rešitve. V Novi KBM smo ponosni, da imamo že 100.000 zadovoljnih strank, ki dnevno koristijo ugodnosti Paketa Komplet, medtem ko je potrošniški kredit Naprej zelo priljubljen predvsem zaradi ugodnih obrestnih mer in drugih ugodnosti ter hitrega postopka odobritve sredstev v višini tudi do 30.000 €. Kakovost in konkurenčnost storitev ponudbe Nove KBM potrjuje tudi naziv Najugodnejša banka, ki nam ga je lani podelila revija Moje finance.

Naš cilj ostaja jasen - strankam tudi v prihodnje ponujati sodobne digitalne storitve, s katerimi jim bo banka na voljo kjerkoli in kadarkoli, hkrati pa z njimi ohranjati osebni odnos in zagotavljati strokovno podporo naših bančnih strokovnjakov.

 
 
Morda vas zanima tudi...
9 feb OBVESTILA Moody's zvišal dolgoročno oceno kreditnega tveganja Nove KBM d.d. na A3 z Baa1 s stabilno oceno prihodnjih izgledov Bonitetna agencija Moody's Investors Service (»Moody's«) je dne 7. februarja 2023 zvišala dolgoročno oceno kreditnega tveganja Nove Kreditne banke Maribor d.d. (»Nova KBM«) z Baa1 na A3 in spremenila oceno prihodnjih izgledov v stabilno. Agencija je prav tako zvišala izhodiščno kreditno oceno (Baseline Credit Assessment) in prilagojeno izhodiščno oceno (Adjusted Baseline Credit Assessment) banke z ba1 na baa3 ter zvišala oceno izdanih dolžniških instrumentov banke z Ba1 na Baa3. Agencija je potrdila oceno kratkoročnega kreditnega tveganja banke, ki ostaja P-2.        Največji prevzem v zgodovini Skupine OTP uspešno zaključen 6 feb OBVESTILA Največji prevzem v zgodovini Skupine OTP uspešno zaključen Skupina OTP sporoča, da je po pridobitvi vseh zahtevanih soglasij regulatornih organov uspešno zaključila prevzem Skupine Nove KBM v Sloveniji. Gre za najbolj kompleksen in največji prevzemni postopek v zgodovini Skupine OTP, ki ji omogoča, da bo postala tržni vodja že v peti državi, obenem pa z njim dodatno utrjuje tržni položaj v Srednji in Vzhodni Evropi. Banka OTP je na slovenskem trgu prisotna preko svoje podružnice SKB banke, ki se je Skupini OTP pridružila leta 2019. Rezultat povezovanja Nove KBM in SKB banke, ki se zdaj začenja ob močni podpori Skupine OTP, bo oblikovanje vodilne finančne institucije, ki bo svojim strankam in zaposlenim zagotavljala inovativne rešitve in navdihujoče priložnosti. Med integracijo bosta banki še naprej zagotavljali enako visoko raven storitev in nespremenjen produktni portfelj. Sprememba lastništva Nove KBM za stranke ne prinaša pomembnejših sprememb. 1 feb OBVESTILA OTP prejela soglasje Agencije za varstvo konkurence za prevzem Nove KBM OTP, vodilna bančna skupina v srednji in vzhodni Evropi, je danes s pridobitvijo soglasja Agencije za varstvo konkurence izpolnila še zadnji pogoj za sklenitev transakcije prevzema Nove KBM. Kupoprodajna pogodba za prevzem Nove KBM d.d. je bila podpisana 31. maja 2021, po zaključku transakcije, ki bo sledil predvidoma v naslednjih dneh, se bo Nova KBM pridružila Skupini OTP.