Nova KBM

Nova KBM ima poleg spletne tudi najboljšo mobilno banko v Sloveniji | NKBM

Nova KBM ima poleg spletne tudi najboljšo mobilno banko v Sloveniji

Začnite tipkati, kar iščete

Nova KBM ima poleg spletne tudi najboljšo mobilno banko v Sloveniji

6 avgust 2020
OBVESTILA
Potem ko je bila v začetku julija v raziskavi spletnega bančništva v Sloveniji spletna banka Nove KBM Bank@Net ocenjena najbolje in je prejela naziv najboljša spletna banka 2020, se je tudi v raziskavi mobilnega bančništva v Sloveniji mobilna banka Nove KBM mBank@Net po vsebinskem in uporabniškem vidiku uvrstila prav na vrh. Prejela je naziv najboljša mobilna banka 2020.
 

V raziskavo je podjetje E-laborat zajelo mobilne banke vseh slovenskih bank in hranilnic, že drugo leto pa presojajo tudi mobilne banke štirih fintech ponudnikov. Pri ocenjevanju je bil pomemben tako vsebinski kot uporabnostni vidik, rezultati pa kažejo, da največ vsebin in funkcionalnosti ponuja prav mobilna banka Nove KBM.

 

»Na digitalne platforme Nove KBM prihaja rekordno število strank. Ljudje, ki so bili navajeni obiskovati poslovalnice, danes bolj kot kadar koli uporabljajo digitalne bančne storitve. To spodbujamo, saj je digitalizacija že dalj časa del naše strategije. Ponosni smo, da tudi v trgovinah z aplikacijami, kjer se ocenjuje uporabniška izkušnja, dosegamo odlične ocene. Zadovoljstvo naših strank tako potrjujeta oba prejeta naziva, najboljša spletna in mobilna banka,« je povedal vodja oddelka digitalnega marketinga Rifat Tolga Yurteri.

 

V Novi KBM širijo nabor storitev, ki jih lahko stranke opravijo brez obiska poslovalnic. Stranke si lahko najboljšo mobilno banko v državi aktivirajo kar na daljavo, s prenosom brezplačne aplikacije na svoj pametni telefon. Enostavna je tudi prijava v mobilno banko mBank@Net, saj je možna s prstnim odtisom ali prepoznavo obraza. Za nove uporabnike mBank@Neta pa so v banki pripravili dodatno ugodnost, saj ponujajo uporabo mobilne banke eno leto brezplačno, torej brez plačila mesečnega nadomestila.

 

Nova KBM z nazivom najboljše spletne in mobilne banke v Sloveniji uspešno uresničuje svojo ambiciozno vizijo postati najboljša banka. Potem ko je po neodvisnem in strokovnem izboru uredništva revije Moje fi­nance v letu 2019 postala najugodnejša banka, ki strankam ponuja najugodnejšo košarico desetih najpogosteje uporabljanih bančnih storitev, je bila letos prepoznana kot blagovna znamka, ki je edinstvena, jo potrošniki poznajo, ji zaupajo in se z njo poistovetijo. Uvrstila se je namreč med 1 % slovenskih podjetij, ki so ponosni dobitniki naziva Superbrands Slovenia 2020.