Nova KBM

Ekipa Nove KBM ena najštevilčnejših na letošnjem Ljubljanskem maratonu tekla za dober namen | NKBM

Zaposleni v Skupini Nove KBM so se letos v rekordnem številu udeležili letošnjega Ljubljanskega maratona. V tekaškem izzivu, ki je imel tudi dobrodelno noto, se je pomerilo skoraj 80 sodelavcev iz Nove KBM, KBM Infond in Summit Leasing Slovenija.

Začnite tipkati, kar iščete

Ekipa Nove KBM ena najštevilčnejših na letošnjem Ljubljanskem maratonu tekla za dober namen

29 oktober 2017
DOGODKI
Zaposleni v Skupini Nove KBM so se letos v rekordnem številu udeležili letošnjega Ljubljanskega maratona. V tekaškem izzivu, ki je imel tudi dobrodelno noto, se je pomerilo skoraj 80 sodelavcev iz Nove KBM, KBM Infond in Summit Leasing Slovenija. Skupaj z ostalimi tekači, ki bodo sodelovali v dobrodelni pobudi, načrtujejo zbrati 5000 evrov, ki jih bodo namenili projektu Botrstvo.
 
V banki so sicer že tradicionalni podporniki projekta Botrstva, letos pa so  se odločili, da bodo sredstva zbirali preko posebne spletne strani http://www.teceminpomagam.si/ Na spletni strani lahko tekači (sodelujoči na maratonu in tudi vsi ostali ljubitelji teka) vse do 30. novembra objavljajo svoje fotografije teka ter število pretečenih kilometrov, banka pa nato za vsak pretečeni kilometer podari 1 € za projekt Botrstva. 

Na fotografiji je ena najštevilnejših korporativnih ekip na Letošnjem ljubljanskem maratonu, ki je tekla za dober namen: člani uprave John Denhof, Robert Senica in Jon Locke (v prvi vrsti drugi, tretji in četrti z desne) s  sodelavci Skupine Nove KBM.

 
 
 
Fotogalerija