POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiKorporativno upravljanjeOrganizacijska struktura in upravljanjeNadzorni svet

Nadzorni svet

 
 
Nadzorni svet deluje v sestavi: dr. Andrej Fatur, predsednik,  Andrzej Klesyk, namestnik predsednika in člani: Manfred Puffer, Michele Rabá, Gernot Lohr, Andrea Moneta, Alexander Saveliev.
 
Dr. Andrej Fatur je po izobrazbi doktor pravnih znanosti, z dolgoletnimi delovnimi izkušnjami v domačem in mednarodnem okolju. Je odvetnik za gospodarsko pravo. Opravlja funkcijo predsednika Inštituta za javno finančno pravo. V preteklosti je opravljal funkcijo člana nadzornega sveta Nove KBM d.d. ter člana revizijske komisije nadzornega sveta in komisije nadzornga sveta za tveganja. Bil je tudi pravni svetovalec v Banki Slovenije, s področja bančnega poslovanja in bančne regulative.

Andrzej Klesyk je visoko usposobljen strokovnjak na področju finančnih storitev. Od leta 2016 opravlja funkcijo svetovalca, predvsem na področju financiranja družb, uvrščenih na borzi, svetovanja vlagateljev in bankam ter svetovanja mednarodnim družbam, glede njihove strategije poslovanja v Evropi. Od leta 2007 do leta 2015 je bil glavni izvršni direktor družbe PZU SA. Pod njegovim vodstvom je PZU postal poznan kot eden največjih in najuspešnejših primerov javne prodaje delnic zasebnega podjetja v srednji in vzhodni Evropi.
 
Manfred Puffer ima več kot 37 let izkušenj s področja financ in bančništva, od leta 2008 pa je dejaven v okviru družbe Apollo Global Managementa (Operating Partner – Independent Consultant.) Posebne izkušnje je pridobival z opravljanjem nadzorne funkcije v nadzornih organih različnih pravnih oseb v Evropi, predvsem na finančnem področju. Pridobil je tudi posebna znanja in izkušnje na, z bančništvom povezanih področjih, na podlagi dela v bankah in drugih finančnih institucijah.Posebna znanja in izkušnje na področju bančništva je pridobil v okviru svojega delovanja pri banki Bremer Kreditbank AG (BKB)
 
Michele Rabá  je zaposlen v družbi Apollo Management International, LLP – Private Equity, ki je povezana družba z družbo Apollo Global Management LLC. Prav tako opravlja funkcijo neizvršnega direktorja v družbi Biser Bidco S.a.r.l., Pridobival je  izkušnje z opravljanjem nadzorne funkcije v nadzornih organih različnih pravnih oseb v Evropi, predvsem na finančnem področju. Posebna (specialistična) znanja in izkušnje na področju bančništva je pridobil v okviru svojega delovanja pri banki Bremer Kreditbank AG (BKB), Dodatna relevantna znanja in izkušnje pa je pridobil tudi v času svojega delovanja pri Goldman Sachs International – Investment Banking Division – Financial Institutions Group. 
 
Gernot Lohr, opravlja v družbi Apollo Management International LLC funkcijo - Senior Partner Private Equity, Co-head of Strategic Planning, Co-Head of Financial Services Investing. Je mednarodno izkušen strokovnjak s skupno več kot 18 let izkušenj na področju celotnega spektra finančnega sektorja, tako v Evropi, kot tudi Severni in Latinski Ameriki. Pridobival je  izkušnje z opravljanjem nadzorne funkcije v nadzornih organih različnih pravnih oseb v Evropi, predvsem na finančnem področju.
 
Andrea Moneta je predsednik upravnega odbora družbe Amissima Group, portfeljske družbe sklada Apollo Global Management. Pridobival je  izkušnje z opravljanjem nadzorne funkcije v nadzornih organih različnih pravnih oseb v Evropi, predvsem na finančnem področju. Prav tako je pridobil posebna (specialistična) znanja in izkušnje na, z bančništvom povezanih področjih, kot npr. politike in ekonomije, upravljanje tveganj, finančno trženje in poslovne administracije, opravil pa je tudi podiplomsko usposabljanje s področja upravljanje tveganj in finančnih trgov.
 
Aleksander Saveliev, opravlja v okviru Evropske banke za obnovo in razvoj (EBRD) funkcijo direktorja »Financial Institutions Banking Group«. V zadnjih 15 letih je znanje in izkušnje pridobival z opravljanjem različnih nadzornih funkcij ter z opravljanjem različnih gospodarskih in izvršnih funkcij predvsem na finančnem področju. Kot predstavnik  EBRD je opravljal funkcije člana v nadzornih svetih v različnih bankah (Bank Kedr iz Rusije, Megabank iz Ukrajine in Siauliu Bankas iz Litve). Bančne izkušnje je pridobival tudi kot član uprave ProCreditBank v Srbiji. 

 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja