Nova KBM

Za nove podjetnike | NKBM

Za nove podjetnike

Začnite tipkati, kar iščete

PRVIČ NA SAMOSTOJNI PODJETNIŠKI POTI?

Preverite naše poslovne bančne rešitve , ki vam bodo koristile pri prvih korakih na vaši samostojni podjetniški poti.

 
Nova KBM

Odprite račun

 

Sklenite poslovni račun pri najbolj dostopni banki v Sloveniji. Spremljajte svoje poslovanje s pomočjo digitalnih rešitev nove generacije in plačujte z brezstično poslovno kartico Visa, ki prinaša številne ugodnosti.


 
Nova KBM

Digitalne rešitve

 

Celovit pregled nad financami je zmeraj na dlani s pomočjo naših poslovnih digitalnih kanalov Bank@Net, mBank@Net, Bank@Net com in mBank@Net com.
 


 
Nova KBM

Spletna vloga za odprtje poslovnega transakcijskega računa. 


Izpolnite osnovne podatke vašega podjetja, vlogo bomo preučili in vas pozvali k morebitnim dopolnitvam. Z obiskom v izbrani poslovalnici boste opravili samo še zadnji korak verifikacije. Hitro in enostavno do novega transakcijskega računa.


 
mdenarnica digitalno plačilne kartice

Najemite POS

 

Plačevanje s karticami je uveljavljen in vedno bolj priljubljen način plačila strank. Omogočite svojim strankam varno plačevanje s karticami, ne glede na to ali imate fizično prodajno mesto ali spletno trgovino.
 


 
Nova KBM

Zavarovanja

 

Poleg celovitih bančnih storitev ponujamo tudi zavarovanja. Zavarujte se pred situacijami, ki bi lahko ogrozile vas ali vaš posel ter postavite varnost na prvo mesto. Preverite pestro ponudbo zavarovanj, ki jih ponujamo in izberite pravo zase.