Nova KBM

Najemite POS | NKBM

Če želite, da vaše prodajno mesto sprejema plačilne kartice, mora biti opremljeno s POS terminalom. Izkoristite posebno ponudbo ter omogočite svojim strankam hitro, enostavno in varno plačevanje s karticami ali Flikom, sebi pa prihranite čas in delo.

Začnite tipkati, kar iščete

SPREJEM PLAČIL NA POS-TERMINALU

Strankam omogočite hitro, enostavno in varno plačevanje s plačilnimi karticami ali Flikom.
 
Novi uporabniki POS-terminalov do 31. 08. 2024 izkoristite posebno ponudbo: 9 mesecev brezplačnega najema do petih fizičnih ali digitalnih POS-terminalov na podjetje ter 9 mesecev brezplačne uporabe spletnega POS-terminala za spletno trgovino. 

zanima me

 
Nova KBM
Sodobnost

Omogočite svojim strankam sodobno plačevanje s plačilnimi karticami, mobilnimi denarnicami in Flikom na fizičnih, digitalnih ali spletnih POS-terminalih.
 
Nova KBM
Enostavnost

Zmanjšajte rokovanje z gotovino in odvečno dokumentacijo. S takojšnjimi plačili Flik je denar na vašem računu takoj, banka pa vam bo izpiske pošiljala digitalno.
 
Nova KBM
Povečanje prodaje


Povečajte svojo prodajo s fizičnimi, digitalnimi in spletnimi POS terminali, saj je zaradi njihove priročnosti verjetnost nakupa večja.
 

 

Aplikacija Smart POS Nova KBM


Enostavno spremenite svojo mobilno napravo z operacijskim sistemom Android v digitalni POSs-terminal in sprejemajte brezstična plačila s karticami VISA in Mastercard kjerkoli in kadarkoli kar prek aplikacije na svoji mobilni napravi.

Novi uporabniki POS-terminalov lahko do 31. 08. 2024 izkoristijo posebno ponudbo. Postanite eden izmed njih in si zagotovite 9 mesecev brezplačne uporabe aplikacije.

 

več o tem

 
pos teminali za podjetja

Izkoristite 9 mesecev brezplačne uporabe POS-terminalov 


Novi uporabniki POS terminalov lahko do 31. 08. 2024 izkoristite 9 mesecev brezplačnega najema in brezplačno priključnino do petih fizičnih ali digitalnih POS-terminalov na podjetje, spletni trgovci pa tudi 9 mesecev brezplačne uporabe in brezplačno aktivacijo spletnega POS-terminala za spletno trgovino. Ponudba velja tudi za nove uporabnike mobilne aplikacije Smart POS Nova KBM.


zanima me

 
 
 
Nova KBM

Za sprejemanje plačil morate imeti z Novo KBM sklenjeno pogodbo o poslovanju s plačilnimi karticami in Flikom na prodajnih mestih, za takojšnja nakazila plačil s Flikom na vaš poslovni račun pa tudi odprt račun v Novi KBM.

Za uporabo digitalnega POS-terminala Smart POS Nova KBM je dodatni pogoj sklenitev Pogodbe o najemu POS opreme z Novo KBM.

 
ŽELITE TAKOJŠNJO LIKVIDNOST?

Nova KBM

Odslej lahko izbirate med različnimi načini sprejemanja plačil na svojem fizičnem ali spletnem prodajnem mestu: s plačilnimi karticami ali s Flikom.

Najnovejša rešitev Flik – takojšnja plačila na prodajnih mestih vam omogoča takojšnjo likvidnost, saj se plačilo in nakazilo na vaš račun izvršita v trenutku.

Plačila s karticami in s Flikom lahko sprejemate na mobilnih ali stacionarnih POS-terminalih, na spletnih POS-terminalih ter na aplikaciji Flik POS za mobilne telefone.NOVOST V PONUDBI - Smart POS Nova KBM aplikacija za mobilne naprave z operacijskim sistemom Android, s katero vaša mobilna naprava postane digitalni POS-terminal

IMATE SPLETNO TRGOVINO?

Nova KBM

Naš spletni POS-terminal podpira spletna plačila s karticami in Flikom – takojšnjimi plačili ter vam zagotavlja:

  • Enostavno integracijo v najpogosteje uporabljene platforme spletnih trgovin in tudi vzorčne implementacije za lastne rešitve.
  • Komunikacijo z vašo spletno stranjo, ki se veže neposredno v naš procesni center.
  • Nižjo stopnjo zapustitve košarice in višjo stopnjo zaključka plačila nakupa s funkcijo predhodno shranjene kartice.
  • Funkcijo ponavljajočih se plačil, ki poenostavi ponavljajoče se nakupe z enakimi zneski, saj lahko po strankini odobritvi plačilo opravite sami in po vnaprej dogovorjenih pogojih.
IŠČETE POSEBNE POS-TERMINALE?

Nova KBM

Lahko se prilagodimo vašim potrebam in poslovnemu modelu, saj ponujamo širok nabor POS-terminalov: mobilne, stacionarne, digitalne, spletne ter mobilno aplikacijo Flik POS za sprejem Flik – takojšnjih plačil.

Novost! Z mobilno aplikacijo Smart POS Nova KBM lahko spremenite svojo mobilno napravo z operacijskim sistemom Android v digitalni POS-terminal!  Aplikacija je še posebej primerna za samostojne podjetnike, obrtnike in manjša podjetja, ki nimajo veliko brezstičnih plačilnih transakcij ali, ki se še niso odločila za sprejemanje plačilnih kartic VISA ali Mastercard ter podjetja, ki imajo veliko terenskega dela.

ŽELITE POVEČATI SVOJO PRODAJO?

Nova KBM

Stopite v stik s svojim poslovnim skrbnikom in pomagali vam bomo poiskati najboljšo rešitev za najem POS-terminalov ter optimizacijo poslovanja na vaših prodajnih mestih. 

Že imate POS-terminal?


Stranke blago in storitve vse raje plačujejo s plačilnimi karticami ter Flikom, in ne z gotovino. To ne velja le za večje trgovine.

Več o prednostih fizičnih, digitalnih in spletnih POS-terminalov preberite v pogovoru z Grego Klaićem, ki je v Novi KBM zadolžen za področje poslovanja s prodajnimi mesti.
 

VEČ O TEM
 
Nova KBM

Partnerji v programu Slovenija plačuje digitalno


V Novi KBM se zavedamo kako pomembno je, da trgovec svojim kupcem ponudi različne možnosti plačil, zato smo kot eden izmed prvih partnerjev pristopili k projektu Slovenija plačuje digitalno.

S projektom, ki poteka pod okriljem sheme Visa, želimo omogočiti bolj digitalno družbo in pospešiti razvoj omrežja, ki omogoča brezgotovinsko poslovanje.

 
 

Kako do POS-terminala?

Nova KBM
 

Posvetujte se z nami


Potrebujete več informacij?
Kontaktirajte naše poslovne skrbnike, ki vam bodo z veseljem pomagali pri vaši končni odločitvi.


 
 
Nova KBM
 

Pošljite povpraševanje


Smo vas prepričali z našo ponudbo?
Pošljite nam povpraševanje.
ZANIMA ME