Nova KBM
 

Združujemo nekatere poslovalnice | NKBM

Združujemo nekatere poslovalnice

Združujemo nekatere poslovalnice

24 maj 2021
OBVESTILA
Možnostim opravljanja bančnih poslov prek spletnega bančništva in spremenjenim navadam naših strank prilagajamo tudi naše poslovanje.
 

Zaradi vse več možnosti opravljanja bančnih storitev prek spletne in mobilne banke ter spremenjenih navad naših strank, smo v Novi KBM sprejeli odločitev, da nekatere enote združimo. Hkrati gradimo tudi priložnosti, da smo našim strankam dostopni prek najrazličnejših klasičnih in sodobnih prodajnih poti.

 

V torek, 1. junija 2021, bomo združili poslovalnice:

  • Domžale in specializirano bančno okence na pošti v Domžalah,
  • Polzela in Žalec,
  • Dravograd in novo specializirano bančno okence Dravograd,
  • Lovrenc na Pohorju in Ruše ter
  • Zgornja Bistrica, Pragersko in Titova.

 

Naj ob tem še spomnimo, da lahko naše stranke vse najpogostejše bančne storitve opravljajo tudi na poštah Pošte Slovenija.

 

Svoje bančne storitve lahko stranke opravijo tudi prek spletne banke Bank@Net in mobilne banke mBank@Net, ki sta prejeli naziv najboljša spletna in mobilna banka v Sloveniji in s katerima lahko poslujejo od koderkoli 24 ur na dan, ne glede na delovni čas poslovalnic banke ali pošt.

 

Strankam poslovalnic, ki se združujejo, bomo poslovanje na dan združitve poslovalnic brezplačno prenesli v poslovalnice Žalec, Ruše in Titova ter na specializirana bančna okenca Domžale in Dravograd , o čemer bodo stranke tudi obveščene. Poslovalnice bodo strankam na voljo od ponedeljka do petka, aktualne delovne čase vseh naših poslovalnic pa lahko spremljate tukaj.
 

Vsem strankam poslovalnic, ki se združujejo, na sedanjih lokacijah ostajajo na voljo tudi bankomati naše banke.
 

Tudi v prihodnje si bomo prizadevali, da bodo naše cenjene stranke z opravljanjem bančnih storitev zadovoljne.