Nova KBM

Združevanje poslovalnic Solkan in Centrala Nova Gorica | NKBM

Združevanje poslovalnic Solkan in Centrala Nova Gorica

Začnite tipkati, kar iščete

Združevanje poslovalnic Solkan in Centrala Nova Gorica

24 april 2020
OBVESTILA
Porastu spletnega bančništva in spremenjenim navadam naših strank prilagajamo tudi naše poslovanje.
 

V Novi KBM nenehno proučujemo možnosti za učinkovitejše in racionalnejše poslovanje. Po preučitvi vseh okoliščin, ki vključujejo predvsem porast spletnega bančništva in spremenjene navade naših strank, in s ciljem čim bolj racionalnega poslovanja smo sprejeli odločitev, da bližnje enote združimo. Hkrati gradimo tudi priložnosti, da smo našim strankam dostopni prek najrazličnejših klasičnih in sodobnih prodajnih poti.

Iz navedenih razlogov s 15. majem 2020 združujemo poslovalnici Solkan in Centrala Nova Gorica.

Tudi v prihodnje si bomo prizadevali, da bodo krajani Solkana, ki so tudi naše cenjene stranke, z opravljanjem bančnih storitev zadovoljni. V svojem matičnem naselju bodo lahko še naprej izvajali bančne storitve, saj sta jim na voljo pogodbena pošta (na naslovu Cesta IX. korpusa 84), kjer lahko brez nadomestila opravijo gotovinske bančne storitve, in bankomat pri trgovini Mercator, na katerem je mogoče brezplačno dvigovati gotovino, plačevati položnice in preverjati stanje na transakcijskih računih.

V poslovalnici Centrala Nova Gorica, na Kidričevi ulici 11, kjer lahko stranke opravijo vse bančne storitve, pa so jim na voljo usposobljeni bančni strokovnjaki. Poslovalnica Centrala Nova Gorica je od torka, 28. aprila, strankam na voljo vsak delovnik med 8. in 14. uro, aktualne delovne čase vseh naših poslovalnic pa lahko spremljate tukaj.