Nova KBM

Združujemo nekatere poslovalnice | NKBM

Združujemo nekatere poslovalnice

Začnite tipkati, kar iščete

Združujemo nekatere poslovalnice

20 april 2021
OBVESTILA
Možnostim opravljanja bančnih poslov prek spletnega bančništva in spremenjenim navadam naših strank prilagajamo tudi naše poslovanje.
 

V Novi KBM za naše stranke nenehno nadgrajujemo naše produkte in storitve. Zaradi vse več možnosti opravljanja bančnih storitev prek spletne in mobilne banke ter spremenjenih navad naših strank, smo sprejeli odločitev, da nekatere enote združimo. Hkrati gradimo tudi priložnosti, da smo našim strankam dostopni prek najrazličnejših klasičnih in sodobnih prodajnih poti.

 

V ponedeljek, 3. maja 2021, bomo združili poslovalnice:

  • Ajdovščina 1 in Ajdovščina,
  • Šempeter 1 in Šempeter,
  • Erjavčeva in Centrala Nova Gorica ter
  • Kanal in Centrala Nova Gorica.

 

Naj ob tem še spomnimo, da lahko naše stranke vse najpogostejše bančne storitve opravljajo tudi na poštah Pošte Slovenija.

 

Svoje bančne storitve lahko stranke opravijo tudi prek spletne banke Bank@Net in mobilne banke mBank@Net, ki sta pred kratkim prejeli naziv najboljša spletna in mobilna banka v Sloveniji in s katerima lahko poslujejo od koderkoli 24 ur na dan, ne glede na delovni čas poslovalnic banke ali pošt.

 

Strankam poslovalnic, ki se združujejo, bomo poslovanje na dan združitve poslovalnic brezplačno prenesli v poslovalnice Ajdovščina, Šempeter in Centrala Nova Gorica, o čemer bodo stranke tudi obveščene. Poslovalnice bodo strankam na voljo od ponedeljka do petka, aktualne delovne čase vseh naših poslovalnic pa lahko spremljate tukaj.

 

Krajanom Kanala na sedanji lokaciji (Trg svobode 22) ostaja na voljo tudi bankomat naše banke, na katerem je mogoče brezplačno dvigovati gotovino, plačevati položnice in preverjati stanje na transakcijskih računih.

 

Tudi v prihodnje si bomo prizadevali, da bodo naše cenjene stranke z opravljanjem bančnih storitev zadovoljne.