Nova KBM
 

Za resnično brezskrbno potovanje sklenite turistično zavarovanje | NKBM

Poletje in z njim letni dopusti so že pred vrati, razmere v svetu pa so zaradi pandemije še zmeraj pogosto nepredvidljive. Ker smo prepričani, da si zaslužite brezskrben dopust, velja pred odhodom v tujino razmisliti o sklenitvi turističnega zavarovanja.

Za resnično brezskrbno potovanje sklenite turistično zavarovanje

6 junij 2022
PREMIUM NOVOSTI
Poletje in z njim letni dopusti so že pred vrati, razmere v svetu pa so zaradi pandemije še zmeraj pogosto nepredvidljive. Ker smo prepričani, da si zaslužite brezskrben dopust, velja pred odhodom v tujino razmisliti o sklenitvi turističnega zavarovanja, pri čemer bo vaš osebni bančnik zagotovo našel najustreznejšo rešitev, primerno za vas in vašo družino. Turistično zavarovanje lahko preprosto sklenete tudi prek spleta, neposredno pred odhodom na oddih.
 

 

Turistično zavarovanje Zavarovalnice Sava velja po vsem svetu, vključuje pa tudi kritje v primeru, da zbolite za covidom-19 in asistenco v tujini. Da boste brezskrbni tudi po dopustu in da bodo takšne tudi vaše nadaljnje poti v tujino, je priporočljivo skleniti turistično zavarovanje za vse leto, omogočamo pa tudi sklenitev za vso družino, kar predstavlja cenovno najbolj prijazno rešitev. Na tak način je družina zavarovana, četudi se v tujino odpravi samo na kratko. Ob tem izkoristite še 10 % popust na letno premijo.


V okviru turističnega zavarovanja je za vas odlično poskrbljeno s:

  • 24-urno pomočjo v slovenščini,
  • širokim naborom kritij,
  • TOP covid-19 kritjem, tudi v primeru samoizolacije v tujini.
 

Turistično zavarovanje lahko hitro in enostavno sklenete tudi prek spleta.
 

SKLENITE PREKO SPLETA

 

 
 
Fotogalerija