POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiZa medijeSporočila za medije Skupina Nove KBM v zadnje četrtletje 2011 vstopa z dovolj kapitala

Skupina Nove KBM v zadnje četrtletje 2011 vstopa z dovolj kapitala

 
Maribor, 29. november 2011
 
Nova KBM je danes objavila nerevidirano poročilo o poslovanju Skupine Nove KBM za obdobje od januarja do septembra 2011. Dobiček Skupine Nove KBM pred rezervacijami in oslabitvami je znašal 63,7 milijona evrov.
 

Dobiček Skupine Nove KBM pred rezervacijami in oslabitvami je znašal 63,7 milijona evrov. V obdobju od januarja do septembra 2011 je  skupina poslovala s čisto izgubo v višini 4,4 milijona evrov. K izgubi so največ prispevale višje rezervacije in oslabitve, nižji drugi čisti poslovni dobički, nižje čiste obresti, izgube iz finančnih sredstev in obveznosti, ki niso merjeni po pošteni vrednosti skozi izkaz poslovnega izida ter nižji pripadajoči dobički iz naložb v kapital pridruženih družb.


Bilančna vsota Skupine Nove KBM je konec meseca septembra znašala 5.857 milijona evrov in je malenkost nižja od lanskoletne. Kapitalska ustreznost je dne 30. 9. 2011 znašala 12,8 odstotkov, kar je več kot v enakem obdobju lani. Nivo celotnega kapitala se je v primerjavi s 455,8 milijoni evrov iz lanskega septembra povečal in znaša 525 milijona evrov. Donos na kapital Skupine Nove KBM pred obdavčitvijo je ob koncu septembra negativen in je znašal -1,66 odstotka.


Pozitivno bilanco beleži Nova KBM, saj je dobiček iz rednega poslovanja banke v obdobju od januarja do septembra letos znašal 7,3 milijona evrov, čisti poslovni izid Nove KBM pa je v istem obdobju znašal 6,2 milijona evrov. Bilančna vsota banke je konec meseca septembra znašala 4.780,0 milijona evrov.


»Skupina Nove KBM je v prvem devetmesečju poslovala z izgubo, vendar smo zaradi strateških odločitev v preteklosti ostali stabilna banka. Skupina še naprej ostaja zvesta smernicam ter usmeritvam iz strategije. Na izvedbeni ravni to pomeni, da bomo načrte uresničevali toliko, kolikor nam bodo dopuščale okoliščine na globalnih gospodarskih trgih in v slovenskem gospodarstvu. Trudili se bomo, da bo banka še naprej ostala trden partner slovenskim podjetjem pri uresničevanju dobrih idej in smotrnih investicij« je o načrtih do konca letošnjega leta dejal predsednik uprave Nove KBM Matjaž Kovačič.

 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja