POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiZa medijeSporočila za medije Nova KBM začela opravljati določene bančne storitve tudi za komitente ...

Nova KBM začela opravljati določene bančne storitve tudi za komitente PBS

 
Maribor, 15. september 2011
 
Nova KBM je z današnjim dnem pričela z opravljanjem določenih bančnih storitev za komitente Poštne banke Slovenije. Banki s tem utrjujeta sodelovanje v Skupini Nove KBM in uresničujeta zastavljeno strateško usmeritev, da postaneta najboljši in najbolj prepoznavni na področju poslovanja s prebivalstvom v Sloveniji.
 

Nova KBM je danes v vseh svojih poslovalnicah začela opravljati storitve za komitente Poštne banke Slovenije (PBS). Komitenti PBS bodo sprva lahko opravljali enostavne storitve, kot so dvigi in pologi gotovine z ali na svoj osebni račun ter preverjanje stanja na računu, kasneje pa jim bo predvidoma omogočeno opravljanje tudi bolj zahtevnih storitev.


Nova KBM je v dogovoru s Pošto Slovenije že pred leti, intenzivneje pa v lanskem in letošnjem letu, na poštnih okencih svojim komitentom omogočila opravljanje določenih  bančnih storitev, kot so odpiranje osebnih računov, sklepanje depozitov in najem Kredita takoj. S tovrstnim sodelovanjem je Nova KBM pridobila najštevilčnejšo in obenem najbolj enakomerno razporejeno mrežo poslovalnic po Sloveniji.


Članica uprave Nove KBM, Manja Skernišak, je ob tem izrazila prepričanje: »da bomo s širitvijo storitev dosegli še večji sinergijski učinek Skupine Nove KBM. Komitentom PBS bomo tako nudili kakovostne storitve, ki jih naši strokovnjaki in izkušeni bančniki v poslovni mreži zagotavljajo že vrsto let. V naših poslovalnicah se bomo tako še naprej trudili omogočati širok nabor različnih bančnih storitev in produktov Skupine Nove KBM ter nuditi kar najboljšo uporabniško izkušnjo, ki temelji na kakovostnem svetovanju in individualni obravnavi. Komitentom PBS, kot tudi komitentom Nove KBM je tako na voljo več kot 600 poslovalnic Nove KBM in enot Pošte Slovenije, kjer lahko opravljajo določene bančne storitve.«

 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja